BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Suletud

Suletud (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ullike

This Post:
00
75028.50 in reply to 75028.45
Date: 2/25/2009 1:23:57 PM
Overall Posts Rated:
88
Näiteks: Lubatakse Su mees koondisesse jätta, aga tegelikuses jääb pinki nühkima ehk mängida saab väga harva. Kuidas tundub?

This Post:
00
75028.51 in reply to 75028.49
Date: 2/25/2009 1:25:00 PM
Overall Posts Rated:
00
Sarnasus on märgatav.

This Post:
00
75028.52 in reply to 75028.47
Date: 2/25/2009 1:25:45 PM
Overall Posts Rated:
33

1. Suhtlen paljude teiste riigide liiga manageridega inglise keeles! Olen õppinud ka vene keelt kuid see on nõrk!
2. Ennekõike püüan teha kõik et seda ei juhtuks, kuid kui nii juhtub siis arvatavasti tuleb mängida jahs nt sõprusmänge. Meestel ju vaja kogemust ja trenni!
3. Minu järjestus on selline et meeskonna oskused on kõige olulisemad, no ja palk ja DMI jäävad võrdselt kuid võibolla ei ole see õige aga ise vaatan ka väga palju potensiaali.
4. Enda meeskonnas olen tihtipeale kasutanud aktiivset liikumist ründes ja 2:3 tsoonikaitset. Kuid siiski endamsti teen enne igat mängu suure taustauuringu vastasmeeskonna kohta. Et tegelikult tuleb võtta igat mängu erinevalt seega ka tihtipeale erinevad taktikad. Seniaamni on see tihtipelae ka võidu toonud.
5. Kahjuks on mul sellele raske hetkel vastata kuna olude sunnil näen ainult 6 meest. Kuid selle põhjal võiks öelda et suur äär ja mängujuht on puudulikud.
Ja vaatan et kõik mehed on väga ka piiripeal, seega oleks vaja justnimelt noori mehi juurde!

Edu kõigile ja olge tublid!

2-le küsimusele pm valesti/vääralt vastatud.
Viienda küsimuse vastus on tegelikult lausa üllatust pakkuv, mis sa siis teed, kui ma ka need kuus meest minema löön, siis oled nagu vasikas uue aia juures? :D

From: Albertti

To: Nohu
This Post:
00
75028.53 in reply to 75028.48
Date: 2/25/2009 1:27:29 PM
Overall Posts Rated:
33
Teine vastus samuti väär nats.
Viies küsimus ikka vastuseta.

This Post:
00
75028.54 in reply to 75028.50
Date: 2/25/2009 1:27:52 PM
Overall Posts Rated:
1010
Siiani ei saa aru, miks ei ole koondislastele mingit lisaboonust või muud nänni. Ehk on kogemuse tõus kiirem, aga palga osa võiks ka kompenseeritav olla. Nüüd uuest juhtkirjast vaatasin, et hakatakse palga järgi eristama kohalikke ja immigrante. Väga tore ja kauaoodatud uuendus. Muidu ei olegi erilist motti koondislasi treenida, kõrge palk ja lisaks väsimusminutid, mis seal mängimisest tulevad. Nuhtluseks.

"The quickest way to end a war is to lose it."
From: ullike

This Post:
00
75028.55 in reply to 75028.53
Date: 2/25/2009 1:32:35 PM
Overall Posts Rated:
88
Ma pigem ootaks Sinu kokkuvõtet U21 arengust ja tegemistest. Mis on juhtunud selle 2 hooaja vältel, mil Sa oled U21 koondist juhtinud? (plussid, miinused ja mida peaks järgmine U21 treener edasi tegema või lõpetama).

This Post:
00
75028.56 in reply to 75028.53
Date: 2/25/2009 1:35:55 PM
Overall Posts Rated:
33
Esitaks kohe uue paketi küsimustega, lähenegem nats süviti.

1. Kui tähtsaks pead meeskonna kõrget meeleolu, kas seda on mõtet kaotuste hinnaga korjata?
2. Kui palju annab U21-es mängimine mängijale kogemust?

Kui on vastajaid, siis tuleb ka küsimusi juurde.

This Post:
00
75028.57 in reply to 75028.52
Date: 2/25/2009 1:43:06 PM
Overall Posts Rated:
55
Hmm no ma ei saa aru miks on valesti vastatud? No aga mida siis tuleks teha kui langed välja! Kas siis sõprusmänge ei mängita või?

Ja no anna andeks aga minu arust ma võtaksin sinna kõik uued mehed alates 18-19 eluaastat ja olekski võimlaus ehk hakkata tegutsema!

From: saarik

This Post:
00
75028.58 in reply to 75028.46
Date: 2/25/2009 1:43:11 PM
Overall Posts Rated:
22
Kellelt: Albertti
Kuupäev: 25.02.2009 19:56:26
Iseenesest ainuke kandidaat, kes vaevub suhtlema, tahaks paari arvamust kuulda, siis otsustan, kas annan enda poolt võimaluse hääle saamiseks.

1. Milliseid keeli oskad peale emakeele?
2. Mis juhtub, kui sa ei saa WC valikturniiri esimesest ringist edasi, kas pead poolteist hooaega pidama sõprusmänge?
3. Mis on tähtsam, kas mängija oskused, DMI või palk?
4. Milline on sinu lemmik ründe- ja kaitsetaktika?
5. Kes on sinu arust puuduv mees U21-e koondises?

1. Inglise keelest saan päris hästi aru, ise oskan ka natuke kirjutada inglise keeles, kuid vigadega. Olen õppinud koolis ka saksa keelt, kuid saksa keele tase jääb inglise keele tasemele alla.
2. On olemas ka Teise Võimaluse kvalifikatsioon. Neljast piirkonnast ( Aafrika, Ameerika, Aasia ja Euroopa) saavad Teise Võimaluse turniirile 4 võistkonda. Meeskonnad jagatakse suvalislet ja peetakse üks voor, igast saab parim edasi World Cup´ile.
3. Oskused ja DMI on võrdselt tähtsad, sest DMI on seotud oskuste treenitavate oskuste ja teiste oskustega.(mina arvan nii, aga see ei pruugi nii olla). Palgas kajastuvad ainult parimad oskused, aga mitte kogu mängija oskused.
4. Lemmik ründetaktika on olnud suru palli, aga olen kasutanud ka teisi, kaitsetaktika on 2-3. Kasutan ka teisi, a uus lemmik kaitses on kujunemas mees-meest.
5. Kuna viis meest on väljakul, siis kuues võiks olla kodupublik :P Puudu on minu meelest mängujuht, kes juhiks mängu ja jagakas söötu, viskavad tagamängijad, väikesed ääred ja keskmängijad on praegusel meeskonnal olemas, aga kahjuks ei näe ma nende oskusi, nii et ei oska öelda, kas nad jääksid meeskonda v mitte.

From: Albertti

This Post:
00
75028.59 in reply to 75028.55
Date: 2/25/2009 1:43:23 PM
Overall Posts Rated:
33
Tuleb, kui valimised läbi, muidu mõni sinder võtab malli ;)

Tegelikult, kui tõsiselt rääkida, siis oleks Eestile vaja U-21 WC võitmiseks 5-10 meeskonda, kelle arvel on rahalised vahendid suurusjärgus 3-4 miljonit.

Iga meeskond ostab X kokku lepitud hooajal sobivad aastakäigu 18-aastased noored, antud hooaja drafti nr 1. tõmbed paremuse poolest, kõigil max parim võimalik treener ja loomulikult need nn. valitud mehed saaksid enda liinis max trenni (igasugused muud tolvanid ei tolkne jalus).

Kui antud viisil koostatud meeskond saab 20, siis WC oleks nad hetkel kindlasti enamus riikidega võrreldes tugevalt tasemes üle, kui mehed saaks 21, siis ei oleks neile lihtsalt vastast enam.

Eks peab sellele süsteemile mõtlema, ehk võtan asja isegi enda teha kahe hooaja pärast (vastava koguse rahameeste kokku sebimine).

Message deleted
Advertisement