BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21

Lietuvos U-21

Set priority
Show messages by
From: L1N@S

This Post:
00
321581.50 in reply to 321581.45
Date: 2/3/2024 3:12:07 AM
BC Lietuviniai
III.12
Overall Posts Rated:
116116
Second Team:
BC Lietuviniai II
Nepūsk iš oro burbulo ir nekelk dramų. :-B Visi mes klystame, tai natūralu. Jis viską teisingai parašė, sezono pradžioje tikrai atrodė, kad 80 proc kad bus U21, bet dabar tie procentai sumažėjo dėl to, kad kiti aplenkė jį. Mums, kaip U21 štabo nariams, reikia ir būtina taip motyvuoti, kad bus U21 vien dėl to, kad nenustotu kelti, o jei ir matai, kad šansų mažai, tai randi kompromisą kaip kelti jį toliau, kad būtų naudingas tau pačiam. Visi taip daro. B)

Last edited by L1N@S at 2/3/2024 3:18:50 AM

From: SterSiX

This Post:
33
321581.51 in reply to 321581.50
Date: 2/3/2024 4:46:15 AM
Turtle_man
II.4
Overall Posts Rated:
4949
Second Team:
Turtle_man II
Niekas nekelia čia dramų, tiesiog parašiau kaip yra. Aš kėliau nuo 19 metų pagal jūsų sudarytą planą ir dabar sakote, kad jis šūdas, o ne žaidėjas. Tai čia išeina, kad jūsų planas yra netinkamas mano žaidėjui ir nieko nesprendėt jog jį pagerinti. O dėl klaidų suprantu, visi mes žmonės ir visi mes klystam. Tiesiog reikia pripažinti savo klaidas, nebijoti atsiprašyti ir toliau gyventi.

SterSiX

SterSiX/Vėžliukas🐢
This Post:
11
321581.54 in reply to 321581.53
Date: 2/3/2024 2:12:39 PM
Turtle_man
II.4
Overall Posts Rated:
4949
Second Team:
Turtle_man II
Visu pirma man sakė kelti DR iki 13, kas yra gerokai per mažai tokiam ūgiui norint sukelti elastingumo. Antra, sakė kelti tik OD, po DR, aš taip ir kėliau. OD toks mažas dėl šitų faktų, nes dar nesuprantat kaip veikia elastingumas. Žaidėjui tikrai nesukils 16+ gynybos kai yra 198 ūgio ir tik 13 DR. Šita suprastu, bet kuris žaidėjas. Man visi kuriems rodžiau šitą jaunį sakė kelti DR daug daugiau, kad normaliai kiltu kiti skillai. Pasitikėjau jumis, norėjau pažiūrėti kas iš jūsų plano gausis, bet gavosi eilinis Š. Todėl geriausias patarimas būtų išmokit suprasti kaip veikia ūgis, elastingumas ir skillų augimo greitis.

P.S. Laukiu aukso

SterSiX

SterSiX/Vėžliukas🐢
This Post:
00
321581.56 in reply to 321581.55
Date: 2/3/2024 3:26:35 PM
Šiaulių Rambynai
II.4
Overall Posts Rated:
505505
Second Team:
Bėginis dviratis
Idomiai, kai is vienos blogos situacijos galvojama, kad visos kitos irgi prastos situacijos ir karta bus silpna. Nebeverta cia diskutuoti, jau aptarem. Kiek cia dar galima apie ta pati. Zaidejui jau sansu nebera i u21, plius dar skillus atskleide. Kad planuoja parduot irgi nesusisieke.
Kita zaideju karta, jei dar busim, isvis komandos lyderiams neberasysiu. 20ties jau jie uzsikapina normaliai treniruoti.

This Post:
00
321581.57 in reply to 321581.55
Date: 2/3/2024 4:19:48 PM
Turtle_man
II.4
Overall Posts Rated:
4949
Second Team:
Turtle_man II
Prašau neberašyk tų savo rašinių. Kontaktuota buvo ne kartą. Buvau paliktas ant ignoro irgi ne kartą. Tiesiog buvo galima pasakyti, kad jauniui be šansų į U21 ir tiek. Dabar buvo sugaištas laikas. Kaip Ignas sako - baigiam šitą nesąmonę. Jei nežinai kiek man tiksliai metų, tai ir neįvardink to. Sėkmės U21 tikėkimės aukso. Ir užbaigiam ties čia.

SterSiX

SterSiX/Vėžliukas🐢
From: Wazoo

This Post:
1212
321581.59 in reply to 321581.55
Date: 2/3/2024 6:00:16 PM
BC Wazoo
II.4
Overall Posts Rated:
399399
Second Team:
BC Nikita
Pirma, sunau, sutarkim taip, tu man nepasakoji, ko man liepti kelti i rinktine keliantiems zmones, o as tau nesakysiu, kur tau eiti. Ok? Nori vadovauti? Eik i rinkimus, turbut ir ketini eiti, kad reiskies. Palaikysij eik, jaunimo reikia ir jauno kraujo. O dabar taip, Elastingume tu elastingume. Mano jauniai iki siol neturi tokiu verzimosi kokiu tavo jaunis turi, bet lose U21 starte uz sf laimejom auksa pasaulio ir jau 25 metu zaidzia starte Nt. Ties tuo ir baikim tavo pamokas man apie elastingumus, ugius ir kitka. As jau buzeri zaidziau, kai dar gimes nebuvai. Beje cia faktas. Pries 17-18 metu pradejau buzeri zaisti, tau 13. Tikrai mokinti mane nori?))
Dabar taip, peremus sia rinktine, nzn roziaus cia nuopelnas ar ne, gal isvis nepriziurejo, jei taip, tai aciu dievui, nes jei butu priziurejes kaip tu cia reiskies, nesurinktume ne 12 zaideju i rinktine. Dabar taip peremus 20 meciai sezono pradzioje su sudinesniais ugiais yra ir 201 bet isorinem su 14-15+ buvo, o startavom si sezona usu starte maziausiai 16 OD. Jei prie to prisidejo rozius aciu jam ir jo stabui, kad nenusikalba taip kaip tu ir i U21 rinktines nesiulo kelti verzimosi iki begalybes.
Ar yra zaideju kurie keliami daugiau nei tarkim tau duotas 13? Zinoma, bet paskaiciuojama su programom, kad spes pagrindiniai skilai pasivyti………

Chat GTP sutrumpino tavo beletristika sviestu sviestuota:

Šiame tekste treneris kreipiasi į ką nors, galbūt jaunesnį, pabrėždamas patirties svarbą ir nenuvertindamas savo pasiekimų. Treneris aptaria treniruočių ir žaidėjų tobulėjimo dinamiką, akcentuodamas kantrybės ir bendradarbiavimo poreikį. Treneris mini pastarojo meto sėkmę ir skatina žmogų bendrauti, o ne daryti prielaidas. Baigiamajame rašte treneris kviečia toliau diskutuoti ir pabrėžia individualumo bei kritinio mąstymo svarbą tiek žaidime, tiek gyvenime.

P.s. negalejau pilnos citatos imest. Neuzteko simboliu 😂

Last edited by Wazoo at 2/4/2024 5:15:15 AM

This Post:
00
321581.60 in reply to 321581.59
Date: 2/5/2024 11:13:28 AM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
ACIU. tik taip ir beskaitysiu jo blenius, kaip gerai kad AI yra.

Advertisement