BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Off Topic

Off Topic (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4863.508 in reply to 4863.499
Date: 10/29/2010 6:01:47 AM
Overall Posts Rated:
154154
Takže, NO-15 nedodrží dohodu a těžce to zneužije a ty napíšeš , že svině sem já:))) Tos mě pobavil. A jen pro dokreslení, na návrh dohody mi přišla odpověd:" OK,ALE POTVRĎ, ŽE SI TO ČETL" což sem potvrdil. Tím to považuji za uzavřené.
Poprvé sem se setkal s dohodou která mi přišla od Tebe, zajímalo by mě jak by ses tenkrát tvářil kdybych se zachoval stejně.

Myslel bych si svoje, přečetl bych si znova poštu, abych si udělal o tobě lepší obrázek a s ohledem na výsledek zápasu a účelnost tvého jednání (asi bych vnímal jinak pokud by to byl pro tebe existenční zápas a jinak pokud by to bylo nesmyslně uprostřed sezóny) bych přiměřeně více či méně naštvaný. Pokud bych se později s někým o tobě bavil např. jestli se ti dá věřit nebo jak moc k poražení jsi, tak bych neměl problém to zmínit, ale určitě bych s tím neběžrl na fórum. Navíc na hlavní místo na ligové.

Nekoukal jsem, jestli se dotyčný od té doby už přihlásil, pokud ano a nic od něj nepřišlo, tak to byl nejspíš záměr. Ale chyby se dějí, takže bych vždycky nechal soupeři čas se vyjádřit. (např. já jsem jednou Vrťovi nedodržel dohodu, protože jsem chtěl nastavit sestavu až chvilku před zápasem a lama jsem si neuvědomil, že v USA a tím pádem i na BB se zimní/letní čas mění jindy než u nás - takže jsem to už nestihl; a to to byl první vzájemný zápas a vyhrál jsme ho díky tomu o bod; Vrťu šlechtí, že omluvu přijal a neměli jsme spolu žádný problém).

This Post:
00
4863.509 in reply to 4863.507
Date: 10/29/2010 6:02:52 AM
Overall Posts Rated:
2323
Proč by to sem nepatřilo. Na podvodníky je dobré upozorňovat. Že je to součást České povahy nedodržovat dohody a cítit s podvodníky je minimálně mě vysloveně nepříjemné. Já s dohodama mám relativně dobrou zkušenost. Sice se stalo, že soupeř dohodu nedodržel, ale situaci vysvětlil a nabídl satisfakci. To se stát může. Samozřejmě počítám, s tím, že jsme v Čechách a mi češi máme speciální přístup k morálce. Naštěstí se to nestává často. Upozornění na manažera co to provozuje úmyslně beru jako službu komunitě. Díky Dragu! Jeho obhajobu a snahu o tlak na nezveřejňování podobných situací, beru jako upozornění, že s danými manažery není něco v pořádku a že je dobré si na ně dát pozor. Snad se s nimi v reálném světě nesetkám.

From: docend24

This Post:
00
4863.510 in reply to 4863.502
Date: 10/29/2010 6:05:54 AM
Overall Posts Rated:
154154
Ahoj, tak taky něco přihodím... Já si myslím, že do poháru se moc dohoda nehodí, přece jen je to souboj na jeden zápas a pokud mírně silnější tým pošle výzvu na TIE, tak ten slabší dostává do prekérní situace... Přijme dohodu a ví že na 99% končí v poháru a nebo neodepíše a druhé straně je jasné, že bude asi hrát z vyššího nasazení ;-) Dohody jsou asi jen pro týmy z druhé ligy, které jsou tam delší dobu a velmi dobře znají vzájemnou sílu, radši pošetří náladu na jiné zápasy. Je pravda, že nedodržení je unfair, ale každý kdo posílá dohody s tím musí počítat...

Tak, tak, souhlasím. Jako silnější jsem dohody v poháru často domlouval, kupodivu jsem se většinou domluvil. Stejně jsem to obvykle částečně jistil, podle toho, u koho jsem potřeboval kolik minut, na jaké pozici (forma, trénink) a koho jsem měl v lize te daný týden a ten příští.

This Post:
00
4863.511 in reply to 4863.503
Date: 10/29/2010 6:09:10 AM
Overall Posts Rated:
154154
Já bych trochu polemizoval s tím, že dohoda do poháru nehodí. Obecně vidím několik základních situací, kdy se dá uvažovat o dohodě (určitě někdo vymyslí i další):
1) bez dohody bych hrál normal a očekávám, že soupeř taky, tak proč se nedohodnout a nehrát oba TIE? (Nejspíše by mělo jít o vyrovnaný zápas.) Zápas bude mít podobný průběh (je vždycky otázkou, pro koho je lepší TIE-TIE a pro koho normal-normal) a oba pošetříme náladu do dalších bojů. Tenhle případ je podle mne použitelný i v poháru. Navíc i v poháru se často potkávají týmy manažerů, kteří už se tady mnohokrát potkali.
2) chci hrát TIE tak jako tak, a zkusit zvýšit svoji šanci tím, že snížím nasazení soupeře. Vlastně i tohle je použitelné i v poháru, akorát se mi může stát, že soupeř, který se cítí jako outsider a předtím třeba uvažoval pouze o normalu, se naštve a šoupne tam CT

1) samozřejmě, ale v prvních kolech se většinou potkávají přece jen různě silní soupeři
2) TIE v pohárzu v podstatě umožňuje odehrát ten zápas ve slabší sestavě a nechat hrát víc lavičku; většinou se oplatí tam něco silnějšího nechat, kdyby náhodou - záleží na síle soupeři i jak ho podle jednání otipneš

This Post:
00
4863.512 in reply to 4863.511
Date: 10/29/2010 6:20:05 AM
Overall Posts Rated:
3636
Ja tu fakt nektere diskutzujici nechapu. Pripada mi to, jako bych mel automaticky pocitat s tradicni ceskou vychcanosti (ja vim, ze se pouziva jiny vyraz, ale tento je podle me trefnejsi). Ja spis za automaticke povazuji to, ze by se mely dohody dodrzovat, sakra. Chapu vytku, ze si to Draq mohl cele vymyslet. toto ale pada v priapde Tie vs CT. Tam je nahodne prekliknuti/defaultni nastaveni temer vylouceno. Dohody jsou podle me naprosto legitimni a nikoho do nich nenutim. Jako napriklad Nightwalker mi napsal, ze na to neprustupuje a ze si nastavi co chce. Ze jsem pak oba hrali normal je zase jina pohadka :).

This Post:
00
4863.513 in reply to 4863.512
Date: 10/29/2010 6:29:27 AM
Overall Posts Rated:
3030
Jako napriklad Nightwalker mi napsal, ze na to neprustupuje a ze si nastavi co chce. Ze jsem pak oba hrali normal je zase jina pohadka :).

Nepsal jsem ze nepristupuji, jen ze je moc nemusim, ale taky zalezi na situaci :-) vsak vis

This Post:
00
4863.514 in reply to 4863.513
Date: 10/29/2010 10:24:43 AM
Overall Posts Rated:
3636
Ale jo, dyt ja vim. Ja to psis bral jako ukazku, ze je to spis o domluve. At uz s nejakou dohodou souhlasis nebo ne. A ze to ani jednu stranu nijak nepozkozuje.

From: Maxson
This Post:
00
4863.515 in reply to 4863.514
Date: 10/31/2010 2:43:09 AM
Overall Posts Rated:
7979
Jéééé, ze všech hráčů na BB jsou upíři... :-D

From: Brunne

This Post:
00
4863.516 in reply to 4863.515
Date: 10/31/2010 4:44:41 AM
Overall Posts Rated:
00
Hahahaha :DD Někomu vážně padnou :D

From: Ballhead

This Post:
00
4863.517 in reply to 4863.516
Date: 10/31/2010 9:01:02 AM
Overall Posts Rated:
4444
Až ted sem si toho všiml:))
To je v americe halloween, nebo co:)

From: Maxson

This Post:
00
4863.518 in reply to 4863.517
Date: 10/31/2010 9:46:30 AM
Overall Posts Rated:
7979
jj, 31. října a nejenom v Americe... ;-)

Advertisement