Witam. Jak już Krzychu wspomniał - wyraziłem chęć przejęcia programu, z tego względu, aby nie przepadło nam przyszłe pokolenie graczy NT to raz, a dwa, żeby Morfi miał mniej roboty, bo pewnie on by ten program musiał odgórnie przejąć w przypadku braku chętnych ;)) a tu się okazuje, że on chce jeszcze pomóc - złośliwość losu, ale z drugiej strony to świetnie, bo sam bym tego nie ogarnął - mam malutko czasu na BB, jednak cały czas się staram, by był jak najbardziej efektywny :) Co do Camposa - to jest cwaniaczek dopiero - weźmie swoich grajków i tyle - o nie, albo weźmiesz choć jeden rocznik, albo nici z pomocy :D
Myślę, że jutro dostanę bazę od Krzycha - w pierwszej kolejności chciałbym wiedzieć, jakie roczniki będzie skłonny wziąć Morfi (podejrzewam, że te najstarsze) i Campos - ja postaram zająć się resztą. Wiele zmienia się w moim życiu w tym momencie, nie wiem jaki będzie to miało związek z czasem na bb - jestem jednak dobrej myśli i zawsze staram się pomóc w beznadziejnych, ale jednak bardzo ważnych sprawach dla polskiej społeczności :)