BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109355.51 in reply to 109355.49
Date: 9/10/2009 3:23:54 PM
Overall Posts Rated:
122122
Ok. Dogovoreno;-) Nikakava problem, ali samo da budem formalno selektor, ne zelim da je odlucujem, pa da me posle ljudi "mrze" i ne vole, to vec ne bih mogao da podnesem ;-)

Ne brini, smislicemo neki programcic koji ce automatski da salje mailove sa objasnjenjima treninga ... a ako ne smislimo - onda tesko i tebi

Fair play!!!
This Post:
00
109355.52 in reply to 109355.45
Date: 9/10/2009 3:25:02 PM
Overall Posts Rated:
178178
Cinjenice o Flaviusu (platices mi za ovaj *%^*&%9 nick):

1...Jedan od igraca sa najduzim stazom u BB-u -----> Iskustvo
2...Prvoligas sa osvojenim brojnim titulama i kupovima --------> Znanje
3...Trenira 3 nasa reprezentativca --------> Reprezentacija mu je prioritet u odnosu na tim
4...Clan Strucnog Staba A selekcije od formiranja istiog --------> Iskustvo u radu sa A selekcijom
5...Selektor Mlade Reprezentacije Srbije ------> Iskustvo u radu sa mladom selekcijom, evidencija i selekcija buducih reprezentativaca, kreiranje strategije njihovih treninga, pracenje razvoja (i to sve na dnevnom nivou)...
6...Aktivan clan BB zajednice uvek spreman da pomogne, posavetuje, predlozi... -----> Ljudski kvaliteti
7...Bez kazni i prekrsaja u BB-u ---------> Ozbiljnost i odgovornost

Sto se mene tice, kandidat kojeg krase ove odlike ima moje licno neograniceno poverenje i potpuno odresene ruke u povlacenju poteza i procenama.

Bez namere da nipodastavam misljenje onih koji misle drugacije, smatram da bi sadasnji selektor mlade reprezentacije (Flavius) trebao na toj funkciji da ostane sto duze, da ne kazem zauvek, a mi bi (bas kao sto je to velika vecina ovde i izjavila) trebali da ga iskljucivo podrzavamo i da mu maksimalno pomazemo u ozbiljnom i obimnom radu koji obavlja.

Njegove odluke i procene su nesto iza cega stoji Struka i za sta je ista odgovorna nasoj BB zajednici. Tako je i u ovom slucaju...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Jabus
This Post:
00
109355.53 in reply to 109355.49
Date: 9/10/2009 3:27:33 PM
Overall Posts Rated:
9393
evo da prijavim da ja imam boljeg beka od caneta... a i boljeg centra :P

elem, oko gluposti se ovde raspravlja... birchanin je sklonjen na kraju proshle sezone kada su se isprobavali neki drugi igrachi... shto je ok, s obzirom da su to sve igrachi iz slabijih liga, te im je odlichna provera da odigraju jache utakmice, makar bile i prijateljske, te da se struchni shtab uveri u kvalitete igracha koji su trenirani proshle sezone konstantno...

shto se burazera tiche, dechko ima beka koji je (gledajuci platu) napredovao za 2 sezone vishe nego birchanin za 3 sezone... pritom ima savetnika iz prve ruke, te ne vidim razloga i za raspravu oko toga, pogotovu shto mi imamo samo jednog beka (mile milic) koji je bolji od djordja piacuna...

i na kraju, ako mi pjana zabelezi bar 1 minut protiv austrijanaca, printovacu tu utakmicu i staviti kao wallpaper... ako ne odigra, necu bojkovati repku, no cu navijati za caneta sa tribina... iako imam boljeg centra nego shto je cane! :)

This Post:
00
109355.54 in reply to 109355.50
Date: 9/10/2009 3:33:59 PM
Overall Posts Rated:
122122
1. bircanin davor-reprezentativac sa najkracim stazem u istoriji kosarke:)
kao krilo 8.61

2. cane(lepi):)
kao krilo 8.07

Da, pa bolji je, nema sta ...
Samo i dalje ne vidim oko cega se raspravljate?
Ja sam i dalje ubedjen da cemo u reprezentacijama da imamo uvek i samo najbolje igrace koji su dostupni selektorima. Samo mi se cini da ne mislimo svi tako ??

Ako vam bilo sta znaci, mada ostajem pri tome da je sve ovo apsolutno nebitno, realnije je da Cane igra sledece sezone (ako uopste bude i igrao).
Drugo, sta bi bilo da se desilo da se neki bolji igrac povredio tokom prijateljskih utakmica reprezentacije?? Onda bismo/biste se verovatno svi ljutili na selektore sto ga je drzao u igri u tim prijateljskim utakmicama ...

Mislim da smo se mnogo zagledali u jednu tacku umesto da gledamo celu sliku ... i verovatno posle ovog posta vise necu da komentarisem bilo sta sto nije vezano za plan rada dalje oko repke i za report o dosadasnjem radu ...

Fair play!!!
This Post:
00
109355.55 in reply to 109355.49
Date: 9/10/2009 3:47:39 PM
Overall Posts Rated:
5151
jel vidis da ima veze ono sto pise gore :P:P:Ppredosjecaj je cudo:P:P:P

This Post:
00
109355.56 in reply to 109355.51
Date: 9/10/2009 4:06:09 PM
KK Sloga PnM
III.11
Overall Posts Rated:
5252
Ok. Dogovoreno;-) Nikakava problem, ali samo da budem formalno selektor, ne zelim da je odlucujem, pa da me posle ljudi "mrze" i ne vole, to vec ne bih mogao da podnesem ;-)

Ne brini, smislicemo neki programcic koji ce automatski da salje mailove sa objasnjenjima treninga ... a ako ne smislimo - onda tesko i tebi :) :P

Nema problema, vi ce te me savetovati, a ja cu formalno biti selektor!;-)

This Post:
00
109355.57 in reply to 109355.56
Date: 9/10/2009 4:28:08 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
cu moci onda ja da budem doktor u reprezentaciji?

This Post:
00
109355.58 in reply to 109355.32
Date: 9/10/2009 4:32:03 PM
Overall Posts Rated:
113113

i pod 3. Taj Piacunje od tvog Bircanina bolji u svakom bekovskom skilu osim u dodavanju, a mladji je.

Jos jedan razlog zbog cega tebe Flavius ne treba podrzati. Sluzis se NEISTINAMA.

Last edited by veseljak at 9/10/2009 6:13:04 PM

This Post:
00
109355.59 in reply to 109355.57
Date: 9/10/2009 4:40:47 PM
KK Sloga PnM
III.11
Overall Posts Rated:
5252
cu moci onda ja da budem doktor u reprezentaciji? :)

dogovoreno!;-) No salu na stranu, ovo je ozbiljna tema, a ja se nisam ni kandidovao za selektora, tako da, mozda neki drugi put (kad napravim radni staz igranja buzzera, i budem barem druga liga) a i dobijem moralnu podrasku od vecine aktivnih menadzera!:-D

This Post:
00
109355.60 in reply to 109355.36
Date: 9/10/2009 6:38:33 PM
Overall Posts Rated:
6868
Nemojte slucajno da neko krene sa vredjanjem jer ce nam nedostajati na forumu izvestan - ne kratak, vremenski period.

to koliko kratak, zavisi od osobe do osobe =))

This Post:
00
109355.61 in reply to 109355.52
Date: 9/10/2009 7:54:48 PM
Overall Posts Rated:
500500
Cinjenice o Flaviusu (platices mi za ovaj *%^*&%9 nick):

1...Jedan od igraca sa najduzim stazom u BB-u -----> Iskustvo
2...Prvoligas sa osvojenim brojnim titulama i kupovima --------> Znanje
3...Trenira 3 nasa reprezentativca --------> Reprezentacija mu je prioritet u odnosu na tim
4...Clan Strucnog Staba A selekcije od formiranja istiog --------> Iskustvo u radu sa A selekcijom
5...Selektor Mlade Reprezentacije Srbije ------> Iskustvo u radu sa mladom selekcijom, evidencija i selekcija buducih reprezentativaca, kreiranje strategije njihovih treninga, pracenje razvoja (i to sve na dnevnom nivou)...
6...Aktivan clan BB zajednice uvek spreman da pomogne, posavetuje, predlozi... -----> Ljudski kvaliteti
7...Bez kazni i prekrsaja u BB-u ---------> Ozbiljnost i odgovornost

Sto se mene tice, kandidat kojeg krase ove odlike ima moje licno neograniceno poverenje i potpuno odresene ruke u povlacenju poteza i procenama.

Bez namere da nipodastavam misljenje onih koji misle drugacije, smatram da bi sadasnji selektor mlade reprezentacije (Flavius) trebao na toj funkciji da ostane sto duze, da ne kazem zauvek, a mi bi (bas kao sto je to velika vecina ovde i izjavila) trebali da ga iskljucivo podrzavamo i da mu maksimalno pomazemo u ozbiljnom i obimnom radu koji obavlja.

Njegove odluke i procene su nesto iza cega stoji Struka i za sta je ista odgovorna nasoj BB zajednici. Tako je i u ovom slucaju...

mnogo mi smetaju ovakvi postovi!!! čak šta više mislim i da su zabranjeni! tj. zabranjeni su na hattricku, a pošto je buzzer napravljen na osnovama hattricka! mislim da bi trebalo da važe ista pravila u vreme izbora! naime, jedno od pravila je da menadžeri ne smeju da pišu poruke u stilu "glasaću za tebe", "ti si najbolji kandidat" i sl.
najveći broj postova na ovoj temi je bilo u tom stilu, ali je ovaj prevazišao ostale! pa sam zbog toga njega citirao (ništa lično bille)!!!
na ovoj temi treba da se raspravlja o programima budućih selektora! da im se postavljaju pitanja i da oni SAMI odgovaraju na ista! njegovi odgovori treba da nas ubede u sve ovo gore što si ti napisao! dakle, na nama je da procenimo kakvi su njegovi kvaliteti, a ne da nam neko piše hvalospeve o njemu!
takođe, spomenuo si da bi trebao da bude selektor zauvek, da ga isključivo podržavamo i sl. ne slažem se ni sa ovim delom! niko ne treba da ima blanko podršku! ako radi kvalitetno ubeđen sam da će srpska bb zajednica to prepoznati! sve dok se neko ne pojavi sa boljim programom, boljim idejama...
ne želim da budem pogrešno shvaćen! sa caramazovim sam imao više nego korektnu saradnju u prethodne 2 sezone! ali ako neko želi da ukaže na neke propuste u njegovom radu u prethodnom mandatu, trebao bi on da odgovara činjenicama (kao i što je radio), a ova vrsta pomoći mu ne treba!
i za kraj, mislim da je dobro da na ovakvim temama raspravljamo o mnogim pitanjima! i da iz tih rasprava pokušavamo da izvedemo zaključke koje će unaprediti rad naše reprezentacije! a ne da se sve svodi na hvalospeve i tapšanje po ramenima!!!

Advertisement