sanırım haklısın her 2 konudada

@emre;Oyuncu geliştirme işine gelirsek hocam 5 tane oyuncu geliştirip kafaya oynamak zaten çok zor sadace oyuncunun 6 faul alıp çıkma ihtmali bile bunun önünde büyük engel(sakatlık, rotasyon gibi şeyleri katmıyorum bile) ama 2 tane oyuncu geliştirebilirsin. Ben buradan ayrılrken elimde
(30736058) (29663732) 2 tane oyuncu vardı bunlara antreman vererek ben çıktım 1.lige çıktıktan sonra istediğim gibi geliştiremedim evet ama oyuncuyu geliştirebilirsin bence doğru maçları kazanma yolunu seçerekten bu konuda da örnek olarak 24-26-27.sezonlardaki düşük bütçeli takımımla ligi küme düşme potasından uzak bitirebilmişim.
Daha ileri çıkmak için bazen geri adım atmak gerekebilirki nitekim buradan çıkarken de üstüste 3 finalden sonra seni yenerek çıkmıştım hatırlarsan:) neyse konuya dönecek olursak oyuncu geliştirebilirsin hocam linkini verdiğim 2 oyuncudan hatırı sayılır bir para kazanacağım. Bunu 2.ligte 3.ligteki kadar rahat yapamayız evet ama 2.ligte de hedeflerini küçük tutarak gerçekleştirebilirsin:)