като изключим невежеството ми за ръгбито ...ако ми се гледаше ръгби щях да гледам ръгби и как се блъскат, а нямаше да ми се гледа футбол, което всъщност е различен спорт не знам дали правиш разликата между футбол и ръгби... може би това, че по американски го водят футбол те обърква?! :) може и тоя сайт да е причината, тук някои неща са доста по американски и това те подвежда ....сокер ми се гледа на мен!!! сокер, а не американски футбол!!! и ме дразни, че вместо да играят сокер ...мачовете у нас повече се бутат и блъскат като в любимия ти джентълменски спорт ;)
относно образованието е вярно, че малко спекулирах :) но ти така ме накара да направя с отговора си преди това.. в крайна сметка даден подход зависи от много неща преди това :P
за да не спекулирам и за здравеопазването ще кажа, че съм съгласен с теб, че поназнайваш това-онова... то дето се вика това-онова всеки може да се каже, че поназнайва.. сигурно разбираш каква функция имат черен дроб, бъбреци и кожа.. или поне какви органи има в човешкото тяло и че циркулира кръв :) ако имаше по-големи претенции, че разбираш можеше и да поспорим :) но както си се изразил в случая няма да споря...