Ludzie czekają, aż odpowiesz na pytania związane z kadrą,
Gdzie są te pytania? W większości są tylko tyrady zarzutów.
A na kilka pytań nie odpowiedziałem. Trudno, uszanujcie to.
To nie powód, żeby od razu pisać jak to strasznie jest niedobrze.
Możesz przelecieć się po wszystkich wątkach i nie zużyjesz palców jednej ręki, żeby policzyć pytania, na które nie odpowiedziałem.
I od razu zostało to rozdmuchane do niesamowitych rozmiarów.
Z tym że jeszcze jedna rzecz - jeśli ktoś pisze tyradę, że jestem oszustem, bo zbieram skille i gdzieś tam w tej tyradzie pojawia się jakieś pytanie w stylu "nie uważasz, że to oszustwo?" to tego nie traktuję jako pytanie.
Dodajmy do tego znikomą aktywność na forum w ostatnim czasie daje mi do zrozumienia, że masz mnie jak i wiele innych osób zainteresowanych kadrą, przepraszam za słowo, w dupie
Zarzut zupełnie wyssany z palca. Żaden inny selekcjoner tak wiele nie odpisywał. A to że nie ma mnie w każdej chwili? Bo tak jest wygodniej (chociaż dopiero tego się uczę). O wiele lepiej jest mi odpowiedzieć na raz na kilkanaście pytań, niż co 15 minut. To strasznie dezorganizuje czas.
A jak mnie nie ma na forum, to też zdarza się, że robię coś dla BB. Listy draftu nie robią się same, przegląd też nie zrobił się sam. Raporty tygodniowe nie napisały się same. Kalkulator personelu też nie zrobił się sam. Baza danych też nie zrobiła się sama...
Poza tym jak możesz pisać, że Ciebie olewam, skoro wcześniej nie napisałeś żadnego posta w wątku, a pierwszy, który napisałeś dzisiaj, to że jestem bufonem?
Od paru sezonów było widać Twą aktywność, a raczej wybiórczą,
W BB generalnie aktywność wszystkich jest wybiórcza. Żyje to chyba tylko wątek czik czak, ale ja jego amatorem nie jestem. Oprócz tego czasem pojawiają się jakieś sprawy trywialne - w nich też nie biorę udziału. A w większości ciekawszych dyskusji raczej brałem udział.
Czy faktycznie to jest tak istotne?
Może jest, może nie jest. Można nie robić nic, jak to było robione w przeszłości i chwalić się jak to jest fajnie.
Dla mnie ocena zawodników po meczu nie jest istotna... I zostałem zbesztany za to, że jej nie zrobiłem...
Także proszę, zacznij zachowywać się jak przed wyborami, czyli udzielaj kompletnych odpowiedzi z szacunkiem dla odbiorcy,
Na normalne pytania daję takie odpowiedzi. Natomiast na zarzuty i ataki to daję różne.
Tak jak mówiłem - VJ też nie daje screenów, czemu nikt nie ma do niego pretensji? Jeśli pretensje są kierowane wybiórczo to wtedy ja je odbieram tak, że nie jest to zarzut merytoryczny tylko personalny.