A tego co ja zrobiłem to już nie pochwalasz, bo trenowałem jakiegoś marnego allstara, którego dostałem razem z klubem w momencie jego powstania, tak? ;)))
Życzę właścicielowi Medonia podobnego efektu transferowego do Podniesińskiego. Tym bardziej, że obserwowałem poczynania jego klubu odkąd mieliśmy okazję spotkać się w Pucharze Polski 11 sezonu.
Tak jak i obserwuję pozostałych moich rywali, bez znaczenia czy to oni mnie wyeliminowali czy też ja ich. Chociaż przyznam, że tych pierwszych pamiętam o wiele lepiej ;)
Z sezonu na sezon tych "powiązanych" ze mną klubów przybywa i naprawdę fajnie, gdy widzę iż prezes któregoś z nich trenuje zawodnika pod reprezentację.
Tym bardziej fajnie, gdy okazuje się iż jego gracz nie tylko grał ale również był podstawowym PG kadry podczas, gdy mój w ogóle się do niej nie zakwalifikował.
Także teksty o zazdrości Hawkeyeda są zdecydowanie przesadzone ;)
Przyznam się również do haniebnego czynu, czyli pod wpływem zadowolenia z pracy ze skautem i możliwości otarcia się o kadrę namawiam także, gdy mam ku temu okazję nie tylko do trenowania zawodników do kadry U-21 czy NT Polski, ale również... innych krajów.
Dywersant, nie? ;)
Wierzę, że to ma pozytywny skutek tzn. że gdy uda się zakwalifikować gracza do "łatwiejszej" reprezentacji to potem będzie próbował swoich sił z kwalifikacją wychowanka do gry dla własnego narodu