BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
196358.506 in reply to 196358.505
Date: 3/18/2012 10:23:56 AM
Overall Posts Rated:
22452245
evo u potpunosti se slažem sa tobom ...

i najviše mi je žao kaj je radi mene on nahebal

osječam se ko da sam ga ja izbacio iz BB-a,

a ne jedan jadnik koji je prijavio moje transfere pokušavajući mene izbaciti::))

i ja se nadam da bu se vratio, Starosta nazad bilo bi stvarno šteta da se ne vrati

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
11
196358.507 in reply to 196358.506
Date: 3/18/2012 10:27:49 AM
Overall Posts Rated:
106106
Znaci po tebi je u redu otvoriti drugi klub (farmu) i pritom pricati sam sa sobom (sa svojim klonom) i nakon toga pocet pljuvat na chatu po Alboni,a ti si ustvari sto puta gori od njega? Ma nema sta pravi izbornik!

A ako nisi znao (sto sumnjam) i ti si lijepo chatao sa njegovim drugim klubom i pravio se bedast...

This Post:
00
196358.508 in reply to 196358.507
Date: 3/18/2012 10:48:32 AM
Overall Posts Rated:
22452245
s kim sam si ja to chatao, s kojim to njegovim drugim klubom::))

brate mili dajte prestanite blatiti ljude...koji vam je kurac

ak je i imao koji još klub , nije nikakvu korist iz toga izvukao osim za trening reprezentativaca

i kak ti znaš da je on imao više klubova ,kaj si se ti onda pravil bedast ak si znal,

i kad je Starosta pljuval po alboni nikad, jedino je onom verbi rekel da ne kaka...

a za albonu on nikad ali baš nikad ni rijeć nije rekel ne laži i nemoj iznositi laži o nekom koga nema sad tu da ti odgovori

This Post:
11
196358.509 in reply to 196358.508
Date: 3/18/2012 11:48:33 AM
Overall Posts Rated:
106106
1.hahahaha dobra dobra macijauskas ili marko macan :)
2.nitko nikoga ne blati ja samo iznasam cinjenice
3.istina,al onda ajmo svi napravit dva tri kluba i tako igrati,pa koga ulove ulove
4.tko sam ja u BB zajednici,a sto ti starosta ili netko deseti,tko ce meni vjerovat,a i nisam cinker
5.i 6. ocito da nisi bil taj dan chatu kad se to desavalo tako da ti nemoj lagat ok :)

A da ne govorim kako je jednog mog frenda sa buzza "nagovara" da glasam za njega na izborima pa wtf....?????????????????

Ok, neka je to radio za repku i sve to pod utjecam droge mogu tolerirat,ali da nekog napada da vara na transferima ili bahato odgovara i cudi se ko pura glisti to je stvarno dno dna.

EDIT: Ovo je moja zadnja sto se ove teme tice i nezelim se raspravljat vise oko nekog ko to ne zasluzuje,a i jos ce sigurno neko bit banan :)))))))

Pozdrav! Sretno Choda!

Last edited by kakadu144 at 3/18/2012 11:54:23 AM

This Post:
11
196358.510 in reply to 196358.509
Date: 3/18/2012 12:33:52 PM
Overall Posts Rated:
259259
Nije mi do prepucavanja niti me zanimaju tračevi, pa bi baš zbog toga da se sad ne kote raznorazne teorije zavjere netko trebao objaviti što se točno dogodilo i točka.

Last edited by karamba007 at 3/18/2012 12:34:04 PM

This Post:
00
196358.511 in reply to 196358.509
Date: 3/18/2012 12:55:59 PM
Overall Posts Rated:
706706
3.istina,al onda ajmo svi napravit dva tri kluba i tako igrati,pa koga ulove ulove

Kad sam jaa ovo predložioooo... :))
Jedino s farmama možemo imat najbolju repku na svijetu, hehehe.

This Post:
44
196358.512 in reply to 196358.510
Date: 3/18/2012 1:09:14 PM
Overall Posts Rated:
13811381
Evo ljudi sada da se i ja javim na ovom forumu, pošto se malo rasčistilo
Nemam pojma kaj se dogodilo niti me zanima, ali posljedica je po meni super, ne zato jer je choda preuzeo repku nego zato što S. više nema, jer koliko god se on trudio, to je sve bilo za k*** gledano po rezultatima, a da ne pričam o tome na kojem nivou je bila forumska konverzacija; ma, čovjek je uspio sam samcat svesti forum na najniži nivo odkad je BB-a. Pa pogledajte mišljenje u svezi vođenja, 50% gore više u 12 sati, i opet ne kažem da to choda zaslužuje jer još rezultata nema, ali je svima jasno odkuda ti plusevi.
@ marijoh & ray: E, sad, nemojte vi meni pripisati da sam se ovim postom nameračio i na vas, baš naprotiv, marijoh je marijoh i takav je oduvijek bio, ne odstupa od svojih nazora i svoje gramatike, ali čovjek je prije doba S. sam samcat podigao broj postova cijele okoline na zavidni nivo i svaka mu čast na tome, koje nepotrebno boldanje će se zaboraviti Za raya se nema kaj reći, po meni rijetko pametni i sposobni gazda kluba i repke, i to je to
I da završim, želim chodi puno uspjeha i zdrave pameti, te redovnog reprezentativnog logiranja

EDIT: Ipak da objasnim zašto sam se sada javio, da ne ispadne da sad iskačem ko picek iz busije, naime bilo kakva konverzacija sa S. bi prije mogla završiti loše po mene, pošto bi vrlo vjerojatno bio optužen za vrijeđanje, a to mi nije bilo potrebno niti za klub, niti za živce...

Last edited by LA-Kasie K. at 3/18/2012 1:21:05 PM

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
196358.513 in reply to 196358.512
Date: 3/18/2012 2:19:27 PM
Overall Posts Rated:
22452245
ali mogo si se javiti ono ako ni zbog cega onda radi moje gramatike:::)))

meni je jedino žao kaj niste uspjeli naci zajednicki jezik, ustvari kaj nismo svi zajedno našli taj jezik::))
Starosta je bio malo preeksplozivan i to je to ,ali je tolko ok momak da ih je malo takvih..ozbiljno
mi smo pokušali smanjiti njegovu eksplozivnost, i uspjeli smo ga dosta smiriti,
i taman kad se poceo osjecati njegov napredak u neeksplozivnosti desilo se ovo kaj se desilo na žalost..

ali iskreno se nadam da bu se vratil, jer ipak bez njega i sa njim nije isto....

a što se tice uspjeha ,ili neuspjeha sa ekipom, šteta kaj su nam sad kad smo konacno napravili pravu ekipu uzeli tu cast da nas mi odvedemo na to prvenstvo, i sad će se zaboraviti da sve ovo kaj se desilo sa repkom , i svi pozitivni pomaci kaj su se desili je djelo nas 5 entuzijasta zajedno sa vlasnicima reprezentativaca, koji su konacno počeli slušati savjete izbornika i strucnog stožera..

jedino ce mi to biti žao ako nam choda uskrati tu cast da zajedno sa nama odvede repku na prvenstvo , jer ako smo ikad imali šansu onda je to sada, kad konacno imamo respektabilne igrace,

i mislim da kolko got vi mislili da smo loši kad bi svi znali kolko je sati i sati provedenih na buzeru i postova ispisanih na forumu, reprezentacije, koji je otvoren samo radi napretka repke...imali bi drugačije mišljenje o nama..vjerujte mi

This Post:
00
196358.514 in reply to 196358.513
Date: 3/18/2012 3:24:53 PM
Overall Posts Rated:
13811381
Sve stoji kaj si rekao u svezi uloženog truda sa tvoje strane, i ostalih, to nitko nije ni negirao, i nadam se da ćeš i dalje biti uključen u rad repke...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
22
196358.515 in reply to 196358.514
Date: 3/18/2012 3:45:54 PM
Overall Posts Rated:
22452245
pa o tome sam i pisao...

nadam se da nas choda nebu sad kaznil jer nismo glasali za njega na izborima ..

i jer smo bili u drugom taboru::)))

zato se nadam da bu choda prihvatio , nas i da bumo nastavili dalje ko i sa starostom..

da se konačno plasiramo na to prvenstvo i da odemo korak dalje:::))

a i da dođemo bar među prvih 20 u svjetu jer mislim da nam je tu i mjesto

From: garge
This Post:
33
196358.516 in reply to 196358.514
Date: 3/18/2012 3:46:58 PM
Overall Posts Rated:
8484
Dečki, ja uopće ne vidim razloga zašto se vi toliko opterećujete oko ove igrice. Pa ipak je ovo samo igrica i nema razloga da se tu živciramo i svađamo oko po meni banalnih stvari. Ja vjerujem da je vas mnogo sa ozbiljnim godinama i vjerujem da neki od vas imaju već i zasnovane obitelji i stoga nema razloga da se tu živciramo kada znamo koliko imamo problema u pravom životu. Mislim da je to i preveliki problem kod nas. Previše si stvaramo pritiska i previše se opterećujemo ovom igrom i onda kad se dogodi loš rezultat bezveze se svi razočaraju. Pa da li je stvarno toliko važno da se ulupa ne znam koliko sati kako bi se pokušao osmislit plan za repku ili treniranje nekog igrača? Pa zar nije bolje da te sate provedemo sa svojim bližnjima, pritom mislim na svoje djevojke, supruge, djecu, braću, sestre, roditelje, prijatelje? Ova igra bi trebala služiti prvenstveno za opuštanje od svakodnevnog života, a mi smo se postavili kao da je ovo nekakvo opterećenje. Evo, kada budu svi ovako razmišljali kao ja, mislim da ćemo tek onda ispunjavati svoj maksimum i puno ćemo se ljepše zabavaljati na ovoj igrici. I onda nam neće biti bitno hoće li nam se seniorska repka plasirati na Euro, hoćemo li ispasti u prvom ili drugom kolu utješnog turnira, hoće li nam igrač koji nam je važan u reprezentaciji otići u Kinu, Afganistan ili neku treću zemlju. Tada će nam to biti svejedno. Zezati ćemo se na forumu, chatu, a rezultati kakvi budu. Evo, to je sve od mene

Advertisement