Akkor nem tudom, miben jobbak, de valamiben jobbak, nem is kicsivel. És fizu alapján ezek nem az egekbe húzott főskillek. Nincs valaki aki beszél portugálul és lekémkedné a külső fórumukat, vagy ilyesmi?
A kémkedés szerintem most is megy, valaki itt sorolt védőskilleket ciminek (bocs, nem nézem most vissza), meg mondjuk most is vannak válogatottak átadón, pl lengyel csereirányító:
Tempódobás: legendás (17) Dobótáv: csodálatos (14)
Külső védekezés: varázslatos (18) Technika: legendás (17)
Labdavezetés: legendás (17) Passzolás: földöntúli (16)
2 pontos: világklasszis (13) Belső védekezés: ragyogó (11)
Lepattanózás: remek (8) Blokkolás: csapnivaló (3)
Erőnlét: csapnivaló (3) Büntető: középszerű (5)
Tapasztalat: jó (7)
Nem valami nagy durranás amúgy, de azért el lehetne menteni, ha valaki csinálja a kémkedést. Amúgy azt is lehetne csinálni, hogy az okosok összeülnek, és fizukalkulátorral megnézegetik, hogy kb milyen skillelosztásra jön ki az a fizu, ami a portugáloknak van. A statok alapján azért nagyjából be lehet lőni, hogy kb miben jók (pl pattanózó irányító, passzoló ECS, stb).
Abban mondjuk biztos vagyok, hogy nem a pattanóból adnak le a magasembereknél, mert nagyon sok meccsen 10-15 pattanóval többet szednek, mint az ellenfelek. És nem csak a gagyi csapatok ellen, hanem pl tavaly horvátok ellen (+15), spanyolok ellen (+20, edzőmérkőzés), vagy tavalyelőtt Ukrajna ellen (+8), Chile ellen (+15), vagy akár amikor a cseheket legyőzték (+7). Szerintem a 2pontost sem hagyják alacsonyan, mert mindig bent támadnak és jól is csinálják. Szerintem tehát a blokk és bv van alacsonyabban hagyva, és az ebből adódó hátrányt dolgozzák le a több pattanóval, illetve a jó mezőnyszázalékkal, ami valószínűleg magas tempó+lv kombóból adódik..
Don't feed the troll