BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254065.50 in reply to 254065.24
Date: 2/19/2014 2:17:22 AM
Overall Posts Rated:
310310
amikor rajtam kívül senki más nem látta, hogy franciának egy élet-halál meccs?

Mindenki látta. Ezért si volt jó megoldás a laza, miután felajánlotta a lazát. Két másik opció volt: normálozunk, ő motsol, ugyanitt vagyunk kettővel kevesebb ts-sel, vagy motsolunk, nyerünk, mehetünk a másik csoportba fele ts-sel-

Ha ezt a meccset normál bukjuk el és ők motsolnak, akkor nem mondok semmit, mert kihoztuk tőlünk elvárt maximumot.

Igen, ez jellemző rád. Elégedettebb lennél azzal, ha semmivel nem lennénk előrébb mint most, de hosszabb távon rosszabb helyzetben lennénk. Én meg pont akkor kritizálnám Domit, ha normállal buktunk volna, hogy feladtunk 2 ts-t és nem nyertünk vele semmit, inkább lazázni kellett volna, mert semmilyen hátrányban nem lennénk, viszont magasabb lenne a ts. És szerintem jó páran így vannak még ezzel, legalábbis, aki egy meccsnél hosszabb távon gondolkodik. Neked az a maximum ha alacsonyabb ts-sel lennénk ugyanitt? Nekem az a maximum, hogy ugyanitt vagyunk, jobb esélyekkel.

Ha ezt a korábbi régi önmagához képest gyenge spanyol csapatot nem tudjuk megverni, azt se érdemeljük meg, h 12 között legyünk!

Mivel azt már te is belátod, hogy a spanyolokkal akkor kerültünk volna egyáltalán szembe, ha motsolunk, remélem, előbb-utóbb azt is megérted, hogy ha egy full ts-es spanyol csapattal mi fél ts-sel kerülünk szembe, akkor nem mi vagyunk a favoritok.

Az átlagbérük 33k, a mienk meg cca 42k. tudom, h csalóka, de ez is egy mérce jobb híján

Kielemznéd ezek alapján kérlek, hogy mondjuk a portugál felnőttválogatottnak mi lenne a reális helyezése és milyen reális eredményeket kellett volna elérnie a tornákon az elmúlt években?

Könnyebb ágon gyengébb ts-sel is könnyebb boldogulni véleményem szerint

Az úgynevezett könnyebb ágon fél ts-sel reálisan egy győzelemre lenne esélyünk, szerencsével kettőre, csodával háromra. A jelenlegi csoportban a jelenlegi ts-sel három győzelemre van esélyük, nagy szerencsével négyre.

A román meccset amúgy jó, hogy felhoztad. Nem emelem ki, hogy mire gondolok, remélem tudod magadtól is, de ugye érzed, hogy ott pl te kimondottan rossz dolgot javasoltál, szerencsére Domi nem hallgatott rád. Ha nem tudod, melyik részre gondolok, megbeszéljük pm-ben, mert nem ide fogom írni. A grúz meccset meg előcincálhatod százszor is, azzal is csak azt bizonyítod, hogy "mi, többiek" kritizáljuk is Domit, ha jogos, illetve Domi is elismeri, ha hibázik, te viszont elvakultan csak a rosszat látod és csak azt teszed szóvá, magyarul vagy buta vagy, vagy rosszindulatú.

Innentől kezdve 30 felhasználót kizártak a válogatottak körüli életből

Beírtam már két napja is, hogy tegye fel a kezét, aki ki lett rekesztve, senki nem jelentkezett. Te is beírtad, hogy ki az a "mindenki más", aki nem veled ért egyet és érdekes módon, arra máris reagált pár ember. Hozzáteszem, olyan még nem bukkant fel ez alatt a pár nap alatt, aki veled értett egyet, ez is elgondolkoztató (kéne hogy legyen számodra).

Akkor meg csak elmondhatom a véleményem, ha sikerül elszarni egy nagy esélyünket, ld tegnap.

Mire is volt esélyünk? Alacsonyabb ts-sel ugyanide kerülni? Vagy fele ts-sel a másik oldalra? Nagy esély mindkettő...

A szerbes híren megdöbbentem most, h mondod. Sztem kamu az is.

Na ez kész. Milyen hírre gondolsz? Hogy motsoltak? Az szerinted kamu? Segítek egy kicsit jó? "Srbija U21 mindent megtett a mérkőzés megnyeréséért." Ugye tudod, hogy ezt mikor írja ki meccsek után? Közben látom, már Dzsevasz is beírta, de azért benthagyom, ha többször látod, talán jobban megérted. Az meg nagyon is jellemző, hogy két kattintással elérhetnél egy infót, de te inkább hitetlenkedsz és minden alap nélkül kijelented, hogy az nem úgy van.

Ne menj át személyeskedésbe, ha kérhetném!

Még jó, hogy te sosem írsz olyanokat, hogy "tudsz te egyáltalán olvasni?", meg "nem vagytok képesek felfogni", meg "egyedül többet tudok, mint ti mind együtt", ugye?

Don't feed the troll
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
254065.53 in reply to 254065.48
Date: 2/19/2014 9:22:37 AM
Overall Posts Rated:
350350
Akkor tanuljatok meg kommunikálni. Ha az a cél kijutni magas ts-sel azt mondják és ne azt, hogy nekünk baromira 1.-nek kell lenni(ez történt). Mikhail szerint sem kellett volna belemenni lazába, Ez már minimum 2 eltérő vélemény a "mindenkihez" képest és még biztos akad 2-3 fő, aki szerint baromság volt kikapni a nehezebb csoportért, h 1-el jobb ts legyen.

dzsevasz

amikor még Cimi meg Domi kiírta a taktikát a kinti fórumra, mi tartotta vissza azt a 30 embert, hogy taktikai ötletek armadáját zúdítsa a két kapitányra

hányszor írták ki, kétszer-háromszor? Esetleg teljesen egyértelmű volt a helyzetünk a meccsel kapcsolatban, ezért nem lett vita vagy a közönség csak úgy volt vele mondhat bármit úgy is kapitány fafejűségén múlik mi lesz éppenséggel. Ha vmi extrémet javasolt volna bárki a szurkerek közül akkor is 2 p 1-1 maradt volna....
Most már az sincs, h eljusson a fórum kezelőjéhez, hozzám az infó, hogy egyáltalán kitehessem. mindenki épülésére...

Bandi
Ugyanezt mondtam én is!
Azt mondtam, h lengyel verhetetlen, olasz nem biztos, h verhető (ki-ki) a szerb verhető, lett és izraeli verhető. 3 hozható meccset vizionáltam és az olasszal küzdhetünk a 2. helyért

másik ágon kiegyenlítettebb a mezőny. Ott akár a csoport 1. helyért is mehetnék, -1 ts vesztéssel is, ami a francia normálból ered (feltéve, ha vertük volna őket pl 3-2-vel)
Mivel megnyerhetnénk csoportot vagy 2. lehetnénk, az könnyebb számomra.
A mostani csoportban 1. hely papíron lengyeleké, 2. hely pl olaszoké 3. helyért megyünk csípőből, erőlködéssel lehetünk 2.-ak is.

This Post:
11
254065.54 in reply to 254065.53
Date: 2/19/2014 9:28:44 AM
Overall Posts Rated:
188188
Mikhail szerint sem kellett volna belemenni lazába,

Hogy mi a fa..? Hagyjál ki a marhaságokból. Köszönöm.
(Mellékesen egy hozzászólásom volt amit tudok, mert idézte egy valaki PM-ben. Igen is a laza kellett, csak az egyezkedést elleneztem. Még akkor is ha az ellenfél javasolta.)

This Post:
11
254065.55 in reply to 254065.50
Date: 2/19/2014 9:47:17 AM
Overall Posts Rated:
350350
Sajnos megint ugyanazt fordítgatod ki,amit már 5* lerágtunk...

1) jó vagy sem laza vs normál:
Ha motsolt volna,és ezt láttuk előre, akkor szted mi a jó módszer a hozzáállás hátrányban levő csapatnak??
Bökni egy extrém taktikát! Erre mondtam a 3-2-őt. Azzal megszenvedtek volna sok futásukkal, de még 2p ellen sem teljesen elvetélt ötlet. Sokan használják 2p ellen. Vagy ez tök újdonság a számodra??

2) szurkolói hozzáállás:
Abból indulj ki, h mit csinálnak a szurkerek a klubnál ha feladsz egy-egy meccset. Én is ezt teszem csak nem virtuális szurker vagyok... Mondja életszerű példát? A szerbek motsos hozzáálása a spanyol ellen. Azt is megtehették volna déli barátaink, h nem motsolnak, de ő legalább megtette abból a szempontból potyára, h játék nélkül nyert.

3) Azt, h motsoljunk csak poénból írtam , h akkor fix NEM TUDNAK átverni. A mots-os a verzióval kár tovább számolnod.
9 v 10 ts között megy a vita illetve 1. hely könnyebb ág v 2. és halálcsoport. spanyol szted hülye volt? Felmérte előre hova akar kerülni! elkerülte szándékosan a csoportunk, mert tudta, h eleve kisebb esélye van.

A fizetéshez írtam, h csalóka viszonyítási pont. Ismered a csalóka szót?

szerbes mots-ot mondtam h bemondásra ítéltem meg és rá se néztem a meccsre

Előbb írtam, h Mikhail sem ért egyet azzal, h egyezkedtünk. Ez már összesen nyilvánosan 2 fő + még akadhat pár, aki magában tartja a véleményét.

A személyeskedéses részt hagynám, nem neked szólt a felszólítás kár volt válaszolnod rá illetve tovább nyújtani a tésztát

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/19/2014 9:49:26 AM

This Post:
00
254065.56 in reply to 254065.54
Date: 2/19/2014 9:55:55 AM
Overall Posts Rated:
350350
Csakhogy ez a meccs "természetes úton" (összebeszélés nélkül) soha életben nem lett volna laza-laza!
Franciának mindenképp többet kellett jönnie a győzelemhez.
A jelen helyzeten meg nem változtatna, ha egyezkedés nélkül lemegy laza vs normálon a meccs, akkor is kikapunk.
Erre írtam , h talán extrém taktikát nyomhattunk volna.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/19/2014 9:56:29 AM

This Post:
00
254065.57 in reply to 254065.56
Date: 2/19/2014 10:35:39 AM
Overall Posts Rated:
411411
Tényleg képtelen vagy megérteni bármit, amit mások mondani akarnak. További jó szócséplést és agymenést!

Ha az a cél kijutni magas ts-sel azt mondják és ne azt, hogy nekünk baromira 1.-nek kell lenni(ez történt).

Az egyik pillanatba az a gond, hogy megírtuk, hogy lazázni fogunk, mivel a ts a béka feneke alatt van, és ezért feladjuk a meccset. A másik pillanatba az a gond, hogy azt írtuk baromira fontos nekünk az 1. hely. Kérdem én, most akkor végül is mit írtunk? Ezt vagy azt? Mert most már én se tudom ki-kivel van!

szerint baromság volt kikapni a nehezebb csoportért

Gratulálok!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

This Post:
00
254065.58 in reply to 254065.57
Date: 2/19/2014 10:49:44 AM
Overall Posts Rated:
190190
Mind a kettőt leírtátok.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
254065.59 in reply to 254065.57
Date: 2/19/2014 11:19:35 AM
Overall Posts Rated:
350350
másik ágon kiegyenlítettebb a mezőny. Ott akár a csoport 1. helyért is mehetnék

Olvass! Azt írtam, h a másik ág könnyebb, akkor meg csoportunk a nehezebb, nem?

A két célotok egyszerre nem teljesülhetett vagy 1.-nek kellett volna lenni 1-gyel alacsonyabb ts-sel vagy 2.-nak magasabb ts miatt. Oka az, h franciának többet kellett menni mindenáron.

Ergo azt kéne kommunikálni a magyar közösség irányában, amit valósan akarunk... ellentétes esetben becsapásnak tűnik!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/19/2014 11:22:38 AM

This Post:
00
254065.60 in reply to 254065.55
Date: 2/19/2014 11:31:19 AM
Overall Posts Rated:
310310
1. Mivel te folyamatosan azt szajkózod, hogy ha normállal megyünk, nyerünk, erre reagálok. Ugyanis baromság, amit írsz, akkor sem nyertünk volna, ler lett írva miért. Csak én leírtam vagy hatszor direkt neked és még legalább tízszer leírta más is (szintén direkt neked). Te meg csak mondod a hülyeséget.
Igen, a taktikánál már lehetett volna másképp. Csakhogy te itt is kijelented, hogy "meglett volna". Csakhogy ezt nem tudhatod, leírtam azt is párszor, miért.

2. A szurkolói értékelésnek a klubnál a pénzügyek miatt van jelentősége. Van a válogatottnak bevétele? Nincs. Akkor meg minek? Az meg hogy a ts-re legyen hatása, csak tovább mélyítené a szakadékot az elit és a többi válogatott között, mert ugye a vereség mindig csökkenti a szurkolói elégedettséget. Innentől egy kiscsapatnak sosem lesz magas ts-e, míg egy elit válogatottnak, aki el tudja lazázni az első három meccsét (és könnyedén győz), behozhatatlan ts-előnye lesz. Arról nem is beszélve, hogy mennyire igazságtalan ez két olyan csapat esetében, ahol hasonlóak az erőviszonyok, csak éppen az egyiknek szerencsés sorsolása van, a másiknak meg nem.

3. Jó, poénból írtad. Akkor viszont felejtsd el, hogy mi a másik csoportba tudtunk volna jutni. Laza-normállal nem oda jutottunk. Normál-motsszal sem oda jutottunk volna. Más opció akkor nincs, tehát nyugodtan abbahagyhatod azt az agymenésedet, hogy miért nem ott vagyunk. Csak mots-szal juthattunk volna oda ugyanis.

Ismered a csalóka szót?

Na még jó, hogy nem is olyan rég kérted ki magadnak a személyeskedést és máris hozod az ellenpéldát. No de amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten, ne lepődj majd meg a hasonló stílúsú válaszokon, amiket innentől írok neked.

Szerb mots: na igen, bemondásra ítélted meg, ez a baj. Nehéz lett volna kettőt kattintani? Vagy nem tudod, hol lehet megnézni? Vagy azt feltételezed, hogy más is hasraütés szerűen érvel? Az a te stílusod, ne hidd, hogy mindenki azt csinálja.

Előbb írtam, h Mikhail sem ért egyet azzal, h egyezkedtünk.

Ja és jelezte is, hogy véletlenül se vedd őt magaddal egy kalap alá, sőt még azt is leírta, hogy igenis kellett a laza. Amúgy ott vagy eltévedve, hogy ha nincs egyezség, másik csoportba jutunk. Akkor is itt lennénk, csak alacsonyabb ts-sel ha még ráadásul normálozunk. Amíg a játék legalapvetőbb szabályait, törvényeit nem ismered, addig felesleges tovább vitatkozni erről.

Don't feed the troll
Advertisement