BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -21-

BB reprezentacija Srbije -21- (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nenad15

This Post:
33
224573.51 in reply to 224573.50
Date: 9/8/2012 4:25:29 AM
Overall Posts Rated:
2525
Evo ovo ti je jos jedan primer gde je razlika u kvalitetu velika i tim koji je dosta jaci je ipak pobedio, iako je igrao opusteno.Rekao si malopre u nekom postu da bi i Ceska izgubila od siptara,sto ja cisto sumnjam.Ispada da je problem da mi nemamo jaku ekipu!Razlog u tome jesu i povrede bitnih igraca,ali izgleda da kao ni u stvarnoj kosarci, vise nismo ono sto smo bili ni na buzzer-u.

http://www.buzzerbeater.com/match/20953/boxscore.aspx

This Post:
00
224573.52 in reply to 224573.51
Date: 9/8/2012 6:06:15 AM
Overall Posts Rated:
740740
Evo ovo ti je jos jedan primer gde je razlika u kvalitetu velika i tim koji je dosta jaci je ipak pobedio, iako je igrao opusteno.Rekao si malopre u nekom postu da bi i Ceska izgubila od siptara,sto ja cisto sumnjam.Ispada da je problem da mi nemamo jaku ekipu!Razlog u tome jesu i povrede bitnih igraca,ali izgleda da kao ni u stvarnoj kosarci, vise nismo ono sto smo bili ni na buzzer-u.

http://www.buzzerbeater.com/match/20953/boxscore.aspx

Odlican si primer dao kako BB moze sam da zezne stvar.

Apsolutno dve iste utakmice. Nasi rejtinzi su kao rejtinzi Svajcaraca, a albanci kao crnogorci. Samo je idiotski engine na utakmici koju si ti dao kao primer odradio ono sto je realno, a to je da mnogo slabija ekipa izgubi za malo, jer se bas napalila. A kod nas je engine premasio realnost. Ali takav je ovaj BB danas. Takav je nekad i pravi zivot (Donji srem-Partizan, osim ako nismo to prodali).

I ajde da pitam sad sve vas sto dajete konstruktivne predloge i odlicna zapazanja.

Kada biste vi igrali TIE? I da li bi uopste igrali TIE?

I kada je selektor rekao da mi imamo jaku ekipu?

This Post:
00
224573.53 in reply to 224573.52
Date: 9/8/2012 7:00:00 AM
Overall Posts Rated:
3535
Ako je pitanje bilo upuceno meni odgovor sam ti dao jos sinoc u svojoj prvoj poruci povodom ove teme.

Ja mislim da je rezonski sto je selektor odigrao opusteno i trebalo je to da uradi.Ali poraz treba prihvatiti a ne traziti razloge u bazeru.Siptari su igrali mec sezone, napalili su se, dobro postavili taktiku i uz nasu opustenu igru uspeli da pobede, i to je to.Ja nisam krivio selektora za poraz nego za izgovore ali u isto vreme dobronamerno.

Bice valda bolje u nastavku, pa da prodjemo grupu.

Last edited by Milenko Topić at 9/8/2012 7:05:39 AM

This Post:
00
224573.54 in reply to 224573.53
Date: 9/8/2012 7:11:53 AM
Overall Posts Rated:
740740
Ako je pitanje bilo upuceno meni odgovor sam ti dao jos sinoc u svojoj prvoj poruci povodom ove teme.

Ja mislim da je rezonski sto je selektor odigrao opusteno i trebalo je to da uradi.Ali ja vise volim da prihvatim poraz nego da trazim razloge u bazeru.Siptari su igrali mec sezone, napalili su se, dobro postavili taktiku i uz nasu opustenu igru uspeli da pobede, i to je to.Ja nisam krivio selektora za poraz nego za izgovore ali u isto vreme dobronamerno.

Bice valda bolje u nastavku, pa da prodjemo grupu.

Nije bas bilo namenjeno tebi, jer sam shvatio da samo zelis da ne slusas izgovore. Samo treba da shvatis da izgovora mora da bude kada selektor apsolutno nije kriv za poraz. Sta je trebao covek da uradi, da kaze da je on kriv, da je lose postavio taktiku, da je pogresio sto je igrao TIE?????

A ovo sto sam ti boldovao u tvom postu je nesto sto mi smeta. Kako mislis dobro postavili taktiku? Pa danas svi igraju Look inside. Taktika vise i ne postoji. A odbrambenu taktiku necu ni da komentarisem. Jer imali smo napad za cela 4 (i slovima CETIRI) skila bolji od njihove fokusirane odbrane.

Ovde je samo crunch odigrao svoju ulogu. I to samo zato sto je BB previse dao vaznosti samom. Slazem se da se nekad i cuda desavaju, i da mnogo slabiji tim pobedi jaci samo zato sto je "napaljen". Kvalitet uopste nije bitan.

Nadam se i ja da ce sreca da nas pogleda pa da prodjemo grupu. Mada bice mnogo tesko.

This Post:
00
224573.55 in reply to 224573.54
Date: 9/8/2012 7:47:35 AM
Overall Posts Rated:
3535
Poprilicno se slazemo.

Kada sam rekao da su dobro postavili taktiku mislio sam da im je bolje sto su igrali fokus unutra nego covek na coveka ili 3-2 zonu.Primetio sam i ja da oni sa tim fokusom unutra nisu izvukli neku posebnu odbranu i slazem se da je zalaganje odlucilo pobednika.

Last edited by Milenko Topić at 9/8/2012 8:19:44 AM

From: krmelj
This Post:
00
224573.56 in reply to 224573.55
Date: 9/8/2012 8:25:53 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
ljudi dosta diskusije oko siptara,treba se spremiti za izraelce aman...mora se sve dobiti do kraja sem ceha,brdo posla nas ocekuje i brdo srece ce nam trebati...

This Post:
00
224573.57 in reply to 224573.55
Date: 9/8/2012 8:29:23 AM
Overall Posts Rated:
740740
Poprilicno se slazemo.

Kada sam rekao da su dobro postavili taktiku mislio sam da im je bolje sto su igrali fokus unutra nego covek na coveka ili 3-2 zonu.Primetio sam i ja da oni sa tim fokusom unutra nisu izvukli neku posebnu odbranu i slazem se da je zalaganje odlucilo pobednika.

Eto vidis.

Posto smo se slozili da je samo zalaganje odlucilo (da su igrali 2-3 pa da kazem da je mozda takticki dobro odigrao), sta onda ocekivati od selektora?

Naravno da covek mora da da neko opravdanje sto smo izgubili. A, u ovom slucaju, jedino "opravdanje" je da je BB engine odradio svoje. Sve ostalo je bilo u nasu korist. I kvalitet i taktika i rajtinzi.

Jedino bi vam mozda bilo lakse da je samo napisao "jbg izgubili smo. Idemo dalje." A ako to treba da bude izjava selektora posle utakmice, e onda j..o tog selektora.

I cisto da se zna. Sve ovo pisem iz DVA razloga.

PRVO, sto vidim da Navaro radi dobar posao i 200% je posvecen reprezentaciji.
DRUGO, sto je svaki selektor morao kroz ovo da prolazi. Slazem se da je takva funkcija da mora da se objasne uzroci poraza. I on to treba da objasni. Samo sto nekad jedini, ali JEDINI, uzrok je BB engine. I NISTA VISE.

Toliko od mene po ovom pitanju.

Selektore, nastavi da radis pa sta bude bude. Ja bi sve TIE do kraja, pa kud puklo.

This Post:
00
224573.58 in reply to 224573.57
Date: 9/8/2012 10:23:51 AM
Overall Posts Rated:
3535
Ma ja prihvatam da selektor nije pogresio ali ne prihvatam te izgovore engine, bazer itd.Ja to ne volim i tacka.Kao engine ponekad ne odradi realno a ponekad odradi, ja to ne prihvata i nemojte me ubedjivati vise u te stavove.

Jel cemo se sloziti da zavrsimo raspravu na ovome posto smo poprilicno priblizili stavove?

Last edited by Milenko Topić at 9/8/2012 10:33:01 AM

This Post:
00
224573.59 in reply to 224573.58
Date: 9/8/2012 10:31:40 AM
Overall Posts Rated:
740740
Ma ja prihvatam da selektor nije pogresio ali ne prihvatam te izgovore engine, bazer itd.Ja to ne volim i tacka.Kao engine ponekad ne odradi realno a ponekad odradi, ja to ne prihvatam i kao sto ja uvazavam vase misljenje uvazite i vi moje i nemojte me ubedjivati vise u te stavove.

Jel cemo se sloziti da zavrsimo raspravu na ovome posto smo poprilicno priblizili stavove?

Kao sto sam rekao u postu pre ovoga, ne zelim vise da diskutujem.

Ali samo jos jedno da cujem od tebe. Ti si selektor i tebi se ovo desi. Kako bi se obratio nama obicnim korisnicima?
Jer svi trazimo od tebe objasnjenje za neocekivani poraz.

This Post:
22
224573.60 in reply to 224573.59
Date: 9/8/2012 10:41:11 AM
Overall Posts Rated:
3535
Sad ti mene pitas kako bih se obratio a ja znam da bi ti svako obracanje u kome se ne spominje engine i bazer ispljuvao.Ali ajde reci cu ti iako vec pretpostavljam kako ces odgovoriti, samo znaj da se ja maksimalno trudim da budem korektan i prema tebi i selektoru.

U svakom slucaju nikada opravdanje za svoj poraz ne bih trazio u enginu i necemu slicnom sto se svodi na puke i neosnovane pretpostavke.Engine je jednak za sve.
Ova utakmica je ocigledan primer koliki znacaj ima zalaganje na mecu i to bi i bilo moje objasnjenje:Odigrali smo opusteno rezonski pumpajuci entuzijazam za kasniju fazu ali su siptari samo da bi nama napakostili odigrali mec sezone i izgubili smo, i to je to.
Svako pozivanje na bazer je za mene neprikladno i kao sto sam rekao svodi se na puke, neosnovane pretpostavke.Ja to ni u slucaju poraza mog kluba ni reprezentacije ne bih uradio.

Last edited by Milenko Topić at 9/8/2012 10:45:51 AM

This Post:
00
224573.61 in reply to 224573.60
Date: 9/8/2012 10:46:29 AM
Overall Posts Rated:
740740
Sad ti mene pitas kako bih ti se obratio a ja znam da bi ti svako obracanje u kome se ne spominje engine i bazer ispljuvao.Ali ajde reci cu ti iako vec predpostavljam kako ces odgovoriti, samo znaj da se ja maksimalno trudim da budem korektan i prema tebi i selektoru.

U svakom slucaju nikada opravdanje za svoj poraz ne bi trazio u enginu i necemu slicnom sto se svodi na puke i neosnovane pretpostavke.Engine je jednak za sve.
Ova utakmica je ocigledan prime koliki znacaj ima zalaganje na mecu i to bi i bilo moje objasnjenje:Odigrali smo opusteno rezonski pumpajuci entuzijazam za kasniju fazu ali su siptari samo da bi nama napakostili odigrali mec sezone i izgubili smo, i to je to.
Svako pozivanje na bazer je za mene neprikladno i kao sto sam rekao svodi se na puke, neosnovane pretpostavke.Ja to ni kada je poraz mog kluba ni reprezentacije ne bih uradio.

Ok je to sto kazes. Ali sta bi ti naveo kao razlog poraza? Taktiku? Losije igrace? To sto smo igrali TIE (za koji kazes da je rezonski)?

Samo hocu da cujem sta je uzrok naseg poraza. Ja i dalje tvrdim da je to preveliki znacaj entuzijazma na utakmici. Jer sve ostalo je bilo na nasoj strani. Cak i kad su imali toliki entuzijazam.

Selektor mora da da neko objasnjenje za poraz (to sam vec rekao milion puta) isto kao sto daje najavu utakmice i ocekivanja i od utakmice i od celih kvalifikacija. E pa isto tako mora da da i obrazlozenje za neocekivani poraz.

A ovde je jedino obrazlozenje PREVELIKI UTICAJ SAMOG ENTUZIJAZMA NA UTAKMICI.

I mislim da sam sve vreme kulturan i skroz fer prema tebi. Ne vidim razlog sto se ti trudis da budes korektan. Pa selektor i sluzi za pljuvanje.

Advertisement