Pozdrav svima još jednom...
ostao sam dužan trening report u petak... nažalost, nemamo se baš čime pohvalit, prilično slab trening, tek 8 zelenih strelica u repki, valjda bude bolje idući petak...
kako sam i najavio, u ponedjeljak smo odigrali revanš prijateljsku utakmicu protiv Srbije, i ovaj put je to bilo puno bolje...
Srbija vs. Bosna i Hercegovina 127 - 147 (48218)+20 na istu taktiku, doduše uz domaći teren, pokazuje da je ona prva tekma bila samo loš dan...
prvo poluvrijeme se igralo koš za koš, nijedna ni druga ekipa nije mogla obranit ništa, ali je zato napad jako dobro funkcionirao... na poluvrijeme odlazimo sa +1...
prvu veću razliku pravimo u trećoj četvrtini, kad odlazimo u nekoliko navrata na +10, i do kraja četvrtine razliku dižemo na +14...
zadnju četvrtinu otvaramo serijom 15-2, i tu je praktično utakmica bila gotova, oba trenera su ispraznila klupe, praktično svi igrači su dobili minute... do kraja utakmice Srbija smanjuje na 20 razlike...
apsolutno najbolji u našim redovima je bio Bartol Raspović... krenuo je sa klupe kao zamjena za Agbabu koji je rano uletio u probleme sa ličnim greškama, i Raspović je svoju priliku iskoristio na najbolji mogući način... veći dio utakmice nije imao promašaja, do kraja je skupio 40p i 5 asistencija...
partner na beku, Admir Pašalić, krenuo je sa promašajima i 5 asista u prvoj četvrtini, i do kraja nikom nije dao loptu, skupio je okruglih 30p... dvocifreni su još bili starteri Radojević sa 13p, Medaković sa 12p te Piknjac sa 10p...
od rezervi, pored Raspovića, iskazali su se Andrijić i Pasarić sa po 12p...
jedini suvisli zaključci iz ovih tekmi koji se mogu izvući:
-naredne sezone ćemo imat problema sa krilnim centrima, a i skokom općenito...
-problemi sa ličnim greškama bi nas mogli koštat puno živaca... ako će redovno Agbaba, Piknjac, Medaković, Radojević ulazit u probleme sa ličnim, mogli bi imat problema i u utakmicama koje moramo dobit...
jučer BB nije radio dobar dio dana i večeri, tako da početak izbora kasni...
svima koji se planiraju kandidirat mogu samo poručit da dvaput razmisle, treba vam puno strpljenja, živaca, organiziranosti i slobodnog vremena... šta god zafali od toga, osjetit će se na rezultatima... 3 sezone koliko se jedna generacija sprema brzo proleti...
svom nasljedniku mogu samo poželjet puno sreće, od mene će dobit svu pomoć koju mu mogu pružiti...
ovaj tjedan ću probat ugovorit prijateljsku protiv nekog iz top 10 repki, i uskoro bi trebao biti žrijeb skupina za Euro, pa ću vjerojatno napisat kratku analizu grupe iz mog kuta gledanja...
ono što je sigurno, domaćin narednog Eura je Poljska, termin utakmica je super, 18:35, gotovo kao naše ligaške...
i skoro sam zaboravio, šampion svijeta je Kina, koja je u finalu svjetskog pobijedila Tajvan 20 razlike
(48206)...
kad to vidim, još više ostaje žal sa propuštenim šansama u protekloj sezoni, Tajvan smo pobijedili nakon produžetka, a od Kine smo izgubili nakon 2 produžetka...
toliko od mene za sada, u naredna dva dana slijedi najgori dio selektorskog posla, a to je popisivanje draftera...
LP svima i do čitanja...