Először is nem vagyok MKL bajnok, és egyáltalán nem állok mindenek felett,
én próbálok segíteni az észrevételeimmel neked de Te egy iszonyat makacs ember vagy aki a saját feje után megy csak. Nem hiába vagy állandóan konfliktusba itt sok emberrel, a játékkal meg sztem néha magaddal is.
Másik dolog hogy vagy direkt csinálod ezt hogy teljesen máshogyan értelmezel dolgokat amiket irok, vagy egyszerűen ilyen a felfogásod nem tudom.
Nem azt mondtam hogy I-II. ligás csapatok edzenek 9-10éven keresztűl MVP-t legendát, vagy ezt szted hol irtam?
Azt mondtam hogy ujonc GM mellé aki ilyen játékost draftol ki kellene egy mentort adni mellé, aki figyeli a csapata alakulását, és segíti abban hogy növekedjen a stadionja közben és sikereket érjen el, hogy mire 100ezres fizetése legyen ne IV- ligába szenvedjen.
erre még felajánlottam hogy jövőre vállallok akár 5 ilyen csapatot is ha lesz olyan jó draft egyáltalán.
Krizsánnál is ez volt a probléma nem volt aki segitette a tulajt hogy eredményt is érjen el, és hogy ne cask Krizsánt edzen hanem mellette még 2 embert.
Veled az a probléma hogy beszélgetni sem lehet mert mindent ellened irányuló bántásnak veszel.. pedig elhihetnéd hogy nem csak az a jó amit a te kis buksidban elgondolsz.
Tegnap azért kezdtem el erre a Center témára reagálni ugye Krizsán után, mert már tényleg nagyon fárasztó a Te gondjaidról olvasni állandóan.
lehetne nyitni egy topicot gila vagy épp John gondjai foruma.
és persze amikor valaki próbál neked jelen esetben én segiteni ötlettel akkor te azt meg sem érted vagy nem is akarod megérteni, és elkezdesz ilyeneket írogatni:
"Kérnék szépen 1-2. osztályú jelentkezőket, aki bevállalnak 18 éves NT potos (mvp vagy legenda) magasembert 9-10 szezonon át edzeni.
Ez Domi ötlete, "
ezt megint ki mondta és mikor:
Olyan hülyeségeket meg ne terjesszünk, hogy egy 210-es centernek külső védekezést/ dobótávot adni 19-20 évesen, ez orbitális baromság!
Tempó Tempó -ról beszélek érted???? Te azt hiszed hogy egy 17 2pontos ér valamit egy 3-4-es tempoval és meg ugy gondolom hogy semmit nem ér.
különben még mielött benéztem ide jeleztem ciminek hogy segítem az U21-et amiben ő gondolja, akár scout akár más, mert most látom azt hogy van rá idöm. de sztem eddig is segítettem az U21-et hozzászolásokkal.
Nem tudom milyen valós tényeket nem ismerek.. és nem nem titeteket sőt még téged sem kritizáltalak csak ötletettekel próbálok segíteni a Te hatalmas programhibáidon.
Lehet szidni, de értelmetlen
mert Te vagy a mindent tudó? vagy ezt csak gondoljuk hozzá?
megint csak az a kérdésem hogy KI szidott?
Nah ennyi , én befejeztem a veled való kommunikálást, értelmetlen, csak arra kérlek hogy ha majd megint valami nem fog tetszeni a játékkal kapcsolatban és vki próbál neked segiteni vagy épp ötletet ad, ne vedd ellened irányuló támadásnak.
Béke Nagy Gila vagy John mester:)