Δυστυχως το αρνητικο αποτελεσμα σημερα πονεσε πολυ. Υπαρχει μεγαλη ευθυνη απο την πλευρα μου καθως 10 δευτερολεπτα πριν ''κλειδωσουν'' οι εντολες εβγαλα τον γρηγορο ρυθμο που ειχα προβλεψει. Αυτο προφανως επαιξε ρολο στο τελικο αποτελεσμα
Σίγουρα πονάει αν χάνεις στην παράταση!Στην τελική,εύχεσαι να είχες χάσει στην κανονική διάρκεια!
Αν είχες διπλομαντέψει σωστά,σίγουρα θα το είχες πάρει το ματς!
Σε όλους μας έχει συμβεί να αλλάζουμε τελευταία στιγμή και μετά να χτυπάμε το κεφάλι μας!Θέλουν και τύχη οι προβλέψεις,πέρα από scouting!Το έχω πάθει αρκετές φορές!Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο περσυνός ημιτελικός κυπέλλου!Από τις 6 ως τις 6:15 άλλαξα 3 επιθετικές τακτικές!Και στο τέλος κατάφερα και έπεσα πάνω στο διπλομάντεμα! :-)
Ειναι ακομα αρχη, αλλα μια νικη σημερα θα ηταν παρα πολυ καλο ξεκινημα. Επισης βλεπω οτι μονο η δικια μου εδρα εσπασε οποτε δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα!Προβλέπω να γίνεται και φέτος μεγάλη μάχη στο γκρουπ μας!
ΥΓ.
Παντως περιμενω να ακουσω τις αντιδρασεις του Κοτιδη σημερα για την λανθασμενη προβλεψη του ALEXANDOY7
Ευτυχώς για εμάς,ο Κοτίδης παραμένει στο Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών-εάν βέβαια λέει αλήθεια και δεν έχει τοποθετήσει εκεί κάποιον από τους 10αδες ανά την υφήλειο μισθωμένους ''κλώνους'' του-Αν ισχύει βέβαια η τελευταία φήμη,κάτι υποχθόνιο σχεδιάζει ο γέροντας και με παρόμοιες προβλέψεις κινδυνεύουμε όλοι στο team! :-)