Vähe juttu ikka siin foorumis ;)
Igatahes hooaja lõpp paistab ning teen juba kokkuvõtte ära.
Liigast välja ei lange...samas pean minema üleminekumängudele. Playoffidesse pääsemine polnud kordagi eesmärgiks, aga vaadatest teist liigat siis selle tulemusega oleks ma play offis ;)
Kunagi oli ikka vastupidi, et Suur 8 oli ühtlasem ja tugevam...nüüd sattusin võimsasse, mis on veel ühtlasem.
Võitude/kaotuste suhe oleks võinud parem olla kuna lasin terve hooaja peaegu rahulikult. Seega tuli 2-3 kaotust, mida vb poleks pidanud tulema.
Samas poleks see mind aidanud eriti kuna konesko on ikkagi omast klassist ning talle ma vastu poleks ikkagi saanud.
Nii et nokk kinni saba lahti - ei ole kõige nõrgem aga arvestavat tasemet ma välja ka veel ei mängi. Üleminekumängudel üritan kindlasti võita ning liigasse püsima jääda.
Hooaja vaheaeg teen meeskonnas arvatavasti mõned muudatused eriti mis puudutavad PG ja Sg positsiooni. Samu Tossavainen on mind positiivselt üllatanud, et tema parimaks skoorijaks on tõusnud, samas väike pettumus on mu eesliini mängijate suhtes. Üritan vb ka meeskonda ühtlasemaks saada, et minuteid ei jaguks ainult põhimeestele. Samas on ajalugu õpetanud, et parem on oodata, kui kohe muutma ja ostma hakata. Aga eks siis ole näha, kas närvid peavad vastu...:)
Edu meie meestele playoffis. Muideks panen oma panuse, et konesko jõuab playoffi ikkagi ;)