няма и да разбереш ...по-нестандартните идеи ги пазя за себе си ;) публично мога да говоря само това дето не е прекалено екстравагантно и различно
иначе ще ти кажа, че под оправяне на терените имам предвид дренаж, отопление, осветление освен това да са равни... все пак се надявам да играят футбол, а не ръгби ;) иначе понякога, за да отидеш напред трябва да направиш крачка назад, за да се засилиш... което мен не ме притеснява особено дори и да ми мрънкат
ами то спорт и образование е едно, мислех че го виждаш... просто явно за разлика от теб разбирам образованието повече като възпитание, отколкото като едно голо изучаване на разни неща.. достатъчно големи промени съм измислил за образованието, които обаче не смятам да споделя :) все пак ще ти кажа, че за мен образованието не е създаване на егоистични келеши с кухи дипломи ..и образовани глупаци
що се отнася до здравеопазването ...в моята глава е предимно превантивното здравеопазване, така че бих работил в тая посока... но тук ще гледам да съм доста балансиран, понеже като имаш предвид, че съм се лекувал с бактериофаги (ако знаеш какво е това?) мога да бъда изключително алтернативен..
но това какво ти виждаш като приоритет е за теб си.... примерно за мен основен приоритет ще бъде и селското стопанство освен всичко друго, понеже имам едно любимо предаване Бразди се казва дето ми е супер интересно.. и ми е омръзнало всяка седмица да псувам политиците докато гледам предаването :) обаче явно няма мн гласоподаватели там и затова не се обръща внимание за селското стопанство ...жалко, че животните и зеленчуците нямат право да гласуват, иначе вероятно щяха да им обърнат повече внимание....
ами засега не съм тръгнал да ставам политик, защото ме хваща много агресията като взема да ги мисля нещата, прекалено много се изнервям ...и прекалено много ме дразни това, че нямат ни най-малко желание да оправят държавата в което съм категоричен на 10000% ....няма как аз единствен да имам повече идеи от цялата сбирщина в парламента и покрай него :) статуквото им е супер удобно на всичките ...и като говорят за промени са винаги някакви козметични ;) другата причина е, че хората ме съмнява да са готови за изруд като мен... колкото и да дрънкат, че искат промяна ...ми е ясно, че познатото е по-неплашещо и доста по-удобно и са си свикнали... а пък з искам да променя всичко навсякъде понеже нищо не работи нормално в тая държава :) третата причина е, че на мен изобщо не ми пука за разните лобита и интереси и ще засегна толкова интереси, че още на втория ден ще ме гръмне някой и в крайна сметка ме съмнява да успея да направя каквото и да е....