no udelam ho urcite ale asi az zitra je to preci jen na delsi dobu
jasne
jinak podle me je to celkme uzitrecny mit u vnejsi hracu nejakou tu schopnost ve vnitrni obrane, ano uznavam u vnitrnich hracu tam by mohla byt taky ale myslim si ze neni az tak dulezita jako u vnejsich
Myslim, ze jsme se nepochopili. Ja se stale bavim o vnitrnich postech (PF/C). Uvedls, ze by meli mit strelbu cca JS 9/ JR 7. Proc by ji meli mit takovou? JS a JR je strelba mimo paint, tzn. ze jejich obranci potrebuji vnejsi obranu, aby ji mohli branit. Ty uvadis, ze u svych podkosaku tuto obranu vubec nechces...cim by branili tyto strely mimo podkosovou oblast? Navic sam tvoris podkosaky, kteri by umeli davat body z vetsi vzdalenosti, ale neumeli by ji branit...to mi prijde divne.
na 2 posty ja si myslim ze basketbal je prakticky celkove o 3 postech, protoze z tech 5 jsou PG/Sg prakticky skoro stejny mozna i uplne a PF/C tam jsou teda vetsi rozdily jinak pak tu je SF ktery je neoc mezi ktery by melo mit vsechno dobre at v pripade nouze muze zastoupit na SG a nebo na PF
Tady jen, SF by melo byt dobre vsechno, aby mohl hrat SG nebo PF. Muzes mi rict, v cem je aspon trosku podobne tve SF a PF?
Celkove...Honza to vystihl presne, je super mit zajem, ale je lepsi jit postupne a ne touto cestou. Nejdrive se zamotej do NT deni, postupne se ptej na ruzne nejasnosti, btw. rwystyrk je ochotny poradit skoro vzdy a pak to zkus pres U21. Youngster jde podobnou cestou a muzete se casem poprat o trenera mezi sebou. Na budouciho NT vidim zatim tak Honzu z U21 a mozna i nekoho z prvni ligy, ale tam vubec nevim, jestli ma nekdo aspon trochu zajem.
Last edited by LA-Macros at 2/9/2012 6:06:02 PM