gražiai kalbos tavo atrodo, atsakinėjimai į klausimus, nors kaip Paulius sakė ir išsisukinėjai... Bet realybė ne tokia, kip tavp sapalionės:). Lietuvos žaidėjų tu į lbbl neįgrūsi tikrai... Visų pirma niekas nenorės jų parduot, visu antra niekas nenorės laikyt tokų alginių monsttrų:). Fermas ilgai darysi:).
Toliau, apie formas, treniravimus, visa kita, nebus taip kad pašnekėsi su savininkais ir ims treniruot viską ar palaikys formas, esu su Paulium kalbėjęs, kad savininkai kai kurie yra labai nesukalbami ir niekaip neina jiem įkalt, kad treniruotų žaidėjus ar palaikytų formas:).
8 sezonai... O tu dar tik III lygoj? na gal čia dėl taktikų pasirinkimo viskas negerai ką? Man kyla dėl šito abejonės. Tai kaip tu tada rinksi rinktinei taktikas? Visą sezona loši bėgti ir mesti arba artimais?. Jeigu nesi buvęs U21 treneriu, negali lyginti kas yra sunkiau. Nt yra gerokai sunkiau:). Didesnis galvos skausmas, ir dėl tokių "pagalbininkų" kaip aš buvau, (Pauliau, nuoširdžiai atsiprašau, tiesiog vasarom man 2 triešos į dieną, už rinktine sportuoju, tai... neberandu laiko ).
Pasiekt tiek kiek Paulius tau nepavyks, kadangi tu jau vien forumuose (neįsižeisk) bet atrodai kažkiek bukas. Tau Paulius gal ir čekuoliškai, bet užduoda rimtus ir svarbius klausimus, į kuriuos privalai atsakyti tiesiai ir be išsisukinėjimų, o tu ką darai?:).
dėl U21 ir NT štabo darbo kartu, idėja gera, bet kaip tu tai įgyvendinsi?:)). Jeigu jau jum U21 "taip labai sunku, be abejonės sunkiau už NT" tai kaip jūs žadate susppėti visur?:))
Nusiimk rožinius akinius, ir į pasaulį pažiūrėk kiek rimčiau, o ne per savo svajones (tariamus planus).