Gal ir nepastebėjai gerb. Mantai, bet IV.25 grupė suskirstyta į du divizionus : Rytų ir Vakarų, o kadangi mano valdoma komanda yra Rytų diviziono pusėje, tai aš palaikau Rytinę IV.25 grupės pusę. Bet vistiek nesupratau kuo tau užkliuvo šis užrašas;
Pirma - parodyk, kur parašyta, kad juodaodžių kultūra tinka ar netinka bet kurios valstybes piliečiams, man patinka ir aš taip rašau, o plagiatoriaus (tarp kitko rašosi be raidės
j) deja yra plati ir labai ginčytina sąvoka;
Antra - man patinka juodaodžių kultūra, Hip Hop'as, Rap'as, BeatBox'as, Brake'as, ir man nusispjaut į tai ką tu manai, dar pasakyk man kur matai šitai :
bandai ivest hiphopo kultura?
? Galiu pasakyt tik, kad Lietuvoje - DEMOKRATIJA;
Trečia - nepažeidžiu jokių forumų pildymo taisyklių, nenusiženginėju BuzzerBeater.org tinklapio taisyklėms, niekam neperšu savo pomėgių ir neverčiu daryti to ką aš darau ar rašyti taip kaip aš rašau, nieko neįžeidnėju ir rašau kaip matau iš savo pusės, todėl NEPATINKA - NESKAITYK :
=>-EasTSideISDaBest-<= Re5peCtP.S. Hip Hop'o kultūra jau senai pasklidusi po visą platų pasaulėlį ir man labai gaila, bet nieko nebepakeisi... No offence, but I can write any language I like