ами то имаме ли избор освен да сме изчерпали темата, иначе ще ме блокнеш да може да си починеш и да си изкараш едномесечна отпуска от форума ..както и аз принудителна такава :)
иначе ръгби и американски футбол ми изглежда едно и също ..даже американския футбол повече ме радва, че имат предпазни средства.. сигурно е не-мъжкарско, но все пак човек трябва да си гледа и здравето в някаква степен, а това е само една игра все пак ;)
относно здравето и здравеопазването мога да твърдя само, че нищо не разбирам понеже колкото повече научавам в тая сфера излиза, че толкова повече неща не са ясни... но аз не работя в тая сфера, само любопитствам и ескпериментирам със себе си и тялото си ;) така че на макро ниво може да имам някакви повърхностни знания, обаче на микро ниво не мисля, че всичко е разгадано още покрай клетките да речем... и така единственото дето разбрах в крайна сметка и за което уж съм сигурен...ако мога да обобщя целия си житейски опит в нещо по-просто ...то това е, че всичко е в баланса ;) включително и здравето
иначе ако наистина си работил в тая сфера би ми било любопитно да споделиш какво според теб трябва да се промени в здравеопазването в България според теб? какво му куца толкова, че отстрани изглежда сякаш не е мн наред? :) но понеже може да е лично, само ако имаш желание кажи ....иначе дето викаш си я приключихме темата почти миролюбиво така да го кажем 8)