BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 50

Sezon 50

Set priority
Show messages by
From: Campos
This Post:
11
305018.51 in reply to 305018.50
Date: 6/10/2020 8:45:09 AM
CampoLeony
II.3
Overall Posts Rated:
832832
Second Team:
CampoLeons
Niezależnie czego WSZYSTKIM brakuje to Dolar to będzie mieć! Stawiam wszystko, ze to on zdetronizuje Młota a później powalczy i być może wygra B3 🤓

This Post:
00
305018.53 in reply to 305018.41
Date: 6/10/2020 8:52:45 AM
Overall Posts Rated:
544544
przyganial kocioł.. ;)
sam masz lepsze armaty od młota, nikt obecnie w plk nie ma lepszych podstaw do walki.. liczylem już sezon temu, że namieszasz ale jak widać nie masz chęci lub inny powód, do nie podjęcia rękawic z młotem.

Przynam, że miałem takie ambicje, jednak podjąłem w ciągu ostatnich 2-3 sezonów kilka złych decyzji przez co stanąłem przed wyborem. Próbować ze składem z którego nie jestem do końca zadowolony, mieć 3 sezony w plecy i problemy finansowe, czy zrobić drugie podejście będąc mądrzejszym o te doświadczenia. Zdecydowałem się na to drugie.
Uważam, że lepiej jest czasem odpuścić i wrócić za jakiś czas mocniejszym niż tak bezsensownie trwać w PLK bez żadnego celu

This Post:
11
305018.58 in reply to 305018.50
Date: 6/10/2020 10:04:53 AM
Młoty Stargard
PLK
Overall Posts Rated:
850850

Chodzi mi o zbudowanie zbilansowanego skillowo i finansowo teamu utrzymującego się regularnie na górze. By tego dokonać musisz stale wygrywać...a wygrywać może tylko jeden. Zauważ, że nawet Darkonza, który wygrywa wszystko (zdobywa wszelkie możliwe profity) pisze o tym, że nie da rady utrzymać siły zespołu. Zagadnieniem zatem jest jak zbudować team na poziomie zespołu Darkonzy bez dostępu do tych profitów

i teraz weź takiego Sztukera
przez to ze wygrywam od killkunastu sezonów tyle czasu jestem tez silny, a on wciaz jest moim rywalem, wiec ma problem z finansami większy niż inni, mam wiecej kasy wiec moge miec silniejszy zespół, wiec Sztuker jak przegra mecz w TV straci na kasie, jak wygra dzieki napince to później straci kasę przez przegrane w kolejnych meczach bo będzie bez enta
jest w najgorszej sytuacji jeśli chodzi o wszystkie najwyższe ligi BB
jego trwanie w tej lidze to juz jest ogromny sukces, tyle że mało kto widz ze to "trwanie" wymaga od niego wysiłku tyle co innych o walkę o górę tabeli, takie trwanie to duży wysiłek a nikt tego nie doceni
znaczy ja doceniam i rozumiem jego sytuację ale przeciez nie będę oddawał meczy po to by miał równe szanse z innymi

From: Joker

This Post:
00
305018.59 in reply to 305018.58
Date: 6/10/2020 10:23:21 AM
TOP TEN THUNDERS
II.3
Overall Posts Rated:
194194
Ja miałem ten sam problem. Zawsze byłeś moim rywalem i ciężko było wytrwac w plka nawet ze średnio mocnym składem. Więc zeby awansowac muszę mieć bardzo solidny skład a lepiej dla mnie trafić tym razem do niebieskich😉

This Post:
00
305018.60 in reply to 305018.58
Date: 6/10/2020 10:28:28 AM
Szerszony
PLK
Overall Posts Rated:
13101310
Second Team:
Szerszony II

Chodzi mi o zbudowanie zbilansowanego skillowo i finansowo teamu utrzymującego się regularnie na górze. By tego dokonać musisz stale wygrywać...a wygrywać może tylko jeden. Zauważ, że nawet Darkonza, który wygrywa wszystko (zdobywa wszelkie możliwe profity) pisze o tym, że nie da rady utrzymać siły zespołu. Zagadnieniem zatem jest jak zbudować team na poziomie zespołu Darkonzy bez dostępu do tych profitów

i teraz weź takiego Sztukera
przez to ze wygrywam od killkunastu sezonów tyle czasu jestem tez silny, a on wciaz jest moim rywalem, wiec ma problem z finansami większy niż inni, mam wiecej kasy wiec moge miec silniejszy zespół, wiec Sztuker jak przegra mecz w TV straci na kasie, jak wygra dzieki napince to później straci kasę przez przegrane w kolejnych meczach bo będzie bez enta
jest w najgorszej sytuacji jeśli chodzi o wszystkie najwyższe ligi BB
jego trwanie w tej lidze to juz jest ogromny sukces, tyle że mało kto widz ze to "trwanie" wymaga od niego wysiłku tyle co innych o walkę o górę tabeli, takie trwanie to duży wysiłek a nikt tego nie doceni
znaczy ja doceniam i rozumiem jego sytuację ale przeciez nie będę oddawał meczy po to by miał równe szanse z innymi

W końcu ktoś to zauważył, dziękuję

Warto dodać także, że często walczymy na obustronne CT, czego nikt później nie wykorzystuje...

OG.
Advertisement