BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Polska - Litwa

[NT] Polska - Litwa

Set priority
Show messages by
This Post:
00
178513.51 in reply to 178513.33
Date: 3/30/2011 1:28:21 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
Tak już odbiegając od tego konkretnego tematu (meczu Litwa - Polska) to co społeczność myśli o ewentualnym umawianiu się a później łamaniu umowy w meczach reprezentacji?
Podkreślam że nie nawiązuje do ostatniego meczu, tylko ogólnie poruszam temat.
Ja jestem może jakiś niedzisiejszy, ale wolałbym aby nasza kadra w razie jakiejś umowy zawsze jej dotrzymywała... jak to widza inni?

jestem przeciwny jakiemukolwiek umawianiu się

skoro kryjemy się z każdym aspektem ustawienia - sposobu przeprowadzania zmian - to wydaje się, że można olewać umawianie jakiekolwiek i po prostu ignorować takie zapytania

niech nie wiedzą co i jak i później płaczą nam na forum

ja bym to tak widział..

This Post:
00
178513.53 in reply to 178513.46
Date: 3/30/2011 9:25:57 AM
Overall Posts Rated:
188188

nie mówię że coś mają zrobić, mówie tylko że nie chcą, bo takie akurat mają podejście do tematu

Załóżmy, że by chcieli - co by mieli zrobić? Bo samo chcieć to jednak trochę za mało :p

Niespecjalnie dziwię się podejściu BBków - po to jest entuzjazm, żeby było więcej możliwości. Teraz sporo słabszy zespół może wygrać mecz, albo chociaż nawiązać walkę z silniejszym od siebie, grając CT na TiE. A że możliwość manipulowania entuzjazmem niesie ze sobą ryzyko ustawek i nie dotrzymania słowa - cóż, jest ryzyko - jest zabawa.

From: Nikobar
This Post:
00
178513.54 in reply to 178513.53
Date: 3/30/2011 1:50:50 PM
Overall Posts Rated:
137137
Dla mnie jako nowego gracza entuzjazm robi robotę.
To świetna opcja: choć jak dotąd niespecjalnie musiałem się zastanawiać co zagrają rywale.

Entuzjazm robi moim zdaniem minimum 30% grywalności BB i jest doskonałą opcją menadżerską.

A co do umawiania, to prędzej czy później kosa na kamień trafi i to w decydującym momencie.
Umawianie to dodatkowe ryzyko...