BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 14

Sezona 14 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Moa1
This Post:
44
159382.506 in reply to 159382.505
Date: 12/13/2010 11:09:13 AM
Overall Posts Rated:
637637
KK PONKO - OLYMPIACOS PULAEUS 2

MEĐUSONI OMJER: 2-1
Zanimljiva utakmica koja bi mogla biti napeta do samoga kraja. Olympiacos (8-10) još ima šanse da izbori doigravanje ali će morati dobro zapeti i dobiti jake protivnike kao što je KK Ponko. Jedna pobjeda ih dijeli od posljednjeg (4.) mjesta koje vodi u doigravanje na kojemu se nalazi Jugoplastika Hvar (9-9) i od trećeplasirane ekipe Zvijer-Zmaj s omjerom 9-9. Današnjom pobjedom i kiksom jedne od navedenih ekipa mogli bi izbiti na 4. mjesto radi bolje koš razlike. KK Ponko drži drugu poziciju ali nisu više uvjerljivi i sigurniji kao na početku sezone i to je prilika za Olympiacos. Uz sve to još se i ne zna tko vodi ekipu KK Ponko ali vidi se da to nije ruka s početka prvenstva. Imaju dva gostovanja u nizu i ako izgube oba susreta njihova druga pozicija bi mogla postati upitna.
Stanje ekipa: Nema ozljeda u niti jednoj ekipi ali je zato forma igrača na strani Olympiacosa i to bi uz domaći teren moglo odigrati bitnu ulogu. KK Ponko ima drugog i trećeg strijelca lige ali mislim da oni neće biti dovoljni u današnjem susretu.

KK GRNICA - JUGOPLASTIKA HVAR 1

MEĐUSOBNI OMJER: 0-5
Trenutačno stanje u ekipama sugerira da će gost iznenaditi i prekinuti niz nepobjedivosti Jugoplastike Hvar u međusobnim susretima. Jugoplastika Hvar se nalazi u teškoj situaciji i teško da će dobro proći danas. nalaze se na četvrtoj poziciji koja vodi u doigravanje i potrebna im je pobjeda jer Olympiacos Pulaeus opasno puše za vratom. U dosadašnjih pet susreta Jugoplastika je slavila uvjerljivo u svim susretima. Danas KK Grnica ima veliku šansu za prvu povijesnu pobjedu nad Jugoplastikom Hvar radi ozljeda i forme igrača u ekipi Jugoplastike.KK Grnici je i potrebna pobjeda da bi zadržali šestu poziciju koja daje prednost domaćeg terena u doigravanju za opstanak. Imaju jednak omjer pobjeda i poraza (6-12) kao i ekipa The Sith. Pošto The Sith ima tešku utakmicu, KK Grnica ima veliku priliku da im pobjegne za jednu pobjedu i mirnije krenu u nastavak sezone.
Stanje ekipa: U KK Grnici nema ozljeda a i forma igrača je poprilično dobra dok Jugoplastika Hvar nema na raspolaganju prvoga playa Fernana i prvo krilo Arnolda. Bez njih dvojice i uz katastrofalnu formu igrača sve osim pobjede solidne ekipe KK Grnica smatrati će se iznenađenjem.

ZVIJER-ZMAJ - THE SITH 1

MEĐUSOBNI OMJER: 1-0
Još jedna neizvjesna utakmica jer obje ekipe trebaju pobjede. Zvijeri su u potjeri za KK Ponkom na drugoj poziciji a The Sith se bori s KK Grnica za šestu poziciju. Do sada su se susretali samo jednom i Zvijeri su iskoristile prednost domaćeg parketa. Vjerujem da će jaka unutarnja postava Zvijeri, koju predvodi prvi strijelac lige i treći skakač lige Ali Eren Bartik, izvući pobjedu u gostima. Osim što trebaju pravog Bartika puno toga će i ovisiti o najslabijoj točki Zvijeri a to je vanjska obrana. Ako vanjski igrači uspiju zaustaviti vanjsku liniju The Sitha onda Zvijeri dobivaju sigurno.
Stanje ekipa: Ozljeda u ekipama nema dok je forma na strani The Sith. Kod The Sith svi bitni igrači su na impresivnoj formi i uz domaći teren i bučne navijače mogli bi iznenaditi.

TARZANOVIH 12 - SVJETLOST BROD 1

Tarzanovih 12 a u ekipi njih 13, al dobro nećemo sada cjepidlačit. Lagana zadaća za ekipu Tarzanovih 12 i danas će ubilježiti šestu pobjedu u nizu. U prvome susretu bilo je +57 za Tarzanovih 12 tako da ništa manje ne očekujemo niti danas. Svjetlost Brod je dokazala da je za kantanje i zalutali metak u ovoj ligi. Pružili su par solidnih prestava ali na žalost na tome je samo i ostalo. bar su dečki skupili ponešto iskustva i vidjeli kako igraju pravi dečki. Očekuje se puna dvorana jer će ovo biti spektakl za publiku.
Stanje ekipa: Tarzanovih 12 je bez ozljeda dok je kod Svjetlosti Brod ozljeđen prvi Bek-šuter Piacun, ali budimo iskreni to nema nikakve veze. Ishod bi bio identičan s njim ili bez njega. Forma u obje ekipe je sas

This Post:
33
159382.507 in reply to 159382.505
Date: 12/13/2010 11:09:33 AM
Overall Posts Rated:
637637
JARANI - SANAC 2

Teško za prognozirati jer se menadžer ekipe SANAC izjasnio da želi u treću ligu. Po tome bi trebali pustiti današnju tekmu da se Jarani izjednače s njima, ali mislim da je promjenio mišljenje u vezi treće lige i da će dati sve od sebe da danas dobiju i ostanu u drugoj ligi. Jarani su se trgli i ukrali nekoliko pobjeda te sada imaju šansu da izbore doigravanje za opstanak. Današnjom pobjedom bi zgurali Mervina na zadnju poziciju jer Mervin gostuje kod vodećeg u diviziji KK Plutoni. Tipujem na SANCA radi domaćeg parketa i kvalitetnije ekipe.
Stanje ekipa: U ekipi SANAC je ozljeđeno rezervno krilo Crespo te neće nastupiti danas. Da je zdrav vjerojatno bi danas bio u prvoj petorci da bi se dalo predaha prvoj violini, šesti strijelac lige, Leclercq. Ekipa Jarana je idealna za odmor Leclercq i kastro bi se mogao nositi s igračima Jarana, a u ovoj situaciji očekujemo Leclercq u ekipi. Forma igrača je odlična u obje ekipe.

ZG-NOMAD - CRITTERS 2

MEĐUSOBNI OMJER: 1-2
Jedan od derbija ovoga kola. Četvrtoplasirani Critters (11-7) dočekuje petoplasiranog ZG-Nomada (10-8), izravan dvoboj za posljednje (4.) mjesto u doigravanju. Utakmica može otići na bilo čiju stranu jer su ekipe izjednačene. Presudit će to koji će igrači biti više skoncentriraniji i koji budu htjeli više pobjedu. U prvome susretu ove sezone Critters je iznenadio u gostima ZG-Nomada i nanio im neočekivani poraz. ZG-Nomad je u prošlome kolu ubilježio veliku pobjedu nad ekipom Dugave te im se moral digao na maksimum pred važnu utakmicu te žele načini skalp i ekipi Critters. Ipak, prednost dajem ekipi Critters radi domaćeg terena i nabrijane publike.
Stanje ekipa: Ozljeda nema, forma igrača je savršena i sve je spremno za veliki spektakl i borbu do zadnje kapi znoja.

MERVIN - KK PLUTONI 2

MEĐUSOBNI OMJER: 3-12
Sve ukazuje na pobjedu ekipe KK Plutoni i vjerujem da će i tako biti. Zbog financijskih problema KK Plutoni su bili prisiljeni na prodaju dva najbolja igrača pod košem. Financije su riješene tim potezom ali je nastala velika rupa pod košem a dostojnih zamjena nemaju. unatoč tom deficitu, prejaka vanjska linija domaćina riješiti će ovu tekmu u svoju korist. Pripomaže i ta činjenica da ekipa Mervin ima samo pet igrača u rosteru, što su se oprpstili od ove sezone a čini mi se i od ove lige.
Stanje ekipa: Ozljeda u ekipama nema a forma igrača je solidna. Ipak, trebala bi presuditi duža klupa KK Plutona.

KK LOKARDE - DUGAVE 1

MEĐUSOBNI OMJER: 5-1
Derbi kola i borba za drugu poziciju koju brane Dugave na domaćem terenu. Dugave su uprošlome kolu, po mišljnju njihovog menadžera, iznenađujuće izgubili u gostima od ZG-Nomada i značajno narušili svoje šanse za drugu poziciju. Taj poraz je jako pogodio menadžera Dugava da je izjavio kako se oprašta od druge pozicije. to bi se danas i moglo ostvariti jer KK Lokarde su jake i opasno grabe prema prvoj poziciji u diviziji i finalu u kojem slijedi teškaški obračun Tarzanovih 12 i KK Lokardi. Ekipa KK Lokarde su bile dosta aktivne na transfer listi zadnjih tjedana pa uz nekoliko odlazaka sletila su četiri nova i jaka pojačanja koja bi trebala osigurati sve pobjede do finala. KK Lokarde su bolja ekipa i mislim da bi trebali iščupati pobjedu, osim ako nas Dugave ne iznenade sa trgaonom. Taj scenarij teško da ćemo vidjeti jer bliži se doigravanje i treba čuvati entuzijazam. Maksimalno što ćemo vidjeti su normalke.
Stanje ekipa: Kao i u prvonavedenom derbiju, ne može biti bolje: derbi kola, krcata dvorana, ozljeda nema, forma savršeno izbrušena za neviđeni okršaj. Spektakl zagarantiran pa s toga ako niste kupili svoju kartu imate još danas priliku jer još malo pa nestalo!

eto, zadovoljni? komentari? nadam se da nekog nisam zakinio u međusobnim omjerima. ak mi je promakla koja prijateljska ili kup tekma ispričavam se. pozz i ugodno štivo :))

From: Kivan

To: Moa1
This Post:
00
159382.508 in reply to 159382.507
Date: 12/13/2010 11:58:57 AM
Overall Posts Rated:
3838
svaka ti cast majstore

From: Plutoni

This Post:
00
159382.509 in reply to 159382.507
Date: 12/13/2010 12:22:23 PM
Overall Posts Rated:
3434

KK LOKARDE - DUGAVE 1

MEĐUSOBNI OMJER: 5-1

Ovo ako lokarda dobije mora do kraja dobit sve da bude prvi.
U zadnjem kolu Dugave igra protiv mene i moga bi mu sa tom pobjedom osigurat prvo misto,igra protiv sebe :o)
Ako ja izborim pobjedu protiv protiv Mevina mogu bit prvi,a sigurno ako dobijem i SANCA.
Onda igraju u doigravanju Lokarda i Dugave :o)
Nomad i Critt sad igraju i odlučuju ko će bit 4.
Na kraju bi četveroplasirani (igra protiv mene,ako buden prvi) ima najlakši posa za ulazak u polufinale :o)

Situacija je totalno zanimljiva i neizvjesna.
Ovaku završnisu lige se priželjkuje!!

From: velecasni

This Post:
00
159382.510 in reply to 159382.507
Date: 12/13/2010 12:52:38 PM
Overall Posts Rated:
5959
Bravo Moa!
Tuć od mene!

This Post:
00
159382.511 in reply to 159382.509
Date: 12/13/2010 12:55:05 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Bravo Moa...fenomenalna analiza...drago mi je da me je netko nadmašio u uloženom trudu...TUĆ na oba posta...
Ajde priznaj...kak si to dugo radil...
S analizom se inaće u potpunosti slažem...

Plutone...nemoj misliti da nisam taj scenario vrtio u glavi(kao i mnoge druga...)...čak sam i malo mislio začiniti zadnju analizu da Maria i tebe probam uvjeriti da morate dobiti zadnje tekme...
Dobro, na kraju sam odustal od toga...jer je Mario ionako hladan ko špricer, a ti si realno igrom cijele sezone stvarno zaslužio biti prvi...čak sam obrisao jedan, već napisan, psihološko-ratnohuškački post...
To kaj bi to meni idealno pasalo nema veze s tim...jer možda ni ne uđem u play-off...

Još jedna vijest...ako tko želi kaj prodavati pred kraj sezone predlažem da razmisli ponovo...dolazi novi višednevni val free-agenata...i mislim da će cijene još nijansu niže, kak god dosad misli da je to nemoguče...

A ako netko ima još kaj love na računu bacite pogled...ima puno kvalitetnih igrača i sam sam označio njih 30-40 tek toliko da popratim kak će se vrtjeti cijene...

This Post:
00
159382.512 in reply to 159382.511
Date: 12/13/2010 1:00:08 PM
Overall Posts Rated:
637637
a ne znam točno al mislim da sam oko 14 počeo. cc-a 3 sata dok sam isklika sve što mi je treba i obiša po sezonama jel igrao tko s kime. bilo vremena i volje pa reko ajd.

This Post:
11
159382.513 in reply to 159382.507
Date: 12/13/2010 1:05:07 PM
Overall Posts Rated:
22452245
čestitke majstore svaka čast vjeruj mi da ćeš nam nedostajati iduće sezone...slažem se sa svim komentarima....savršeno si to napisal ....ja tak detaljno nikad nisam a i najvjerojatnije nikad ni nebum to napisal zato ti skidam kapu.....

i dobio si tuč od mene i sutra buš dobil još jedan jer svakih 12 sati možeš tučnuti istu osobu.....nadam se da buš i narednih sezona aktivan na našem forumu..i da nam se buš što prije vratio puno jači da ostaviš traga u 2 ligi di god dođeš..

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
159382.514 in reply to 159382.513
Date: 12/13/2010 1:23:45 PM
Overall Posts Rated:
706706
Majke ti. Uveo je i međusobne omjere. HOW SICK IS THAT?!!

:)) (don't worry, dobio si lopticu koju svi zovu tuć)

This Post:
00
159382.515 in reply to 159382.513
Date: 12/13/2010 1:58:12 PM
Overall Posts Rated:
637637
ajde, nemoj biti nostalgičan već pa nisam još ni otišao. još koje kolo ću tu bančit a i u ostalom vratit će se šime, ovaj mislim Moa1. uz malo sreće već nakon iduće sezone a uz malo više sreće baš u ovu ligu opet. budem navraćao i ak ne budem tu. a da ću se jači vratit, na to računajte a uz to računajte da će te mi gledat u leđa.

This Post:
00
159382.516 in reply to 159382.514
Date: 12/13/2010 2:01:10 PM
Overall Posts Rated:
637637
a bolesno kad sam ja bolestan čovjek. nikako da prestanem kašljat. al mislim da je to bilo sada pa ko zna kad opet jer nema drugog načina nego ići po sezonama i gledati u kojim su ligama igrali i jesu li igrali međusobno. može se preko BC-a ali ima jedan problem, bilježi samo tekme od kada si počeo koristiti BC tako da preostaje samo klik, klik, klik...

Advertisement