BuzzerBeater Forums

Eesti - III.12 > Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Set priority
Show messages by
From: Jäpe

This Post:
11
107434.502 in reply to 107434.497
Date: 9/3/2012 3:16:51 AM
Overall Posts Rated:
99
Sa Känd täna jumalat, et siia ei sattunud.Me oleks su põrmustanud....nagu vanadel headel aegadel palliplatsil.

From: sass89
This Post:
00
107434.503 in reply to 107434.502
Date: 9/4/2012 3:37:54 PM
Overall Posts Rated:
22
Väga imelikud esimesed mängud on olnud. Viplala ja Blackrosega. Ei läinudki nagu eriti mängima vaid pigem motiveeritust saama edaspidi nõrgemateks mängudeks, aga blackrosega viimase minuti heitlus ja paari punnine kaotus ning viplale sain teha kerge üllatuse arvatavasti. Peaks olema kõvasti nõrgem, aga võta näpust. Aga tase on ühtlane ning tundub, et playoffi viimase koha ja väljakukkumise mängude vahele palju ei jää.

This Post:
00
107434.504 in reply to 107434.503
Date: 9/4/2012 4:13:24 PM
Overall Posts Rated:
1313
Läksin ka täna mängima mõttega, et tõenäoliselt kaotan, aga mehed suutsid mind üllatada. Kuid eks innustus aitas ka kaasa veits. Ootan hetkel SÄ paranemist vigastusest, siis ehk suudan 5. koha välja mängida liigas. :)

From: L.D.
This Post:
00
107434.505 in reply to 107434.504
Date: 10/1/2012 7:22:26 AM
Overall Posts Rated:
44
Seltsimees heifing, mida sa mõtled oma praeguse tegevusega saavutada? 90k läheb nädalas nii või naa maha. Miks sa ei osta näiteks 6-te 18-19 aastast, pot. 6-7 ja ei treeni? Lisaks nendele 6-le võiks osta 1-2 korraliku mängijat, 24-28 vanused, kes aitaks sul järgmine hooaeg IV liiga võita ja ülejärgmine hooaeg III liigasse püsima jääda. Pane nüüd mingi plaan kokku ja lõpeta see veiderdamine.

To: L.D.
This Post:
00
107434.506 in reply to 107434.505
Date: 10/2/2012 9:15:11 AM
Overall Posts Rated:
22
Kindlasti parem plaan, kui mida ta hetkel teeb. Kuid kindlasti ei tõuse ta 1-2 mehega järgmisel hooajal tagasi III liigasse. Teiseks nende noorte treenimine, et nad III või isegi IV liigas suudaks mängida võtab ikka mingi 3-4 hooaega. Lisaks 6-te noort ta ei suuda korraga treenida. Pigem 2-3 noort ühes positsioonis. Ning kuna IV liigas rahamudel muutub ning ka pealtvaatajaid jääb kordades vähemaks, siis ei saa ta vb IV liigas endale normaalset treenerit lubada(kui tahab ka 2-3 meest endale osta). Seega on ka sul hea plaan, mis tegelikkuses ei ole päris reaalne.

This Post:
00
107434.507 in reply to 107434.506
Date: 10/2/2012 12:25:20 PM
Overall Posts Rated:
1313
Ma plaanin nüüd ka liigast välja langeda, kuna praeguste mängijatega liigat ei võida ja raha ka napib. Seega lähen kogun veits raha ja 2 hooaja pärast olen tõenäoliselt uuesti III liigas ja siis ehk paremad võimalused. Mänge päris alla andma ei hakka, panen ikka mehed mängu, mis alles jäävad, kuid keskendun rohkem mängijate treenimisele.

This Post:
00
107434.508 in reply to 107434.507
Date: 10/2/2012 1:29:58 PM
Overall Posts Rated:
22
Mina isiklikult sul seda teha ei soovita. Tegin läbi selle...ei tundunud eriti mõtekas. Arvesta sellega, et IV liigas su pealtvaatajad ei tule enam mängule nii kergelt. Selleks et nad tuleks mingi isegi odavama raha eest maksimumi lähedale su meeskonda vaatama läheb vaja häid tulemusi ja aega(hooaja piletid). Seega arvan ja soovitan sul siin liigas püsima jääda...paar meest maha müüa...et sa rohkem teeniks...ning asemele vb mõne noore. Minu arvamus lihtsalt siiski

From: heifing

To: L.D.
This Post:
11
107434.509 in reply to 107434.505
Date: 10/29/2012 5:41:13 AM
Overall Posts Rated:
1313
terv kõigile. selgitan järgmist ja tean väga hästi, et summa pea 90 kilo läheb maha. draftin iga nädal 2 mängija osas ja olen siiani saanud mitu supervalikut. teiseks ei leidnud ja ehk ei viitsinud ka hakata noori otsima, samuti ei olnud pointi treenida vanuerid, kes mul seal vegeteerisid. samas on mul raha osas olemas praegu väga korralik arsenal pea 3 miljonit ja kui tuleb ka veel draftitõmbe raha siis pole mingi probleem olla järgmine hooaeg tagasi kolmandas liigas. seega ei ole see veiderdamine:) alustasin mängimist oli raha vist kokku 300 või 500 kilo ja tulin mürinal kolmandasse.

This Post:
00
107434.510 in reply to 107434.509
Date: 11/5/2012 5:57:02 AM
Overall Posts Rated:
22
Vähe juttu ikka siin foorumis ;)
Igatahes hooaja lõpp paistab ning teen juba kokkuvõtte ära.
Liigast välja ei lange...samas pean minema üleminekumängudele. Playoffidesse pääsemine polnud kordagi eesmärgiks, aga vaadatest teist liigat siis selle tulemusega oleks ma play offis ;)
Kunagi oli ikka vastupidi, et Suur 8 oli ühtlasem ja tugevam...nüüd sattusin võimsasse, mis on veel ühtlasem.
Võitude/kaotuste suhe oleks võinud parem olla kuna lasin terve hooaja peaegu rahulikult. Seega tuli 2-3 kaotust, mida vb poleks pidanud tulema.
Samas poleks see mind aidanud eriti kuna konesko on ikkagi omast klassist ning talle ma vastu poleks ikkagi saanud.
Nii et nokk kinni saba lahti - ei ole kõige nõrgem aga arvestavat tasemet ma välja ka veel ei mängi. Üleminekumängudel üritan kindlasti võita ning liigasse püsima jääda.
Hooaja vaheaeg teen meeskonnas arvatavasti mõned muudatused eriti mis puudutavad PG ja Sg positsiooni. Samu Tossavainen on mind positiivselt üllatanud, et tema parimaks skoorijaks on tõusnud, samas väike pettumus on mu eesliini mängijate suhtes. Üritan vb ka meeskonda ühtlasemaks saada, et minuteid ei jaguks ainult põhimeestele. Samas on ajalugu õpetanud, et parem on oodata, kui kohe muutma ja ostma hakata. Aga eks siis ole näha, kas närvid peavad vastu...:)
Edu meie meestele playoffis. Muideks panen oma panuse, et konesko jõuab playoffi ikkagi ;)

From: Jäpe

This Post:
00
107434.511 in reply to 107434.510
Date: 11/6/2012 3:06:42 AM
Overall Posts Rated:
99
Selle play-offiga on hetkel veitsa kehvad lood.Pole saanud viimasel ajal BB-s olla, käin siis, kui aega saan ja ex selles, kui mul play-offi saada ei õnnestu, olen ikka ise süüdi..Poisid, kes mängivad on tublid olnud.See hooeag ma suuri tegusid ei plaaninud, kuna sees on mõned noored, kelle arvelt tuleb oma alagrupis natuke lõivu maxta.Mängitan neid noori eesmärgiga, olla 3-4 hooaja pärast II .Seetõttu pole võimalik hetkel esimese otsa meestel selga prügiseks teha.Kuid kergelt ei saa te midagi.Tänasest püüan jälle rohkem BB jaoks olemas olla ja teile esimese otsa meestele peavalu valmistada.
Mis puudutab järgmist hooaega, siis trenni ikka rohkem ja intensiivsemalt paarile noorele( Võsu,Martsepp,Vihula, kelle pot lubab seda paar hooaega veel teha) ja usun, et siis ei tohix play-offi saamisega probleemi olla.
Kui nüüd võrrelda, seda millised satsid meil siin mängivad, siis iga meeskond, kes play-offi jõuab , on saavutanud vähemalt midagigi.Teised , kes sinnamaani ei küündinud .....usun...tõestavad end järgmisel hooajal,,,,sealhulgas ka KONESKO meeskond.
Edu meeskondadele ja usun, et sel hooajal pääseb tagasi IIäliigasse keegi võimsast 8.

From: MadMaster

This Post:
00
107434.512 in reply to 107434.511
Date: 11/6/2012 12:26:14 PM
Overall Posts Rated:
1313
Mina pean arvatavasti järgmine hooaeg IV liiga võitmisega tegelema. Mind viimastel nädalatel tabanud ebaõnn vigastustega. Täna sai mängu mu superstaar John Moore, kes taastus 1 nädalasest vigastusest. Täna sai 2 nädalat vigastada mu parim tagamängija, mistõttu mul see hooaeg eriti võimalust liigasse alles jääda pole.
Olen ise ka see hooaeg pühendanud palju noorte treenimisele ja seega ka vähe võite. Järgmine hooaeg (arvatavasti IV liigas) tegelen ka noorte treenimisega ja 22. hooajal plaan ka IV liiga võita.

Advertisement