Tā kā tuvojas u-21 izlases vēlēšanas, tad diskusiju karstumā un asumos, ar ļoti lielu entuziasmu pieteikšu savu kandidatūru trenera postenim.
SOLĪJUMI-Ļoti daudz laika priekš u-21 izlases trenera darba, praktiski katru dienu varu veltīt diezgan daudz laika talantu meklēšanai analizēšanai, sarunām, diskusijām ar LV menedžeriem, treniņu plāniem, taktiku izvēlēm. Gribu pierādīt, ka LV u-21 izlase var sasniegt tādu līmeni, kā agrāk un parādīt, cik esam patiesībā spēcīgi.
Sastāvs-tiks atlasīti labākie spēlētāji, noteikti konsultēšos ar pieredzes bagātajiem menedžeriem un ņemšu vērā visus viedokļus, kādam būtu jābūt labākajam sastāvam un, ko vajadzētu uzlabot.
Taktika-taktikas izvēle arī tiks apspriesta ar visiem menedžeriem, protams, galvenais lēmums būs mans, jo man būs jāuzņemas atbildība par rezultātu. Tiks analizētas iepriekšējās spēles un nākamo pretinieku vājās un stiprās vietas un tad tiks pieņemts lēmums.
Jauno spēlētāju treniņš-sazināšos ar talantīgo spēlētāju īpašniekiem un tiks sarunāts treniņu plāns, protams, prasīšu padomu diskusiju sadaļā, kas būtu visefektīvākais veids un plāns. Apkopošu visu jauno, potenciālo u-21 spēlētāju vienā failā.
Mērķi- uzlabot komandas sniegumu, popularizēt jauno Latviešu spēlētāju trenēšanu, sasniegt vēl nebijušus augstumus. Sagatavot potenciālos izlases kandidātus. Pacelt Latviju kopvērtējuma tabulā.
Kāpēc balsot par mani u-21 izlases gaidāmajās vēlēšanās? Man ir ļoti liels entuziasms, daudz brīvā laika, zinu,ka spēšu pacelt Latvijas līmeni kopumā. Būšu godīgs, objektīvs pret visiem un uzklausīšu visu puses.