BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 S43 World Cup by Kyve

U21 S43 World Cup by Kyve

Set priority
Show messages by
From: GM-Kyve

This Post:
22
295609.50 in reply to 295609.49
Date: 10/24/2018 2:33:06 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
Pozdrav svima još jednom...

ostao sam dužan trening report u petak... nažalost, nemamo se baš čime pohvalit, prilično slab trening, tek 8 zelenih strelica u repki, valjda bude bolje idući petak...

kako sam i najavio, u ponedjeljak smo odigrali revanš prijateljsku utakmicu protiv Srbije, i ovaj put je to bilo puno bolje...

Srbija vs. Bosna i Hercegovina 127 - 147 (48218)

+20 na istu taktiku, doduše uz domaći teren, pokazuje da je ona prva tekma bila samo loš dan...

prvo poluvrijeme se igralo koš za koš, nijedna ni druga ekipa nije mogla obranit ništa, ali je zato napad jako dobro funkcionirao... na poluvrijeme odlazimo sa +1...

prvu veću razliku pravimo u trećoj četvrtini, kad odlazimo u nekoliko navrata na +10, i do kraja četvrtine razliku dižemo na +14...

zadnju četvrtinu otvaramo serijom 15-2, i tu je praktično utakmica bila gotova, oba trenera su ispraznila klupe, praktično svi igrači su dobili minute... do kraja utakmice Srbija smanjuje na 20 razlike...

apsolutno najbolji u našim redovima je bio Bartol Raspović... krenuo je sa klupe kao zamjena za Agbabu koji je rano uletio u probleme sa ličnim greškama, i Raspović je svoju priliku iskoristio na najbolji mogući način... veći dio utakmice nije imao promašaja, do kraja je skupio 40p i 5 asistencija...
partner na beku, Admir Pašalić, krenuo je sa promašajima i 5 asista u prvoj četvrtini, i do kraja nikom nije dao loptu, skupio je okruglih 30p... dvocifreni su još bili starteri Radojević sa 13p, Medaković sa 12p te Piknjac sa 10p...
od rezervi, pored Raspovića, iskazali su se Andrijić i Pasarić sa po 12p...

jedini suvisli zaključci iz ovih tekmi koji se mogu izvući:

-naredne sezone ćemo imat problema sa krilnim centrima, a i skokom općenito...
-problemi sa ličnim greškama bi nas mogli koštat puno živaca... ako će redovno Agbaba, Piknjac, Medaković, Radojević ulazit u probleme sa ličnim, mogli bi imat problema i u utakmicama koje moramo dobit...

jučer BB nije radio dobar dio dana i večeri, tako da početak izbora kasni...
svima koji se planiraju kandidirat mogu samo poručit da dvaput razmisle, treba vam puno strpljenja, živaca, organiziranosti i slobodnog vremena... šta god zafali od toga, osjetit će se na rezultatima... 3 sezone koliko se jedna generacija sprema brzo proleti...

svom nasljedniku mogu samo poželjet puno sreće, od mene će dobit svu pomoć koju mu mogu pružiti...

ovaj tjedan ću probat ugovorit prijateljsku protiv nekog iz top 10 repki, i uskoro bi trebao biti žrijeb skupina za Euro, pa ću vjerojatno napisat kratku analizu grupe iz mog kuta gledanja...

ono što je sigurno, domaćin narednog Eura je Poljska, termin utakmica je super, 18:35, gotovo kao naše ligaške...

i skoro sam zaboravio, šampion svijeta je Kina, koja je u finalu svjetskog pobijedila Tajvan 20 razlike (48206)...

kad to vidim, još više ostaje žal sa propuštenim šansama u protekloj sezoni, Tajvan smo pobijedili nakon produžetka, a od Kine smo izgubili nakon 2 produžetka...

toliko od mene za sada, u naredna dva dana slijedi najgori dio selektorskog posla, a to je popisivanje draftera...

LP svima i do čitanja...

This Post:
11
295609.51 in reply to 295609.50
Date: 10/28/2018 7:32:59 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
pozdrav ekipa, još jedan vikend je iza nas, što samo znači da sutra/danas mlada repka igra utakmicu...

ovaj tjedan ugovorio sam prijateljsku protiv mlade reprezentacije Litvanije, top 10 po NT rankingu, čisto da vidimo gdje smo protiv jednog jakog protivnika...

u petak jedan prosječan trening, 10 zelenih strelica, nekoliko vrlo važnih upova kod par igrača...

protiv Litvanije imamo domaći teren, ali svejedno će biti dobar test, bez obzira na rezultat... dogovorio sam s njihovim selektorom da igramo istu taktiku, jer se tako najbolje vidi razlika u ekipama...

izbori se polako bliže kraju, koliko vidim Topnik je jedini ozbiljni kandidat, i drago mi je zbog njega, vrijednim radom u protekle dvije sezone zaslužio je šansu...

uz malo sreće i moje savjete u početku, vjerujem da može nastaviti gdje sam ja stao, i na kraju biti i bolji izbor za selektora od mene... sve preduvjete ima za to...

izašao je i žrijeb skupina za ovosezonski Euro... kako sam se i nadao, zadržali smo prvi šešir, te imamo finu skupinu... nije najlakša, ali nije ni najteža...

(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

ovdje možete vdijet raspored utakmica: (http://www.buzzerbeater.com/country/35/jnt/schedule.aspx)

iz osmog pota smo dobili Rumunjsku... nikada nisu bili velesila, ali su u velikom padu zadnjih sezona, barem za zajednicu od 100+ korisnika...

iz sedmog pota smo dobili Luksemburg... za zajednicu od samo 7 klubova, sami uspjeh je što nisu u zadnjem potu...

iz šestog pota smo dobili Bjelorusiju... tu već postaje malo ozbiljnije, znali smo imat problema s njima u nekim prijašnjim sezonama...

iz petog pota u našu skupinu je upao Island, i tu smo stvarno imali sreće, iako ni oni nisu za podcijeniti... u svakom slučaju, bolje Island u prvom kolu, nego Grčka, Srbija ili Belgija...

iz četvrtog pota smo dobili naše susjede, Hrvatsku... oni su bili u padu zadnjih par sezona, sad se opet dižu, po pisanju njihovog selektora na HR forumu, imaju opet solidnu generaciju...

iz trećeg pota smo dobili Bugarsku, koja je u velikom usponu zadnjih par sezona... prošle sezone su bili prvi nositelji na utješnom turniru nakon 8 kola, i ispali u četvrtfinalu u knap tekmi od Turske...

iz drugog pota smo dobili Portugal, naše stare znance... u svakom slučaju, bolje nego Italija ili Španija... s obzirom da s njima igramo u zadnjem kolu, nadam se da ćemo plasman dalje riješiti do tada...

mi smo bili u prvom potu, zajedno sa domaćinom Eura Poljskom, i sudionicima svjetskog, Njemačkom, Rusijom, Francuskom, Litvanijom... zaista lijepo društvo...

sve u svemu, fina skupina, odličan raspored...
najvažnije je dobro startati, prva tekma protiv Islanda bi mogla biti nezgodna... Rumunjska, Luksemburg i Bjelorusija ne bi smjeli pravit probleme... ako tu prođemo bez kiksa, u zadnja 3 kola moraju se dobit dvije tekme...

da imamo još jednog Mijata pod košem, bio bih uvjeren u prolaz, ovako će bit na knap... kako god, sretno Topniku ili tko će već biti naredni selektor...

čujemo se sutra nakon utakmice sa Litvanijom...

From: Topnik

This Post:
11
295609.52 in reply to 295609.51
Date: 10/29/2018 12:11:23 PM
KK Topnici
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
531531
Second Team:
KK Topnici u21
Hvala na podršci. Nadam se da ako pobjedim na izborima da ću nastaviti gdje si ti stao i da ćemo nizati uspjehe na trening planu i rezultatskom planu.

This Post:
22
295609.53 in reply to 295609.52
Date: 10/30/2018 8:30:12 PM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14931493
pozdrav ekipa, ostao sam još dužan game report prijateljske utakmice s Litvanijom...

Lietuva U21 vs. Bosna i Hercegovina U21 114 - 129 (48678)

kao što sam i najavio, igrali smo na domaćem terenu, istu taktiku kao i protivnik, PTB...

jedna jako čudna utakmica...

krenuli smo dobro, koš za koš... u zadnjih par minuta prve četvrtine, ne možemo ništa zabiti, u obrani curi na sve strane, i u tih par minuta Litvanci rade +14...

u drugoj četvrtini nastavlja se užasan period... u jednom trenutku smo bili na -18, i mirisalo je na katastrofu...
ipak do kraja druge četvrtine uspijevamo se pribrati, i smanjujemo zaostatak na -12...

u trećoj četvrtini sve obrnuto, Litvanci ne mogu ništa zabiti, mi polako topimo njihovu prednost, zabijamo iz svih pozicija, i do kraja treće vraćamo se u egal, 92-92...

u zadnjoj četvrtini nastavljamo gdje smo stali u trećoj, brzo odlazimo na +10, i do kraja lagano održavamo prednost...

najbolji u našim redovima je bio naš dragulj, Mijat Radojević sa 30p i 21 skokom... odlična su bila i ostala 4 startera, Pašalić sa 21p i 7 asista, Kulidžan sa 17p 12 skokova, Agbaba 15p i 9 asista...
Piknjac je dodao 13p i 9 skokova, uz nešto slabiji šut i velike probleme u obrani protivničkog krila, koji nam je najviše muke zadavao...

klupa se nije nešto posebno iskazala, iako su sva petorica odigrala 10ak minuta i upisala se u strijelce...

sve u svemu, fina pobjeda od +15 kao uvertira u sezonu...

sretno novom selektoru na Euru u Poljskoj...

što se mene tiče, završio sam avanturu sa u21, odsad pa nadalje mogu samo davati savjete...

hvala svima koji su me podržavali sve ove sezone, i surađivali sa mnom oko treninga igrača... hvala i onima koji nisu...

BiH u