zelim vidjet i postotak tocnosti prognoza, i cije utakmice su najcesce pogodjene, cije namanje, i naravno postotak sve zarade jer sam ipak ja to sve zapoceo na III.1. forumu prije mnogo sezona
zapoceo sto? neznam, al sigurno jesam
:))
ma kaj si to ti zapoćeo......hm,hm::))
sad bi još i reket udario svim korisnicima, ti bi lovu...ha...
pa da nije mene odavno bi forumi na buzeru hrvatska bili mrtvi.....jedini koji bi lovu trebao uzimati sam ja...koji se toliko trudim da živnu forumi na buzeru hrvatska.....i onda se nađu neki kromanjonci kojima to oćito ne paše pa gunđaju....
nemoj Kivane i ti krenuti crnom stazom kriminala ko naš voljeni i dragi KANADER, da ne završiš ko on....
vidiš kak se Nomad nisko spustil, koje on radnje dela samo da bi mene dobio.....gubi od svih redom od raznoraznih levata i onda odjednom pobijedi mene....ne vjerujem....
nažalost nisam bio u mogućnosti pratiti tekmu nego su mi igrači pričali da to što se dešavalo u njegovoj dvorani ..malo je za reći da je kriminal...
navodno je vrijeđao suce i prijetio im....ono mamu cigansku i sve redom, zatim je vrijeđao moje kineze, i htio se sa njima tući...
na kraju se svađao sa navijaćima dugava , držeći se za međunožje....
malo je reći da je utakmica bila na rubu incidenta ...
.a suci umjesto da prekinu utakmicu iz straha za svoje živote dopustili su da se ta lakrdija nastavi....sramota
zato ćemo mi lijepo tražiti da se ta utakmica poništi, i da se nomada kazni i izbaci bar 2 lige niže...i oduzimanje svih novčanih sredstava...i davanje meni ko satisfakciju za uvrede na račun ekipe dugava i njenih igrača i osoblja....
Nomade sad si stvarno prevršio svaku mjeru i najavljujem ti otvoreni rat, bez milosti dok ne postignem cilj a to je izbacivanje iz lige...i ponižavanje na svim frontovima....i da završiš tam di si proveo i većinu svoje mladosti a to je hotel REMETINEC.....a nadam se da buš nakon ovoga proveo i ostatak svog radnog vijeka....he,he....
pozdrav od osoblja , igraća i menađera ekipe dugava....
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!