czy ja nie lubię Warszawy? o nie ja nienawidzę co najwyżej "warszawiaków" od pokoleń co to przyjechali z jakiejś wioski i po wpisaniu do dowodu Wa-wa zostawiają w urzędzie rozum:)
to przynajmniej zgadzamy się w jednym względzie. Też mam alergię na takich "warszawiaków". ale oni nie są najgorsi. Najbardziej denerwują mnie ludzie, którzy przyjeżdżają do Warszawy pracować, i marudzą, że im się miasto nie podoba. nie fatygują się nawet, żeby je poznać, poczytać, dlaczego wygląda tak, a nie inaczej, tylko smęcą. mam dla nich jedną radę. nie muszę nawet używać aparatu gębowego. pokazuję im palcem ich rodzinne strony i sugeruję, by wrócili tam, gdzie im dobrze (wersja ocenzurowana) :)
jak dla mnie przesadzasz, przecież jakoś tą II ligę wygrałeś, więc po co było sprzedawać? mogłeś ewoluować, a nie odwalać rewolucję po kosztach, bo śmiem twierdzić, że pod kilkoma względami z nowym składem jesteś słabszy od starego, a tego że się na przyszłe zmiany (flow m.in.) nie przygotowujesz to już pojąć wprost nie mogę
II ligę wygrałem, owszem, ale to inna bajka. słabszy nie jestem, bo dokonałem wymiany PF na PF i C na C. w obu przypadkach na lepszych zawodników. a że nie są jeszcze w formie, to inna sprawa. będą i przełoży się to na wyniki. niebawem pojawi się jeszcze SF, zamieniając poprzedniego, i skład będzie gotowy.
szczerze pisząc, nawet nie wiem, o co chodzi z tymi zmianami. nie interesowałem się tym. BB to dla mnie zabawa, na którą i tak poświęcam zdecydowanie za dużo czasu.