evo i kolega ray barone je jednu tekmu profulao , enduro je priredio iznenađenje kola a ja sam ipak uspio dobiti sanca, na produžetke ali to mi je največa boljka , uvijek padam u zadnjoj četvrtini , definitivno se moram pojačati na krilnoj poziciji
3/30/2010 6:00:00 PM 1 Mala Truba -- 5 KK Lokarda TV-- lagana i uvjerljiva pobijeda velečasnog, tak bu najvjerojatnije i do kraja ak je njega ovak dobio kak bumo tek mi prošli
3/30/2010 6:00:00 PM 4 KK Plutoni -- 3 Critters--po običaju susret između ova dva protivnika uvijek dobiva domačin ,nisu to ni ovaj puta iznevjerili ,to polako postaje i sumnjivo , da nije to slučajno namještanje rezultata radi kladionice, trebalo bi to ipak malo pronjuškati.........he,he:))))
3/30/2010 6:00:00 PM 6 KK ENDURO -- 7 kk ponko--e ovo je po meni iznenađenje kola ,mislio sam da bu to ponko ko od šale dobio , pa kaj bum ja onda slijedeće kolo i još igram u gostima kod endura, hm,hm
3/30/2010 6:00:00 PM 2 SANAC -- 8 dugave---e sad kak da iskomentiram ovu tekmu zbilja neznam tri četvrtine igraju sa lakočom i gaze protivnika i onda onakav pad u zadnjoj četvrtini nerazumljivo,i sva sreča kaj sam imao veći ent i prednost domačeg terena, inače bi ziher spušio , moram se pod hitno pojačati, a i iznenadio me sa taktikom sve sam drugo računao samo ne pod koš, i zato je najvjerojatnije tak bilo , da je bilo kaj drugo odigrao mislim da bi to puno lakše dobio, ali ipak prvoj pobijedi u drugoj ligi i to protiv starosjedioca se ne gleda u zube
evo to bi bili moji komentari današnjeg kola
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!