Ben geçen gün Konan'ı İzmir'de Gelişim Koleji BGL maçında canlı olarak salonda izledim. Çok heyecan verici bir oyuncu, Alperen'e göre artıları var, fundamental ve şut. Eksileri fiziksel, yani kapatılabilir. İnanılmaz diyorum, çok beğendim.
@Bora Hocam; Miili takım başantrenörlüğü görevine gelen Ergin hocam için yorumun nasıl olur. Keza kariyeri çok dolu ve çok beğendiğim bir isim. Montepaschi Siena ile Saporta şampiyonluğu, Anadolu Efes.le Euroleague şampiyonluğu, Türk Telekom, Ülkerspor, Galatasaray ve Beşiktaş ile nice başarıları var. 2014'tede Milli takımımızda Çeyrek final gördü. Konan benimde çok dikaktimi çeken bir genç, Alperen şaşırtmaya devam ediyor, harika işler çıkartıyor bu sene. Bu gençlerle harika işler çıkarabilir düşündeyim.
Ben Lakersı tutuyorum ezelden beri Doncic de kazansın isterim ama keşke Klay Thompson bir yüzük daha kazanabilse Phoneix de Booker Paul Ayton da çok istekliler bu sezon kafalar iyice karışık
hatta Jokic de hakediyor da zor, bütün herkesin gönlü olsun
Ezelden beri Lakers, ama bu sene büyük bir hayal kırıklığı oldu. Her Lakers isminii duyduğumda bana basketbolu sevdiren Kobe gelir aklıma. Özlüyoruz Kara Mamba'yı.