én sokkal egyszerűbb útnak látom azt hogy külső támadásra kihegyezni egy csapatot..(magas belső védekezésű és lepattanoval rendelkező 2belső emberrel)
Mester...
Erről már papoltam neked pm-ben is hogy, pont az a nehezebb út... Miért vagy süket?
Amikor adott volt a lehetőségünk a kinti játékra - az én 1. és 2. u21 edzői szezonomban, akkor szó szerint vért hugyoztak a kinti IR edzők. Így volt ez Berényivel, majd Lazics fiával Aponyival és Chosennél Ágostonnal is
Miért is? Mert nem elég csak a kv+passzt húzni, hanem ahhoz már temp, sőt dobótáv is kelleni fog.
Ha tényleg igaz, hogy a crosstréning ennyire lassít az Ir edzésen, amit Ww mondott, akkor a kinti edzés totálisan halál lesz,
Ha még nem láttál kinti ir-t -21 évesen - kb ezt kell, hogy tudja
tempó min.13 dtáv 10+
kv 14+ technika mindegy
lv 9+ passzolás 11-12
nos, ha egy nyomorék 14 kv, 14 passz, 12 lvez 11-12 technikás benti ir edzése jelenleg baromi nehézséget okoz, akkor a tempó+dtávos kintié totális halál lesz. Nem fogtok tudni normális embert feledzeni a crosstréning miatt. Ez az egyik.
A másik meg az , hogy ki edz ma kintre en bloc? Ki edz kinti ir-t illetve monster dh-kazt 15-16 tempó 14+ dtávval?
Nem fogsz tudni rávenni 4-5 csapatot, hogy megcsinálják neked a 3-4 kinti ir-t (azt pl 2 csapat) és másikm 2 csapat meg a 4 db dh monstert
Ráadásul kinti bedobó is kell vagy oda is dh-át muszáj rakni, aminek van 10+ bv-je is!
Na, olyat aztán nem hiszem, hogy tudsz edzetni..
Csak ezek a bajok a kinti u21 játékkal, de már mondtam pm-ben év elején...
UI: Ha gondolod átküldöm neked pm-ben mi az a szint amit edzeni kéne kintre, háát a mostani rendszerben nagyon necces, ha nem lehetetlen...
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 8/7/2013 2:44:19 PM