BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 (XII)

U21 (XII) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
138124.500 in reply to 138124.434
Date: 6/29/2010 9:15:24 AM
Overall Posts Rated:
122122
Kotoor nije kuci, na Rudniku je sa klincima koje trenira i vratice se tek 05.07.
Naloge za mec protiv Dumbe je postavljao preko telefona, tako eto cisto da se zna i ne laprdaj ubuduce ako ne znas, vidis da coveku ni titulu nije cestitao.

Likchina, brate, o cemu ti bre pricas?
Nije pitanje bilo gde je Kotoor nego OTKUD MU PRAVO da ne podesi postavu za U21?
Pljuvali ste prethodne selektore kako su traljavo radili a pricali kojekava obecanja a pogledaj kakav je odnos prema U21. Tu ni ovo sto zamenom teza pokusavas da uradis ne pomaze.

Fair play!!!
This Post:
00
138124.501 in reply to 138124.477
Date: 6/29/2010 9:17:05 AM
Overall Posts Rated:
7676
Bilo je sasvim dovoljno da kažeš kako kotur opravdano nije tu i da će sam objasniti razloge svog odsustva. Ovako si krenuo da glumiš drvenog advokata, sa čim opet nemam problem, ako ti to voliš da radiš, ali imam problem sa nekim tvojim izjavama.

Nisam uradio skauting ovog drafta, ali evo reci cu kako je bilo prosle godine...bilo je oko 300 igraca koji su predstavljali potencijal za treniranje, SVI vlasnici su kontaktirani, neko je prihvatio da radi, neko naravno nije...vecina nije...i svi koji su odgovorili na mail sa odricnim odgovorom po pitanju treniranja igraca, zamoljeni su da stave igraca na TL kako bi ga neko kupio...dakle to se radi od prosle sezone, ne znam kako je bilo pre toga.

Da li stvarno ne znaš ili se samo praviš? Zar ova strategija nije milion puta objavljivana i samo preuzeta od Flaviusa i mene? Zašto si odjednom čitao 500 postova kad si ih sad zaboravio?

Kažeš da jedino generacija od 19god vredi. Naravno da je tako kad su se tu poklopile kockice- želje vlasnika igrača i nas koji smo savetovali trening, plus je bilo par planskih klubova na dobrim pozicijama za draft koji su ulovili te igrače. Za generaciju koju ste vi preuzeli (18god) smo imali još veće planove, kao i za naredne koje dolaze, baš zbog pomenutih timova i samo se priželjkivao dobar draft, odnosno da potencijali upadnu u prave klubove kako ne bismo zavisili od nečije dobre volje da trenira igrača ili ne. Da li ste vi na ovako nešto mislili? Ne verujem.

Na kraju želim da kažem da sam vas cele sezone podržavao, izuzev one taktike u poslednjoj utakmici, i to ću i nastaviti da radim, jer sam odavno rekao da niko od nas nije iznad državnog tima. Kad prodje sledeća sezona i završi se selektorski mandat, onda ćete i vi sami, a i ostali, proceniti koliko uspešno ste obavili posao za koji je kotur izabran. Do tada je bitan samo rad, sa kojim si već započeo u novoj sezoni, a ostale bih molio da vas(te) u tome ne ometaju besciljnim raspravama.

P.S.
Posto su botovi...ne vrede mnogo, tako da nece biti ni pregledani
Eventualno moze neki da se doda u mladu repku kako ne bi propao, ali to po meni nema svrhe jer je to mnogo izgubljenog vremena za trening, a mislim da cemo imati dovoljno talenata i u prve cetiri lige...kvalitet ispred kvantiteta.

Ne može da se poziva igrač iz bot tima u repku, ne postoji takva opcija.

This Post:
00
138124.502 in reply to 138124.500
Date: 6/29/2010 9:17:48 AM
Overall Posts Rated:
22
Pa jel sam ga ja branio?!
Samo sam rekao razlog zbog kog nije postavio naloge...
Uoltalom, rekao sam kasnije u nekom od postova da se ni meni ne svidja to, ali sta ja tu mogu...on je selektor.

This Post:
00
138124.503 in reply to 138124.500
Date: 6/29/2010 9:20:24 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Sto se zestis,
ima on pravo da radi sa repkom sta mu je volja.
NPR., da ne zakaze prijateljsku, da ne postavi postavu za tekmu.
I bas se namucio sa telefonom da postavi utakmicu protiv Dumbe
(mada ne vidim sta tu treba da postavi, kad ima Success taktiku)
=====================
A + B + C = Success (al' u kur..)
=====================
A = Normal
B = Man to Man
C = Push The Ball

Last edited by BG Samuraj at 6/29/2010 9:20:51 AM

This Post:
00
138124.504 in reply to 138124.502
Date: 6/29/2010 9:21:29 AM
Overall Posts Rated:
122122
Pa jel sam ga ja branio?!
Samo sam rekao razlog zbog kog nije postavio naloge...
Uoltalom, rekao sam kasnije u nekom od postova da se ni meni ne svidja to, ali sta ja tu mogu...on je selektor.
Pa branio si ga, bez obzira sto nisi bas napisao "ja ga branim"
Poenta je u tome, a Flavijus nas je opominjao pre izbora, da je to obaveza, pa ko ne moze da je ispuni ne treba ni da se kandiduje...
Nemam nista protiv Kotoora, iako nisam glasao za njega, i mislim da je dobar, cak odlican, menadzer ali ovako je ispalo da se sa repkom igra ... a to nije u redu.
Nek se igra sa kremicima ako mu je do igre

Fair play!!!
This Post:
00
138124.505 in reply to 138124.504
Date: 6/29/2010 9:29:06 AM
Overall Posts Rated:
22
Nisam ga branio, samo sam rekao onon sa starta da ne laprda jer nije lepo postavio pitanje zasto nisi to i to...nego odmah a-dza-bu.
I ne branim ga, kriv je sto nije namestio taktiku.
I nema nikakvih obaveza...moze da uzme sada i da raspusti repku i cao zdravo...ovo je igrica.
On je rekao sta ce raditi, na osnovu toga je dobio izbore, pa o tom njegovom radu na kraju mandata i sudite...

This Post:
00
138124.506 in reply to 138124.501
Date: 6/29/2010 9:33:55 AM
Overall Posts Rated:
22
Ja sam samo odgovarao coveku na pitanje, ne znam kako se radilo pre, ali znam da se nije radilo dovoljno dobro, jer nismo dovoljno dobri.
Ova sezona nije pocela dobro kao prosla, i bojim se da opet necemo biti dovoljno dobri...no o tome ce Kotoor pricati kad dodje, ne glumim nicijeg advokata, samo sam rekao gde je i sta radi.
Ovo oko botova si u pravu, nisam ni razmisljao kad sam pisao...samo vlasnici koji izgube klub, njihov se igrac moze pozvati, da u pravu si.
Sa ostalim delom posta se slazem..eto da se slozimo oko necega.

This Post:
00
138124.507 in reply to 138124.505
Date: 6/29/2010 9:38:56 AM
Overall Posts Rated:
122122
On je rekao sta ce raditi, na osnovu toga je dobio izbore, pa o tom njegovom radu na kraju mandata i sudite...
Tako je, i sad ispada da je slagao ljude jer NE RADI

Fair play!!!
From: Jabus

This Post:
00
138124.508 in reply to 138124.505
Date: 6/29/2010 9:40:16 AM
Overall Posts Rated:
9393
pa poenta je da ne moze da raspusti repku... iako je igrica, njemu je 50 ljudi dalo poverenje tokom izbora, pa makar se ticalo virtuelne stvari - to opet sa sobom vuche odgovornost... naprosto, nije to pricha "pojavio se neko sa strane, namajmunisao nas sve, a onda raspustio i unishtio neshto shto je gradjeno sezonama", vec se radi o choveku koji je chlan nashe zajednice, koji je aktivno uchestvovao u kampanji, za koga si i ti garantovao, izmedju ostalog - dakle, ta odgovornost postoji i on ju je sam preuzeo, makar se radilo o online igri... kao shto si i ti preuzeo odgovornost za skautovanje - pa ako to nije toliko bitno, zashto to radish?

u principu, ovako neshto nije neka velika stvar, zaboraviti postavke, ali je loshe shto je to drugi put, a tek prva selektorska sezona proshla... na stranu trenerski kvaliteti, ali recimo, ja bih se odavno kandidovao, ali ne mogu da garantujem da cu uvek biti tu za reprezentaciju

This Post:
00
138124.509 in reply to 138124.507
Date: 6/29/2010 9:48:35 AM
Overall Posts Rated:
22
Nije tacno...on u svom govoru nije rekao da li ce zakazivati ili nece zakazivati prijateljske utakmice i slicno...njegov govor je bio usmeren na neku drugu stranu, i ako to ne mozes da skapiras meni je jako zao.
Za sada sve sto je rekao, ostvario je...

From: Likchina

This Post:
00
138124.510 in reply to 138124.508
Date: 6/29/2010 9:51:18 AM
Overall Posts Rated:
22
Pa rekao sam virtuelno sta npr moze da uradi...naravno da nece to uraditi.
I ne zelim vise da govorim u njegovo ime, on ce govoriti kada dodje, pa neka vam polaze racune.
Ako ima nekih pitanja vezano direktno za mene, rado cu odgovoriti, jer jedino za svoj rad odgovaram.

Advertisement