Slovensko vs. Portugalsko 128:106(19176)Druhy uspesny zapas za nami, vysledok ma potesil. Verim som, ze to zvladneme, ale vysledok som tipoval o dost tesnejsi. Tymto sme vyrovnali historicke maximum na ME, snad sme este nepovedali posledne slovo.
V utoku sa nam darilo velmi dobre, Drunek tym spravnym sposobom neprajnikom ukazal, ze este nepatri do stareho zeleza. Darilo sa takmer kazdemu hracovi, trapil sa kusok len Dubravcak a Bubak, ktory toho ale vela kvoli zraneniu neodohral. Nakoniec bolo este dobre, ze sme nechali na supiske 6 podkosakov, nie 5, lebo by cely zapas museli odohrat napokon len 4. V poslednom case predvadzame dost utocny basket a trochu zabudame na obranu, ale superov na tejto urovni je velmi narocne drzat na uzde, hlavne pod kosom. Kym vsak mame formy a dari sa nam v utoku, stazovat sa nemozeme:) Rad by som este raz pochvalil cele muzstvo, 5 strat za cely zapas a len 10 faulov je viac ako ukazkovy vykon, co sa tychto ukazovatelov tyka a v strelbe za 2 body sme sa prezentovali vybornou vyse 65% uspesnostou.
Skupina sa pekne zamotava, Turci po zavahani s nasim dnesnym superom si dnes vysliapli na Spanielov a bez prehry sme uz ostali len my. Cakaju nas vsak prave teraz 3 najtazsie zapasy, najblizsie proti Francuzom.
Prosim vsetkych majitelov NT hracov, aby opat svedomito strazili minuty svojim zverencom, nech mame este lepsie formy ako tento tyzden a mozeme sa spoliehat na 12x9 v zostave. Vdaka.
Last edited by Psycho1_1_1 at 4/16/2012 5:26:28 PM