a jesi li primetio da su mu sve pozicije podjednako pokrivene ?
Podjednako ali slabo...
Ja sam do sada imao podjednako pokrivene pozicije.I odlucio da promenim to...Gledao sam ekipu Paceri koja je 3. u II ligi...Ima samo 3 igraca dobra, i sva trojica su centri.A svi ostali igraci nemaju platu ni 5-10k...
Pa sam ja odlucio da kupim centra sa platom preko 50-60k, i jos dva KC sa platom10-25k...I da razvaljujem...
p.s dobroje da se svi ukljuce, i da se razmotre i analiziraju pojedine taktike i ekipe...A ovak BLOK29 o kome je rec je po meni dosta slab tim...I mislim da je bolje imati 1 sa platom 50k, nego njih 5 sa platom 10k...A vi???
Ja se ne slazem sa tobom, jer ti ako imas ceo tim solidan, protivnik ne moze da predvidi koju ces taktiku odigrati, i mozes da kombinujes, ne zavisi ti igra od 2-3 igraca, mislim da je bolje imati po mogucstvu 10-tak izjednacenih igraca, ako to nije moguce onda makar 6-8, malo je i jedna petorka po meni, ako imas 2-3 extra igraca, tipa na centru, onda ce svako protiv tebe igrati zonu 2-3 i nece ti mnogo znaciti to sto imas ta 2-3 igraca bolja od protivnika, moj je savet da imas u zavisnosti od mogucnosti sto izjednacaniji tim!
Bolje predjite na neku drugu temu, da ne spamujemo ovu...