Ako je ovaj game engine normalan onda sam ja lud...Cerića mi kao prvu zamjenu trener nije opće stavio u igru, bio je zamjena žoharu kojeg sam kupio za 1500k tek toliko da mogu tempirati minutažu, i da ga hebeš trener ga cijelu utakmicu nije stavljao unutra a trebalo mu je bar desetak minuta da prođe tih 48 minuta radi kakve-takve forme...a obično u takvoj postavi s takvom razlikom cijelu zadnju četvrtinu igraju rezerve, ali neee...gospon trener odlučio zadržat prvu petorku u igri do kraja utakmice...a slično mi se proveo i Plot...ostao na 10 minuta igre isto kao zamjena pik-zibneru od 1k i zaglavio ukupno na 46 minuta...hvala bogu Stanković uspio dogurati do 49 minuta ukupno...
I još sad idem provjeravat, reko, možda sam zahebo s postavkama za tekmu, ali neeeeeeee...tamo je sve kak treba biti...a kad sam starterima tako htjel tempirati minutažu oko 70 minuta a trebalo je desetak onda ih je glupi trener držao u igri preko 20 minuta u bezveznoj utakmici...a sad kad treba rotirat postavu onda ni za lijek...ne kužim na koju foru Cerić nije igrao ni jedne jedine minute...da ga hebeš ne kužim...sad mi tako shebe formu bitnih igrača...
Da nemam Kladara sad bi stavil trening forme do kraja sezone i nek sve ide k vragu i trening zajedno s tim...
Tak sam ljut da bi najradije nekaj razbil...
Sei un mito