BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.504 in reply to 149781.500
Date: 9/15/2010 1:32:42 AM
Overall Posts Rated:
178178
Sta pricas bre druze?

Kakvo napusavanje? Ako nekome kazem istinu direktno u lice a on je kompleksas pa shvati licno - to nije napusavanje niti moja krivica.

A posto nisi klinac - tvoj PRVI zakljucak je trebao da bude: Bill je bio u pravu SVE sto je govorio! Ah da, trebao je da kaze na malo "meksi" nacin.

Iz ovoga sledi da je tebi vaznije da ti neko "titra jajca" nego da repka prodje kako treba. Bitno je da si ti car pa makar repka propala kao sada. Jel to tvoja platforma (filozofija)?

Izvini ako si i ovo shvatio kao napusavanje...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Message deleted
This Post:
22
149781.506 in reply to 149781.504
Date: 9/15/2010 4:53:28 AM
Overall Posts Rated:
1616
@Flavius

Ako mislis da ces napusavanjem da postignes nesto vise nego normalnim pristupom samo napred mada cenim da ces samo gore napraviti. Glasao sam za Kotura, lici mi na coveka koji nije neozbiljan (mada se tako pokazao na kraju), ispalo je lose ali sta sad? Ni jedan drugi kandidat nece biti dobar zato sto je Kotur ispao los? Ta generalizacija mi se ne svidja..

Slazem se da je logicno da posto ste vi najvise proveli sa reprezentacijom najvise i znate oko toga i bilo bi korisno da taj neki kandidat bude prethodno ukljucen u rad da se upozna sa materijom, ali nije poenta postati selektor pa samo postavljati ono sto neko drugi odluci. Ako nemas neku svoju ideju zasto se uopste i kandidovati?

Shvatam zasto pizdis i ne mogu da kazem da nije opravdano, ali tih na koje ti aludiras citatima ima manje od 10 a za Kotora je glasalo par puta vise (ili koliko vec) tako da mnoge usput kacis. U svakom slucaju, mozda je tvoj razlog dzaranja "ravnopravniji" ali moje uzvracanje istog stoji. Tako i na poslu (ako radis) kad neko nesto zajebe odma' dzaras? Igras utakmicu pa neko omasi zicer na tvoju asistenciju, odma' skaces za gusu?

@ Bil

edina greska Bilovog napusavanja u proslim izborima je u tome sto je bio sam

Kao sto vidis, ne mislim samo ja da je to bilo napusavanje.
Nema potrebe da mi "titras jajca" ali isto tako nema potrebe ni da mi pristupas kao idiotu koji ne zna da razmislja svojom glavom.
Tvoji postovi cesto budu arogantni i napadni tako da me u tom slucaju ne zanima ni sta se iz njih moze zakljuciti jer smatram da nisu dobronamerni nego mi bas lice na lecenje nekih kompleksa koje pominjes. Ne znam kako ti reagujes kad ti neko prvo prospe gomilu omalovazavanja (makar i u pravu bio) a onda hoce nesto da ti objasni? Jel te zanima sta hoce da kaze?

Popaj cesto ima isto misljenje i sve kaze ali na nacin koji nikoga ne vredja i (bar kod mene) nailazi na mnogo bolji prijem.

Sto se tice reprezentacije, mozes da pitas selektore da li mi je stalo ili nije. I da, nemam nameru da se kandidujem ako mislite da zato ovo pisem.

This Post:
11
149781.507 in reply to 149781.506
Date: 9/15/2010 5:44:51 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Nije mi jasno zasto se zalazes za nesto sto je propalo, i sto je ocigledno bio los potez.
Lepo priznas, zajebao sam se prilikom glasanja, i sledeci put treba izbegavati slatkorecive,
vec treba birati proverena resenja za mesto selektora.

P.S.
Pa maker te ta proverena resenja "napusavala" i "dzarala" :)

This Post:
00
149781.508 in reply to 149781.506
Date: 9/15/2010 7:00:35 AM
Overall Posts Rated:
122122
Ne znam kako ti reagujes kad ti neko prvo prospe gomilu omalovazavanja (makar i u pravu bio) a onda hoce nesto da ti objasni? Jel te zanima sta hoce da kaze?
Pa valjda prevazidjes sujetu i saslusas sta taj neko ima da ti kaze?
EDIT: a sve to zbog opsteg dobra jer kad se izlogujes sa BBa sujeta ostaje kod tebe a opste dobro nije postignuto ...

Last edited by LA-popeye91 at 9/15/2010 7:01:54 AM

Fair play!!!
This Post:
11
149781.509 in reply to 149781.508
Date: 9/15/2010 8:07:23 AM
Overall Posts Rated:
1616
Ne znam kako ti reagujes kad ti neko prvo prospe gomilu omalovazavanja (makar i u pravu bio) a onda hoce nesto da ti objasni? Jel te zanima sta hoce da kaze?
Pa valjda prevazidjes sujetu i saslusas sta taj neko ima da ti kaze? :)
EDIT: a sve to zbog opsteg dobra jer kad se izlogujes sa BBa sujeta ostaje kod tebe a opste dobro nije postignuto ... :)

Iz iskustva, ljudi koji ti tako pristupaju retko da ti dobro zele, osim ako nisu Dr. Haus :)

Nema to bas veze sa sujetom, ona proradi i kad te neko na normalan nacin kritikuje. Tad ne saslusati do kraja bilo bi preterano..

@ Samuraj

Ne branim ja Kotora, samo ne mogu da pristanem na ideju da ako neko nije sa vama automatski je los. Sta ako se recimo ti posvadjas sa Bilom i hoces da se kandidujes sam zato sto mislis da mozes neke stvari da unapredis a ne daju ti? Bices los kandidat?
A i to sa napusavanjem i dzaranjem, ti si recimo trener i mozes da biras vrhunskog igraca koji je los covek i sjebace ti atmosferu u ekipi ili dobrog igraca koji je pozitivan i za tim?

This Post:
00
149781.510 in reply to 149781.509
Date: 9/15/2010 8:21:41 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

@ Samuraj

Ne branim ja Kotora, samo ne mogu da pristanem na ideju da ako neko nije sa vama automatski je los. Sta ako se recimo ti posvadjas sa Bilom i hoces da se kandidujes sam zato sto mislis da mozes neke stvari da unapredis a ne daju ti? Bices los kandidat?
A i to sa napusavanjem i dzaranjem, ti si recimo trener i mozes da biras vrhunskog igraca koji je los covek i sjebace ti atmosferu u ekipi ili dobrog igraca koji je pozitivan i za tim?

Opet zamena teza, kampanja na izborima kada je kotur dobio je da smo mi "losi" i da smo "tirani" i da je on zato sto je drugaciji "dobar", a kao sto vidis ispade drugaciji.
A posto ovo nije izbor za miss nego sportsko takmicanje, onda se gledaju rezultati a ne personaliti i dobrota.
E sad mi da pricamo da smo znali da ce ovako ispasti, jer taj posao oko repke nije nimalo lak, pogotovo oko U21, to i jeste bio razlog zasto je nas desetak (tirani, losi, nedeokratski, strucni stab) bilo ukljuceno u to.

Sad mozemo ovde da razglabamo do sutra, ali da zakljucimo:
BILO NE PONOVILO SE !!!

Last edited by BG Samuraj at 9/15/2010 8:29:38 AM

This Post:
00
149781.511 in reply to 149781.506
Date: 9/15/2010 8:22:20 AM
Overall Posts Rated:
5757
@Flavius

Ako mislis da ces napusavanjem da postignes nesto vise nego normalnim pristupom samo napred mada cenim da ces samo gore napraviti. Glasao sam za Kotura, lici mi na coveka koji nije neozbiljan (mada se tako pokazao na kraju), ispalo je lose ali sta sad? Ni jedan drugi kandidat nece biti dobar zato sto je Kotur ispao los? Ta generalizacija mi se ne svidja..

Opet ti ponavljam, cetiri sezone sam pokusavao sa normalnim pristupom i niko nije obracao paznju na to, vec su se svi odmah uhvatili za Bila. Znaci ne pada mi napamet da teram na onaj nacin koji se pokazao neuspesnim, zato sad sve postavljamo tamo gde im je mesto.

Slazem se da je logicno da posto ste vi najvise proveli sa reprezentacijom najvise i znate oko toga i bilo bi korisno da taj neki kandidat bude prethodno ukljucen u rad da se upozna sa materijom, ali nije poenta postati selektor pa samo postavljati ono sto neko drugi odluci. Ako nemas neku svoju ideju zasto se uopste i kandidovati?

Evo dokaza da ti uopste nisi citao ono sto sam pisao, vec verovatno kao i ostali nisi voleo Bilovo ponasanje. Zar nisam na odlasku rekao da bi Jarley bio najbolji da preuzme reprezentaciju jer je najbolje bio upoznat sa njom. Cak je mnoge stvari obavljao umesto mene a sve u cilju da sto bolje bude upoznat sa nacinom rada repke. Dok si u njegovoj kandidaturi mogao da procitas koje je nove ideje imao vezane za reprezentaciju. A ti izgleda nisi ni to citao, te izvlacim zakljucak da si isti kao ostali. Prosipas mi ovde pricu o nekoj ravnopravnosti i demokratskom ponasanju, a toga ne moze da bude kad je u pitanju reprezentacija, na nekim drugim temama i u vezi nekih drugih stvari neka bude koliko hoces a ovde je stvar jednostavna, cuti i radi kako treba da se radi i nema mnogo pametovanja. Ako se ne radi kako treba odmah mora da usledi napusavanje i to ne pojedinacno, nego kompletno, od svih.

Shvatam zasto pizdis i ne mogu da kazem da nije opravdano, ali tih na koje ti aludiras citatima ima manje od 10 a za Kotora je glasalo par puta vise (ili koliko vec) tako da mnoge usput kacis. U svakom slucaju, mozda je tvoj razlog dzaranja "ravnopravniji" ali moje uzvracanje istog stoji. Tako i na poslu (ako radis) kad neko nesto zajebe odma' dzaras? Igras utakmicu pa neko omasi zicer na tvoju asistenciju, odma' skaces za gusu?

Za mene ih ima onoliko koliko je glasalo za kotura. kazem ti, niko od njih nije rekao da se zajebao, niko nije imao obzira da se izvini onima koji su prethodno radili nesto a sad je to na ivici da potone na samo dno, vec svi pricate: glasao sam za kotura, pa sta sad? zato ja ne dzaram na poslu nekog sto zajebe nesto sto sam ja radio, vec ga dzaram ako pokusa da prikaci to meni, da ja nisam kvalitetno to uradio ili da to sto sam ja radio i nije bilo toliko bitno. E o tome se radi u ovom slucaju.

@ Bil

Oprosti, to je bila tvoja rec, ja sam je samo preuzeo ali je nisam stavio pod navodnike, evo ispravicu "napusavanje".

This Post:
00
149781.512 in reply to 149781.511
Date: 9/15/2010 9:22:23 AM
Overall Posts Rated:
427427
ма пази да нећу да ти се извиним шта си ти...ајде бре, сила Бога не пита а тренутно је Котоор сила :) и ја сам уз њега до краја...а ако ти се извиним газим сврху свог постојања...једног од највећих бунтовника у ББ Србији :)

This Post:
00
149781.513 in reply to 149781.511
Date: 9/15/2010 9:22:26 AM
Overall Posts Rated:
1616
vec su se svi odmah uhvatili za Bila

Slazem se, to samo govori da je za popravku jedne lose stvari potrebno vise dobrih. I za Jarley-a se slazem, s tim sto sam ja smatrao da i Kotor moze da odradi posao, nije ni on pristupio tome sam. Da je hteo (mogao) kao sto ocigledno nije posao bi bio odradjen. Ne smatram bas da je ovo nuklearna fizika, samo treba imati dovoljno vremena. Pri tom si mogao iz mojih postova da vidis da i sam kazem da sam ovaj put pogresno procenio. Ako ti toliko znaci i izvinjenje imas ga.

To za reprezentaciju ipak ne mogu da se slozim. Svedok sam sa druge igrice gde je lik koji je poceo mnogo kasnije da igra jednostavno provalio igru i postao bolji takticar od prvoligasa (naravno sa svojom ekipom je morao da utrosi 6-7 sezona da bi mogao da parira) ali je zato sa reprezentacijom bas U21 osvojio prvenstvo. Samo sto je usput milion puta morao sa "strucnim stabom" da vodi rat ne bi li ih ubedio kako treba da se radi. Da se nije izborio i da se i dalje radilo po njihovom ustaljenom ko zna kad i dal' bi se ista osvojilo. Ne zato sto su oni losi menadzeri nego zato sto su usli u kolotecinu i misle da sve znaju i da nema potrebe da dalje uce. Ovim ne aludiram na vas posto nemam pojma o taktici pa i ne mogu da sudim za BB.

PS. Popaje, ima li sujete i u tome kad neko kaze da je ono sto on radi najbolje i da bolje ne moze biti?

This Post:
00
149781.514 in reply to 149781.506
Date: 9/15/2010 9:24:15 AM
Overall Posts Rated:
178178
@ Bil

Nema potrebe da mi "titras jajca" ali isto tako nema potrebe ni da mi pristupas kao idiotu koji ne zna da razmislja svojom glavom.
Tvoji postovi cesto budu arogantni i napadni tako da me u tom slucaju ne zanima ni sta se iz njih moze zakljuciti jer smatram da nisu dobronamerni nego mi bas lice na lecenje nekih kompleksa koje pominjes. Ne znam kako ti reagujes kad ti neko prvo prospe gomilu omalovazavanja (makar i u pravu bio) a onda hoce nesto da ti objasni? Jel te zanima sta hoce da kaze?

Popaj cesto ima isto misljenje i sve kaze ali na nacin koji nikoga ne vredja i (bar kod mene) nailazi na mnogo bolji prijem.

Sto se tice reprezentacije, mozes da pitas selektore da li mi je stalo ili nije. I da, nemam nameru da se kandidujem ako mislite da zato ovo pisem.

Nema tu arogantni i napadni, ovakvi i onakvi - samo neuvijena istina, cinjenice i beskompromisna borba protiv onoga sto je pogresno.

Najcesce su ocepljeni oni koji se nalaze na putu toj borbi pa se onda kriju iza tudje navodne arogancije i ne znam vec cega...

Sta treba? Da nekoga molim da napravi najbolji izbor? Da kazem - jeste care, izvini sto nisi u pravu, ako mozes molim te da glasas za najboljeg kandidata - garantujem ti zivotom da neces pogresiti?

Ja ti opet kazem a rekao ti je i samurajko - nismo ovde bitni ti, ja, pera, mika i laza vec najbolje resenje za nasu repku.

Ti glasas za najboljeg selektora a ne za-onoga-koji-ti-se-obratio-sa-najvecim-uvazavanjem-i-time-pobrao-tvoje-simpatije.

A to sto je mnogima sujeta vaznija od gore navedenog - to je nas problem kao naroda.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement