lūdzu neizraujat atsevišķus vārdus no konteksta
citēju sarunu..
kipucis> tas par mākoņu stundīšanu laikam "nebija" par mani.. nez pa kuru tad...
> par skautu mani neiecēla neviens.. es pats pieteicos.. pēc horemhoba aiziešanas neviens neņēmas ar jauniešu meklēšanu un apzināšanu.. neho bija daudz darba ar lielās izlases lietām un divas izlases viens cilvēks nevar pavilkt..
tango >mans jautajums bija lidz sim briidim... es sovisu sezonu laika biju kaam ko teicis? un kapeec tad pa tiem makoniem uztveri sev pie sirds? lkm saproti ka kkas patiess ne? Tgd arii es esmu sakuts,pats iecelu sevi un visiem stadisos prieksa kaa saukts:D:D:D un varesu tgd teikt ew calir trene to un sito,lai uztrenetu metienu jatrenne metiens leciena, varesu visus par pajobakiem unn vel kas,nesaki ka horemhobs aizgaja,ja nezinaji vinu izmeta,kauns pa visu pasauli nobano treneri :D
kipucis > un man jāapšauba tavas lielās spējas kko te izveidot,ja 8 sezonu laikā neesi spējīgs izkustēties no savas II.3 līgas..
tango > > un man jāapšauba tavas lielās spējas kko te izveidot,ja 8 sezonu laikā neesi spējīgs izkustēties no savas II.3 līgas..
>
> ka tu deve so? esmu nespejigs izkusteties? taa nav uzdirsana bet uzsalvinajums??? ko tu visu laiku iejauc kadu citu...
>
kipucis > aizrādījums,ka neesi daudz labāks par mani,lai te izsmietu manu darbu izlases skautošanas labā..