Nem ismertem be semmit, pláne, hogy ostobaság lenne. Tényeket hoztam, miszerint a 2-3-mal LEHET NYERNI.
(78440836) (76076127) (76076246) (71972226) (68678984) (78665396) (27700) Akár, ha a helyzet úgy adja. Ez nem mindig van így. Török meccsen sem volt.
Jelen esetben kézen is állhattunk volna úgy sem érünk semmit, semmilyen taktikával AZONOS hozzáállás mellett!
Ezt miért nem rótta fel senki, hogy ennyire esélytelenül nem lehet feltartott kézzel (azonos hozzáállás) menni???
Előbb írtam, hogy a csapat kb erre volt képes, max egy forduló ha motsolunk, DE végső sikerre 0-5% között volt az esélyünk.
Másrészt látszik, hogy nem sportoltál és nem ismered azt, hogy mindig a maxot kell kihozni, amit csak lehet.
Így volt ez akkor is, amikor azt kifogásoltam, hogy Domi bent hagyott 8-10 pontot egyik meccsen meg így van ez most is, hogy nem -27-tel kellett volna kikapni hanem kevesebbel, pl -15-20. Szóval nekünk az tanította az edző, hogy vagy győzzünk és maximalizáljuk a győzelmet vagy ha fizikai képtelenség nyerni, akkor minimalizáljuk a vereség/különbség nagyságát. Minden esetben meg kellett dögleni az edzésen és versenyen is! Olyan sportoló nagy nulla volt az edzőnél aki csak lazáskodott vagy beletojt és nem küzdött végsőkig.
Innen is ered a
MAXIMALIZMUSOM és joggal elvárom ezt mindenkitől, mint cégvezető. Csak profin, 110-120%-os hozzáállással lehet sikert elérni.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/15/2015 2:16:20 PM