Mitrović - nažalost, mislim da od ovog momka neće postati veliki igrač. Suviše nežne konstitucije za poziciju kC, a opet nedovoljno brz i okretan za poziciju tri. Dobija dosta prostora, a iznenadilo me je kako je dobro sačuvao Noćionija. Ova sezona mu može biti presudna za karijeru.
Nadam se da gresis u vezi Luke, prijatelju. Decko je mnogo gotivan, ima pozitivan, fajterski stav. Svidja mi se sto mu Radonjic daje dosta prostora, mada je realno i prinudjen na to. Mnogi su ga razapeli zbog Pao-a (kao i Radonjica), a ne vidim neki razlog za to. Decko je morao da igra, posto je Bobi bio indisponiran totalno, a Rasko i Radenovic ispali zbog LG. Jedino mi je glupav bio onaj pokusaj prevare oko izvodjaca slobodnjaka.
Luka je mlad igrac, iz svake situacije izvlaci pouke, samo je bitno da sto vise igra. Eto, posle te partije protiv Pao-a, usledila je sjajna partija protiv Kuce. Mozda deluje mekano, ali uvek nahvata dosta lopti, u napadu ne srlja, a u odbrani se bori kao lav. Cesto ispada, ali to ce mu se sve redje desavati. U kriticnim situacijama je pribraniji od Simonovica (koji je u stanju pogoditi 3-4 trojke kad smo u plusu vecem od 10, a nikad kad smo u minusu).
Na pocetku sezone sam mislio da ce nam petica sa Bobijem i Raskom biti ponajbolji deo tima. Opet tu imamo probleme. Rasko totalno van forme (dobar sad protiv Cedevite), a Bobi od sjaja do ocaja.
Radonjic kao trener definitivno ima kvalitet, iako mi je tesko stalno gledati njegovu uplakanu facu.

Rekao bih da je dosta posvecen i da ima veliki autoritet medju igracima. Nastavi li ovaj tim da raste iz nedelje u nedelju, mislim da im se nema ko odupreti u ABA i super ligi.