BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > Говорилник

Говорилник

Set priority
Show messages by
From: ogrizko

This Post:
11
295402.505 in reply to 295402.504
Date: 5/23/2023 2:50:55 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
няма и да разбереш ...по-нестандартните идеи ги пазя за себе си ;) публично мога да говоря само това дето не е прекалено екстравагантно и различно

иначе ще ти кажа, че под оправяне на терените имам предвид дренаж, отопление, осветление освен това да са равни... все пак се надявам да играят футбол, а не ръгби ;) иначе понякога, за да отидеш напред трябва да направиш крачка назад, за да се засилиш... което мен не ме притеснява особено дори и да ми мрънкат

ами то спорт и образование е едно, мислех че го виждаш... просто явно за разлика от теб разбирам образованието повече като възпитание, отколкото като едно голо изучаване на разни неща.. достатъчно големи промени съм измислил за образованието, които обаче не смятам да споделя :) все пак ще ти кажа, че за мен образованието не е създаване на егоистични келеши с кухи дипломи ..и образовани глупаци

що се отнася до здравеопазването ...в моята глава е предимно превантивното здравеопазване, така че бих работил в тая посока... но тук ще гледам да съм доста балансиран, понеже като имаш предвид, че съм се лекувал с бактериофаги (ако знаеш какво е това?) мога да бъда изключително алтернативен..

но това какво ти виждаш като приоритет е за теб си.... примерно за мен основен приоритет ще бъде и селското стопанство освен всичко друго, понеже имам едно любимо предаване Бразди се казва дето ми е супер интересно.. и ми е омръзнало всяка седмица да псувам политиците докато гледам предаването :) обаче явно няма мн гласоподаватели там и затова не се обръща внимание за селското стопанство ...жалко, че животните и зеленчуците нямат право да гласуват, иначе вероятно щяха да им обърнат повече внимание....

ами засега не съм тръгнал да ставам политик, защото ме хваща много агресията като взема да ги мисля нещата, прекалено много се изнервям ...и прекалено много ме дразни това, че нямат ни най-малко желание да оправят държавата в което съм категоричен на 10000% ....няма как аз единствен да имам повече идеи от цялата сбирщина в парламента и покрай него :) статуквото им е супер удобно на всичките ...и като говорят за промени са винаги някакви козметични ;) другата причина е, че хората ме съмнява да са готови за изруд като мен... колкото и да дрънкат, че искат промяна ...ми е ясно, че познатото е по-неплашещо и доста по-удобно и са си свикнали... а пък з искам да променя всичко навсякъде понеже нищо не работи нормално в тая държава :) третата причина е, че на мен изобщо не ми пука за разните лобита и интереси и ще засегна толкова интереси, че още на втория ден ще ме гръмне някой и в крайна сметка ме съмнява да успея да направя каквото и да е....

This Post:
11
295402.507 in reply to 295402.506
Date: 5/23/2023 11:01:06 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
като изключим невежеството ми за ръгбито ...ако ми се гледаше ръгби щях да гледам ръгби и как се блъскат, а нямаше да ми се гледа футбол, което всъщност е различен спорт не знам дали правиш разликата между футбол и ръгби... може би това, че по американски го водят футбол те обърква?! :) може и тоя сайт да е причината, тук някои неща са доста по американски и това те подвежда ....сокер ми се гледа на мен!!! сокер, а не американски футбол!!! и ме дразни, че вместо да играят сокер ...мачовете у нас повече се бутат и блъскат като в любимия ти джентълменски спорт ;)

относно образованието е вярно, че малко спекулирах :) но ти така ме накара да направя с отговора си преди това.. в крайна сметка даден подход зависи от много неща преди това :P

за да не спекулирам и за здравеопазването ще кажа, че съм съгласен с теб, че поназнайваш това-онова... то дето се вика това-онова всеки може да се каже, че поназнайва.. сигурно разбираш каква функция имат черен дроб, бъбреци и кожа.. или поне какви органи има в човешкото тяло и че циркулира кръв :) ако имаше по-големи претенции, че разбираш можеше и да поспорим :) но както си се изразил в случая няма да споря...

This Post:
00
295402.509 in reply to 295402.508
Date: 5/23/2023 5:17:45 PM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
ами то имаме ли избор освен да сме изчерпали темата, иначе ще ме блокнеш да може да си починеш и да си изкараш едномесечна отпуска от форума ..както и аз принудителна такава :)

иначе ръгби и американски футбол ми изглежда едно и също ..даже американския футбол повече ме радва, че имат предпазни средства.. сигурно е не-мъжкарско, но все пак човек трябва да си гледа и здравето в някаква степен, а това е само една игра все пак ;)

относно здравето и здравеопазването мога да твърдя само, че нищо не разбирам понеже колкото повече научавам в тая сфера излиза, че толкова повече неща не са ясни... но аз не работя в тая сфера, само любопитствам и ескпериментирам със себе си и тялото си ;) така че на макро ниво може да имам някакви повърхностни знания, обаче на микро ниво не мисля, че всичко е разгадано още покрай клетките да речем... и така единственото дето разбрах в крайна сметка и за което уж съм сигурен...ако мога да обобщя целия си житейски опит в нещо по-просто ...то това е, че всичко е в баланса ;) включително и здравето

иначе ако наистина си работил в тая сфера би ми било любопитно да споделиш какво според теб трябва да се промени в здравеопазването в България според теб? какво му куца толкова, че отстрани изглежда сякаш не е мн наред? :) но понеже може да е лично, само ако имаш желание кажи ....иначе дето викаш си я приключихме темата почти миролюбиво така да го кажем 8)

This Post:
00
295402.511 in reply to 295402.510
Date: 5/24/2023 2:07:44 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Това е говорилника - можем да си говорим каквото искаме, колкото искаме. Просто аз нямам какво повече да кажа.

Нищо, поне стана доста плодотворна дискусия като цяло между двамата. След 15-20 години внуците ни като четат форума, вероятно ще си кажат - тия и двамата май нищо не знаеха, но поне приказваха колкото да се правят на капацитети. Пишман ръгбист и пишман политик коментираха в един уж баскетболен форум. Политикът пък беше толкова умен, че нищо чудно да е пробвал да си иззида стена от тикви, че тухлите напоследък много скъпи, а може и да не е успял да направи разликата :) Или пък от баскетболни топки, че и те малко приличат на тухлите и тиквите... лесно може да се сбъркат :)

Да живеят буквите! В чест на празника реших днес да се постарая повече с правописа и да пиша с главни букви :) Друг е въпроса дали празното пространство между ушите ми позволява писане без прекалено много правописни грешки...

This Post:
00
295402.512 in reply to 295402.511
Date: 5/24/2023 3:28:17 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
https://www.youtube.com/watch?v=CXZCJ12WVOo Тити
https://www.youtube.com/watch?v=TGEGCWtVYVA Росен
https://www.youtube.com/watch?v=jNMb46q9k7E Кедър

Да живее Везенков! Да живее Сакраменто! :)

This Post:
11
295402.513 in reply to 295402.512
Date: 5/24/2023 4:40:57 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Успях да намеря още едно интересно видео - https://www.youtube.com/watch?v=ILx1X3shDSc Дано да ви допадне! :)

From: Penko

This Post:
00
295402.514 in reply to 295402.513
Date: 5/24/2023 10:24:34 AM
B.C Pleven
II.3
Overall Posts Rated:
108108
Минавам само да спомена, че световния шампионат за U21 този сезон ще се проведе познай къде? ;)

This Post:
00
295402.515 in reply to 295402.514
Date: 5/24/2023 10:48:31 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Това е хубаво, че минаваш. Само дето изобщо не мога да разбера за какво ми говориш :) Понеже не си писал в темата за у21, а в тая общата тема - излиза, че не се знае дали говориш за играта или за у21 извън играта. Дали говориш за у21 на баскетбол или някакъв друг вид спорт? Ако говориш за играта, нали отпаднахме и ще се утешаваме - т.е. май няма да ходим да играем на световно?! :) Така че май най-добре да кажеш какво имаш предвид понеже ако чакаш да позная може да мине месец и повече...

Advertisement