@Flavius
Ako mislis da ces napusavanjem da postignes nesto vise nego normalnim pristupom samo napred mada cenim da ces samo gore napraviti. Glasao sam za Kotura, lici mi na coveka koji nije neozbiljan (mada se tako pokazao na kraju), ispalo je lose ali sta sad? Ni jedan drugi kandidat nece biti dobar zato sto je Kotur ispao los? Ta generalizacija mi se ne svidja..
Slazem se da je logicno da posto ste vi najvise proveli sa reprezentacijom najvise i znate oko toga i bilo bi korisno da taj neki kandidat bude prethodno ukljucen u rad da se upozna sa materijom, ali nije poenta postati selektor pa samo postavljati ono sto neko drugi odluci. Ako nemas neku svoju ideju zasto se uopste i kandidovati?
Shvatam zasto pizdis i ne mogu da kazem da nije opravdano, ali tih na koje ti aludiras citatima ima manje od 10 a za Kotora je glasalo par puta vise (ili koliko vec) tako da mnoge usput kacis. U svakom slucaju, mozda je tvoj razlog dzaranja "ravnopravniji" ali moje uzvracanje istog stoji. Tako i na poslu (ako radis) kad neko nesto zajebe odma' dzaras? Igras utakmicu pa neko omasi zicer na tvoju asistenciju, odma' skaces za gusu?
@ Bil
edina greska Bilovog napusavanja u proslim izborima je u tome sto je bio sam
Kao sto vidis, ne mislim samo ja da je to bilo napusavanje.
Nema potrebe da mi "titras jajca" ali isto tako nema potrebe ni da mi pristupas kao idiotu koji ne zna da razmislja svojom glavom.
Tvoji postovi cesto budu arogantni i napadni tako da me u tom slucaju ne zanima ni sta se iz njih moze zakljuciti jer smatram da nisu dobronamerni nego mi bas lice na lecenje nekih kompleksa koje pominjes. Ne znam kako ti reagujes kad ti neko prvo prospe gomilu omalovazavanja (makar i u pravu bio) a onda hoce nesto da ti objasni? Jel te zanima sta hoce da kaze?
Popaj cesto ima isto misljenje i sve kaze ali na nacin koji nikoga ne vredja i (bar kod mene) nailazi na mnogo bolji prijem.
Sto se tice reprezentacije, mozes da pitas selektore da li mi je stalo ili nije. I da, nemam nameru da se kandidujem ako mislite da zato ovo pisem.