BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 14

Sezona 14 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159382.500 in reply to 159382.499
Date: 12/12/2010 9:56:49 AM
Overall Posts Rated:
306306
daj komentiraj...daj daj...

This Post:
00
159382.501 in reply to 159382.500
Date: 12/12/2010 10:16:57 AM
Overall Posts Rated:
7070
http://www.youtube.com/watch?v=lJ0Sazr9Yh4

This Post:
11
159382.502 in reply to 159382.494
Date: 12/12/2010 12:40:50 PM
Overall Posts Rated:
22452245
zelim vidjet i postotak tocnosti prognoza, i cije utakmice su najcesce pogodjene, cije namanje, i naravno postotak sve zarade jer sam ipak ja to sve zapoceo na III.1. forumu prije mnogo sezona

zapoceo sto? neznam, al sigurno jesam

:))

ma kaj si to ti zapoćeo......hm,hm::))

sad bi još i reket udario svim korisnicima, ti bi lovu...ha...

pa da nije mene odavno bi forumi na buzeru hrvatska bili mrtvi.....jedini koji bi lovu trebao uzimati sam ja...koji se toliko trudim da živnu forumi na buzeru hrvatska.....i onda se nađu neki kromanjonci kojima to oćito ne paše pa gunđaju....

nemoj Kivane i ti krenuti crnom stazom kriminala ko naš voljeni i dragi KANADER, da ne završiš ko on....

vidiš kak se Nomad nisko spustil, koje on radnje dela samo da bi mene dobio.....gubi od svih redom od raznoraznih levata i onda odjednom pobijedi mene....ne vjerujem....

nažalost nisam bio u mogućnosti pratiti tekmu nego su mi igrači pričali da to što se dešavalo u njegovoj dvorani ..malo je za reći da je kriminal...

navodno je vrijeđao suce i prijetio im....ono mamu cigansku i sve redom, zatim je vrijeđao moje kineze, i htio se sa njima tući...

na kraju se svađao sa navijaćima dugava , držeći se za međunožje....

malo je reći da je utakmica bila na rubu incidenta ...

.a suci umjesto da prekinu utakmicu iz straha za svoje živote dopustili su da se ta lakrdija nastavi....sramota

zato ćemo mi lijepo tražiti da se ta utakmica poništi, i da se nomada kazni i izbaci bar 2 lige niže...i oduzimanje svih novčanih sredstava...i davanje meni ko satisfakciju za uvrede na račun ekipe dugava i njenih igrača i osoblja....

Nomade sad si stvarno prevršio svaku mjeru i najavljujem ti otvoreni rat, bez milosti dok ne postignem cilj a to je izbacivanje iz lige...i ponižavanje na svim frontovima....i da završiš tam di si proveo i većinu svoje mladosti a to je hotel REMETINEC.....a nadam se da buš nakon ovoga proveo i ostatak svog radnog vijeka....he,he....

pozdrav od osoblja , igraća i menađera ekipe dugava....

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
159382.503 in reply to 159382.501
Date: 12/12/2010 5:49:39 PM
Overall Posts Rated:
706706
http://www.youtube.com/watch?v=lJ0Sazr9Yh4

http://www.youtube.com/watch?v=pGj9QkslyE0&feature=related

This Post:
00
159382.504 in reply to 159382.503
Date: 12/12/2010 6:13:42 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48384838
Dobar film...ok scene...

To pokušavate natjerati Maria da se zabrine? Ili?

Sei un mito
This Post:
00
159382.505 in reply to 159382.504
Date: 12/13/2010 8:18:55 AM
Overall Posts Rated:
22452245
a na kraju bute ovak ko nomad kad se vrača sa posla u piceriji završili,čovijek jako umoran...he,he

http://www.youtube.com/watch?v=iYInl-Dx2MQ&feature=related

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: Moa1
This Post:
44
159382.506 in reply to 159382.505
Date: 12/13/2010 11:09:13 AM
Overall Posts Rated:
637637
KK PONKO - OLYMPIACOS PULAEUS 2

MEĐUSONI OMJER: 2-1
Zanimljiva utakmica koja bi mogla biti napeta do samoga kraja. Olympiacos (8-10) još ima šanse da izbori doigravanje ali će morati dobro zapeti i dobiti jake protivnike kao što je KK Ponko. Jedna pobjeda ih dijeli od posljednjeg (4.) mjesta koje vodi u doigravanje na kojemu se nalazi Jugoplastika Hvar (9-9) i od trećeplasirane ekipe Zvijer-Zmaj s omjerom 9-9. Današnjom pobjedom i kiksom jedne od navedenih ekipa mogli bi izbiti na 4. mjesto radi bolje koš razlike. KK Ponko drži drugu poziciju ali nisu više uvjerljivi i sigurniji kao na početku sezone i to je prilika za Olympiacos. Uz sve to još se i ne zna tko vodi ekipu KK Ponko ali vidi se da to nije ruka s početka prvenstva. Imaju dva gostovanja u nizu i ako izgube oba susreta njihova druga pozicija bi mogla postati upitna.
Stanje ekipa: Nema ozljeda u niti jednoj ekipi ali je zato forma igrača na strani Olympiacosa i to bi uz domaći teren moglo odigrati bitnu ulogu. KK Ponko ima drugog i trećeg strijelca lige ali mislim da oni neće biti dovoljni u današnjem susretu.

KK GRNICA - JUGOPLASTIKA HVAR 1

MEĐUSOBNI OMJER: 0-5
Trenutačno stanje u ekipama sugerira da će gost iznenaditi i prekinuti niz nepobjedivosti Jugoplastike Hvar u međusobnim susretima. Jugoplastika Hvar se nalazi u teškoj situaciji i teško da će dobro proći danas. nalaze se na četvrtoj poziciji koja vodi u doigravanje i potrebna im je pobjeda jer Olympiacos Pulaeus opasno puše za vratom. U dosadašnjih pet susreta Jugoplastika je slavila uvjerljivo u svim susretima. Danas KK Grnica ima veliku šansu za prvu povijesnu pobjedu nad Jugoplastikom Hvar radi ozljeda i forme igrača u ekipi Jugoplastike.KK Grnici je i potrebna pobjeda da bi zadržali šestu poziciju koja daje prednost domaćeg terena u doigravanju za opstanak. Imaju jednak omjer pobjeda i poraza (6-12) kao i ekipa The Sith. Pošto The Sith ima tešku utakmicu, KK Grnica ima veliku priliku da im pobjegne za jednu pobjedu i mirnije krenu u nastavak sezone.
Stanje ekipa: U KK Grnici nema ozljeda a i forma igrača je poprilično dobra dok Jugoplastika Hvar nema na raspolaganju prvoga playa Fernana i prvo krilo Arnolda. Bez njih dvojice i uz katastrofalnu formu igrača sve osim pobjede solidne ekipe KK Grnica smatrati će se iznenađenjem.

ZVIJER-ZMAJ - THE SITH 1

MEĐUSOBNI OMJER: 1-0
Još jedna neizvjesna utakmica jer obje ekipe trebaju pobjede. Zvijeri su u potjeri za KK Ponkom na drugoj poziciji a The Sith se bori s KK Grnica za šestu poziciju. Do sada su se susretali samo jednom i Zvijeri su iskoristile prednost domaćeg parketa. Vjerujem da će jaka unutarnja postava Zvijeri, koju predvodi prvi strijelac lige i treći skakač lige Ali Eren Bartik, izvući pobjedu u gostima. Osim što trebaju pravog Bartika puno toga će i ovisiti o najslabijoj točki Zvijeri a to je vanjska obrana. Ako vanjski igrači uspiju zaustaviti vanjsku liniju The Sitha onda Zvijeri dobivaju sigurno.
Stanje ekipa: Ozljeda u ekipama nema dok je forma na strani The Sith. Kod The Sith svi bitni igrači su na impresivnoj formi i uz domaći teren i bučne navijače mogli bi iznenaditi.

TARZANOVIH 12 - SVJETLOST BROD 1

Tarzanovih 12 a u ekipi njih 13, al dobro nećemo sada cjepidlačit. Lagana zadaća za ekipu Tarzanovih 12 i danas će ubilježiti šestu pobjedu u nizu. U prvome susretu bilo je +57 za Tarzanovih 12 tako da ništa manje ne očekujemo niti danas. Svjetlost Brod je dokazala da je za kantanje i zalutali metak u ovoj ligi. Pružili su par solidnih prestava ali na žalost na tome je samo i ostalo. bar su dečki skupili ponešto iskustva i vidjeli kako igraju pravi dečki. Očekuje se puna dvorana jer će ovo biti spektakl za publiku.
Stanje ekipa: Tarzanovih 12 je bez ozljeda dok je kod Svjetlosti Brod ozljeđen prvi Bek-šuter Piacun, ali budimo iskreni to nema nikakve veze. Ishod bi bio identičan s njim ili bez njega. Forma u obje ekipe je sas

From: Moa1
This Post:
33
159382.507 in reply to 159382.505
Date: 12/13/2010 11:09:33 AM
Overall Posts Rated:
637637
JARANI - SANAC 2

Teško za prognozirati jer se menadžer ekipe SANAC izjasnio da želi u treću ligu. Po tome bi trebali pustiti današnju tekmu da se Jarani izjednače s njima, ali mislim da je promjenio mišljenje u vezi treće lige i da će dati sve od sebe da danas dobiju i ostanu u drugoj ligi. Jarani su se trgli i ukrali nekoliko pobjeda te sada imaju šansu da izbore doigravanje za opstanak. Današnjom pobjedom bi zgurali Mervina na zadnju poziciju jer Mervin gostuje kod vodećeg u diviziji KK Plutoni. Tipujem na SANCA radi domaćeg parketa i kvalitetnije ekipe.
Stanje ekipa: U ekipi SANAC je ozljeđeno rezervno krilo Crespo te neće nastupiti danas. Da je zdrav vjerojatno bi danas bio u prvoj petorci da bi se dalo predaha prvoj violini, šesti strijelac lige, Leclercq. Ekipa Jarana je idealna za odmor Leclercq i kastro bi se mogao nositi s igračima Jarana, a u ovoj situaciji očekujemo Leclercq u ekipi. Forma igrača je odlična u obje ekipe.

ZG-NOMAD - CRITTERS 2

MEĐUSOBNI OMJER: 1-2
Jedan od derbija ovoga kola. Četvrtoplasirani Critters (11-7) dočekuje petoplasiranog ZG-Nomada (10-8), izravan dvoboj za posljednje (4.) mjesto u doigravanju. Utakmica može otići na bilo čiju stranu jer su ekipe izjednačene. Presudit će to koji će igrači biti više skoncentriraniji i koji budu htjeli više pobjedu. U prvome susretu ove sezone Critters je iznenadio u gostima ZG-Nomada i nanio im neočekivani poraz. ZG-Nomad je u prošlome kolu ubilježio veliku pobjedu nad ekipom Dugave te im se moral digao na maksimum pred važnu utakmicu te žele načini skalp i ekipi Critters. Ipak, prednost dajem ekipi Critters radi domaćeg terena i nabrijane publike.
Stanje ekipa: Ozljeda nema, forma igrača je savršena i sve je spremno za veliki spektakl i borbu do zadnje kapi znoja.

MERVIN - KK PLUTONI 2

MEĐUSOBNI OMJER: 3-12
Sve ukazuje na pobjedu ekipe KK Plutoni i vjerujem da će i tako biti. Zbog financijskih problema KK Plutoni su bili prisiljeni na prodaju dva najbolja igrača pod košem. Financije su riješene tim potezom ali je nastala velika rupa pod košem a dostojnih zamjena nemaju. unatoč tom deficitu, prejaka vanjska linija domaćina riješiti će ovu tekmu u svoju korist. Pripomaže i ta činjenica da ekipa Mervin ima samo pet igrača u rosteru, što su se oprpstili od ove sezone a čini mi se i od ove lige.
Stanje ekipa: Ozljeda u ekipama nema a forma igrača je solidna. Ipak, trebala bi presuditi duža klupa KK Plutona.

KK LOKARDE - DUGAVE 1

MEĐUSOBNI OMJER: 5-1
Derbi kola i borba za drugu poziciju koju brane Dugave na domaćem terenu. Dugave su uprošlome kolu, po mišljnju njihovog menadžera, iznenađujuće izgubili u gostima od ZG-Nomada i značajno narušili svoje šanse za drugu poziciju. Taj poraz je jako pogodio menadžera Dugava da je izjavio kako se oprašta od druge pozicije. to bi se danas i moglo ostvariti jer KK Lokarde su jake i opasno grabe prema prvoj poziciji u diviziji i finalu u kojem slijedi teškaški obračun Tarzanovih 12 i KK Lokardi. Ekipa KK Lokarde su bile dosta aktivne na transfer listi zadnjih tjedana pa uz nekoliko odlazaka sletila su četiri nova i jaka pojačanja koja bi trebala osigurati sve pobjede do finala. KK Lokarde su bolja ekipa i mislim da bi trebali iščupati pobjedu, osim ako nas Dugave ne iznenade sa trgaonom. Taj scenarij teško da ćemo vidjeti jer bliži se doigravanje i treba čuvati entuzijazam. Maksimalno što ćemo vidjeti su normalke.
Stanje ekipa: Kao i u prvonavedenom derbiju, ne može biti bolje: derbi kola, krcata dvorana, ozljeda nema, forma savršeno izbrušena za neviđeni okršaj. Spektakl zagarantiran pa s toga ako niste kupili svoju kartu imate još danas priliku jer još malo pa nestalo!

eto, zadovoljni? komentari? nadam se da nekog nisam zakinio u međusobnim omjerima. ak mi je promakla koja prijateljska ili kup tekma ispričavam se. pozz i ugodno štivo :))

From: Kivan

To: Moa1
This Post:
00
159382.508 in reply to 159382.507
Date: 12/13/2010 11:58:57 AM
Overall Posts Rated:
3838
svaka ti cast majstore

From: Plutoni

This Post:
00
159382.509 in reply to 159382.507
Date: 12/13/2010 12:22:23 PM
Overall Posts Rated:
3434

KK LOKARDE - DUGAVE 1

MEĐUSOBNI OMJER: 5-1

Ovo ako lokarda dobije mora do kraja dobit sve da bude prvi.
U zadnjem kolu Dugave igra protiv mene i moga bi mu sa tom pobjedom osigurat prvo misto,igra protiv sebe :o)
Ako ja izborim pobjedu protiv protiv Mevina mogu bit prvi,a sigurno ako dobijem i SANCA.
Onda igraju u doigravanju Lokarda i Dugave :o)
Nomad i Critt sad igraju i odlučuju ko će bit 4.
Na kraju bi četveroplasirani (igra protiv mene,ako buden prvi) ima najlakši posa za ulazak u polufinale :o)

Situacija je totalno zanimljiva i neizvjesna.
Ovaku završnisu lige se priželjkuje!!

From: velecasni

This Post:
00
159382.510 in reply to 159382.507
Date: 12/13/2010 12:52:38 PM
Overall Posts Rated:
5959
Bravo Moa!
Tuć od mene!

Advertisement