Daleko je kraj sezone druze. Ima tu zaista par odlicnih timova- Duda pre svih, Ninrota sa svojim kompozitorima, Ex Tempore, Zvone, Nemac, Dax, da ne nabrajam, realno mnogo nam je jaka liga u ovom trenutku. Evo Nikolu i njegov Jumko i ja zaboravi, a nije decko dzaba na celu crvene konferencije...svi mi sa malo duzim stazom u ovoj ligi znamo koliko je Dudi tesko "utrpati" stotku, bez obzira na trenutne forme-mnogo nam je jaka liga
Iskreno, da -imam dosta jak tim, koliko moze -videce se uskoro, malo da se i forme srede-sad mi slede dve jake i teske utakmice, ali ne ocekujem nesto spektakularno, pojacao sam se sa namerom da trazim svoju sansu i ako mi se pruzi normalno je da cu je iskoristiti.
Kraj sezone ce zaista biti zanimljiv. Po mojoj prognozi i dalje je Duda glavni favorit za osvajanje lige, odmah za njim su Ninrota i Zvone, Ex Tempore i Nemac-ja cu se jos uvek drzati po strani i iskoristiti i najmanju sansu ako mi je ostali pruze :-)
A ko zna...mozda sklopim saradnju i sa Ravnogorcima pa dovedem jos jedno pojacanje :DDD
Al su i tebe krenule povrede ove sezone o.O
Last edited by Ogi at 12/6/2014 6:54:52 PM