Γεια χαραντάν

Λυπάμαι που έχω χαθεί από το φόρουμ, αλλά έχω πολλά στο κεφάλι μου τελευταίως και με έχει αποτρέψει αυτό. Ούτε για τον Ρόνι δεν έχω πει δυο κουβέντες που θα ήθελα (ακόμα δηλαδή), ούτε και τις συνεντεύξεις έχω αρχίσει. Σόρρυ...
Πονεμένη ιστορία ο Πόρδος.
Εϊχα καημό να τραβήξω ντραφτ φημισμένο και πάνω. Και μου έκατσε ο Χαλιαμπάλας. Ο οποίος και βαράει και κοντός είναι. Αρχικά ήθελα να τον πάω εθνική νέων, ωστόσο το πλάνο της ομάδας για τις προπονήσεις δεν βόλεψε. Άποφάσισα ο Μπαρλάς να καθορίζει το πλάνο προπόνησης, αλλά έχει επεκταθεί χρονικά το πλάνο. Κι έτσι ο Χαλιαμπάλας προπονείται περίεργα για το ύψος και έχει χάσει και το τρένο για την ανδρών παρόλο πυο δεν έχει χάσει προπονήσεις. ΑΠό την άλλη το σκιλσετ του είναι όντως κάπως ιδιαίτερο, ντραφτ μου είναι και δένομαι με δαύτους και παρόλο που εθνική δεν θα παίξει ποτέ του λογικά, για να εμένα και σήμερα μου είναι σημαντικός (με αυτόν βασικό ανέβηκα Α1 όλη τη χρονιά) αλλά και μελλοντικά ακόμα χρησιμότερος. Που θα φτάσει και πως θα καταλήξει ακριβώς ούτε κι εγώ ξέρω ακόμα ακριβώς. Έχω πολλή δουλειά μαζί του να κάνω βέβαια. Όπως και να έχει παρουσιάζει ενδιαφέρον και μου αρέσει το όλο στόρυ.
Τέλοσπάντων, πάει εξαιρετικά για το μισθό του ήδη.
Χάρηκα με αυτό το ποστ. Εϊσαι ο πρώτος αντίπαλος που τον σχολιάζει να ξέρεις. Είναι χαρά για κάθε μάνατζερ που προπονεί να ακούσει καλή κουβέντα για τον προπονήσιμό του. Εϊχε να μου τύχει από την εποχή του Κύριλλου. Πάει πολύς καιρός...