Selle play-offiga on hetkel veitsa kehvad lood.Pole saanud viimasel ajal BB-s olla, käin siis, kui aega saan ja ex selles, kui mul play-offi saada ei õnnestu, olen ikka ise süüdi..Poisid, kes mängivad on tublid olnud.See hooeag ma suuri tegusid ei plaaninud, kuna sees on mõned noored, kelle arvelt tuleb oma alagrupis natuke lõivu maxta.Mängitan neid noori eesmärgiga, olla 3-4 hooaja pärast II .Seetõttu pole võimalik hetkel esimese otsa meestel selga prügiseks teha.Kuid kergelt ei saa te midagi.Tänasest püüan jälle rohkem BB jaoks olemas olla ja teile esimese otsa meestele peavalu valmistada.
Mis puudutab järgmist hooaega, siis trenni ikka rohkem ja intensiivsemalt paarile noorele( Võsu,Martsepp,Vihula, kelle pot lubab seda paar hooaega veel teha) ja usun, et siis ei tohix play-offi saamisega probleemi olla.
Kui nüüd võrrelda, seda millised satsid meil siin mängivad, siis iga meeskond, kes play-offi jõuab , on saavutanud vähemalt midagigi.Teised , kes sinnamaani ei küündinud .....usun...tõestavad end järgmisel hooajal,,,,sealhulgas ka KONESKO meeskond.
Edu meeskondadele ja usun, et sel hooajal pääseb tagasi IIäliigasse keegi võimsast 8.