гут)
1. невдалий сезон, в першу чергу, пов'язаний з першим моїм сезоном в збірній. не розкусив я збірну, не відчув я її :( збірна і твій клуб - це дві великі різниці. хто був у руля збірної - не дасть збрехати...
в другу чергу - фактично відсутність граців із вторичками, тактичні та "ентузіазні" помилки.
2. якщо бути відвертим, то самому хотілось поставити "не одобряю роботу тренера", але не хотілось заганяти рейтинг до менше 50 % :) ну і дякую тим менеджерам, які це не зробили.
3. склад дійсно посилюється. "родичі" рулять :) і окрім Дячука і Петрова, можливо збірну ще хтось покине. постараюсь заздалегідь попередити таких менеджерів.
4. так, наші менеджери все робили для покращення гри націоналки - тримали гравців в формі + по можливості апали їх навики (щоправда, шкода що Великі, ну крім Буріка, практично залишались без апів).
5. визнаю, були 2 матчі, після яких я не стримував свої емоції. просто обідно було до безтями.
і порада майбутнім менеджерам, які будуть тренерами збірних: навіть не читайте листів від менеджерів країн-найближчих суперників. а якщо вже прочитали і там пропонують зіграти пік, то обовязково відписуйте і погоджуйтесь там, але грайте мотс. бо якщо суперник буде навіть бачити, що ви прочитали його лист, але не відреагували, то скоріше за все зрозуміє, що ви не погоджуєтесь на обопільні піки і зіграє нормал. якось так...
6. за 5-бальною системою свою роботу оцінюю або на 2 з +, або на 3 з -. не того я хотів добитись...(( але так, щоби себе повністю не вбити, то поставлю 3 з - )
все імхо.