Beje idomu man butu paziuret kaip dabartine Barca atrodytu pries to laiko betkokias komandas kad ir cempionu cempionus. Speju eitu 20-0 tokie minimum rezultatai...jei ne didesni. Jei toki kaip madrido reala sumusa 5-0, 6-0, tai cia tokius 30-40 - 0 estu kai visi lakstydavo belenkur be jokiu taktiku ir gynybos ar puolimo schemu. Manau, cia vaizdelis butu kaip Barca lostu pries kiemo lygio ekipa, nes pats isivaizduoji siu laiku normalia ekipa losiancia be jokios sistemos ? Zaidejus neinancius i trenkes o geriancius ir dulkinancius mergas per naktis ? kaip vaikus apzaistu dauguma ekipu. Dabartiniai Premier ar ispanu La Lygos luzeriai paskutine vieta uzimantys ir tie taptu pasaulio cempionais. Gincykis kiek nori. Bet pries kiemo futbola siu laiku profesionalus futbolas visada laimetu. Zinau as gerai kiemo futbola visa vaikyste prazaidziau. Kai kur kamuolys lekia ten visi 10 ir bega :D:D:D Ble net megejai turbut tuos tavo legendas estu kaip vaikus :D:D Suniuka zaisdami nugainiotu trumpais pasais pasuodamieji koki kelini o tie 10 lakstytu tai prie vieno tai prie kito :D:D Na, manau, sneketi uzteks man. patys turbut jau nuraudot ir suprate kaip nusisnekat pergalvosit ir pasakysit aciu Pauliau kad suprotinai mus, nes nusisnekam kartais nepagalvoje ka snekam:)))
P.S. Jei meginsi dar kazka irodyneti ir kaip pries tai rasiau nepadekosi man, tai paskaityk pvz El Clasico(kadangi man idomiausias futbolo reginys, tai isskaites visa ju istorija esu) 1900-1918 laikotarpio mazdaug. Profesionalu nebuvo tais laikais, losdavo zmones po darbu. Net teiseju nebuvo. Losdavo Barcelona su kokiu klubu, o jiems teisejaudavo madrido real zaidejas :D Losdavo madrido real su kitu klubu, teisejavo Barcelona zaidejas :D:D Tai kai taip budavo tai real ar barca likdavo zaist max 7niese :D raudonas uz betka duodavo, neiskaitynedavo ivarciu ir pan :D Tai apie koki futbolo lygi kalbama ? Susitikus tarpusavyje teisejaudavo kitu ekipu zaidejai :D Kuriems kas numesdavo daugiau saibu, tie taip pateisejaudavo :D
Last edited by Paulius V at 12/29/2011 5:00:00 AM