Takže, NO-15 nedodrží dohodu a těžce to zneužije a ty napíšeš , že svině sem já:))) Tos mě pobavil. A jen pro dokreslení, na návrh dohody mi přišla odpověd:" OK,ALE POTVRĎ, ŽE SI TO ČETL" což sem potvrdil. Tím to považuji za uzavřené.
Poprvé sem se setkal s dohodou která mi přišla od Tebe, zajímalo by mě jak by ses tenkrát tvářil kdybych se zachoval stejně.
Myslel bych si svoje, přečetl bych si znova poštu, abych si udělal o tobě lepší obrázek a s ohledem na výsledek zápasu a účelnost tvého jednání (asi bych vnímal jinak pokud by to byl pro tebe existenční zápas a jinak pokud by to bylo nesmyslně uprostřed sezóny) bych přiměřeně více či méně naštvaný. Pokud bych se později s někým o tobě bavil např. jestli se ti dá věřit nebo jak moc k poražení jsi, tak bych neměl problém to zmínit, ale určitě bych s tím neběžrl na fórum. Navíc na hlavní místo na ligové.
Nekoukal jsem, jestli se dotyčný od té doby už přihlásil, pokud ano a nic od něj nepřišlo, tak to byl nejspíš záměr. Ale chyby se dějí, takže bych vždycky nechal soupeři čas se vyjádřit. (např. já jsem jednou Vrťovi nedodržel dohodu, protože jsem chtěl nastavit sestavu až chvilku před zápasem a lama jsem si neuvědomil, že v USA a tím pádem i na BB se zimní/letní čas mění jindy než u nás - takže jsem to už nestihl; a to to byl první vzájemný zápas a vyhrál jsme ho díky tomu o bod; Vrťu šlechtí, že omluvu přijal a neměli jsme spolu žádný problém).