Já bych osobně raději diskutoval dále tady, ať je to veřejné pro všechny. S tím, že to bude jen věcná diskuze, tak jak psal Wixix. Ale pokud na tom LA budou trvat, přidám se k té federaci.
Rád bych shrnul, jak to podle mne je se střelbou a vlivem Jump Range (JR) na ní. Střelbu podle vzdálenosti můžeme rozdělit následovně:
1. Krátké střely (hruška) - JR nemá žádný vliv
2. Střely ze střední vzdálenosti (dvojky mimo hrušku, ale daleko od trojkové vzdálenosti) - JR má zanedbatelný vliv (pokud vůbec nějaký)
3. Střely z dlouhé vzdálenosti (trojky a dvojky blízko trojce) - velký vliv JR (ale samozřejmě v kombinaci s JS a soupeřovým OD)
Shrnul bych svůj názor na dosud navrhované názvy:
Dostřel - taky se mi zdá spíš jako vojenský termín, ale asi bych s tímhle názvem neměl problém
Dosah - příliš nevystihuje souvislost se střelbou (spíš bych takový název chápal třeba jako dosah výskoku nebo něco takového)
Přesnost - příliš nevystihuje, přesnost je potřeba při jakékoli střelbě
Délka střely - asi nejvystížnější (ale není moc dlouhé? snad by nemuselo, jsou to 2 krátká slova)
Trojky - za tímto názvem si stojím, protože kromě trojek a dlouhých dvojek reálně nemá podle mne na nic jiného vliv. Ale respektuju to, že ostatním se nelíbí.