BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.4 > sezona 34

sezona 34

Set priority
Show messages by
This Post:
00
277430.51 in reply to 277430.50
Date: 5/22/2016 6:53:14 PM
Overall Posts Rated:
339339
klap klap

This Post:
00
277430.52 in reply to 277430.51
Date: 5/23/2016 2:57:58 AM
Overall Posts Rated:
99
Bilo je knap.

Što se pljeska tiče, mislim da ga više zaslužuje Ozi. U finalu je bio hrabriji i taktički mudriji. Pobjedio sam samo zato jer imam bolje igrače. Managerski gledano, totalno me je nadigrao.
U majstorici je pogodio moju taktiku i na fokusu i na tempu. Ja njegovu taktiku nisam pogađao, jer sam ju pogađao dan ranije i nisam se usudio ponoviti. Ispalo je da sam pogađao taktike u utakmici koju sam dobio 34 razlike. Vjerovatno sam time natjerao njega da pogađa moju taktiku, a meni pogađanje više nije bila ziherica. Prvu tekmu sam se više trudio, ali do subote mi je sav taj ent ionako nestao. Sa većim trudom sam možda mogao dobiti i prvu. Pogotovo pošto mu je prvi play bio ozljeđen. Mislio sam lako za prvu, skupljat ću ent, a u drugoj ću mu pogađati taktiku i dobiti normalom, pa u trećoj dobiti na ent. Ispalo je da je i on igrao normal(ništa od prednosti u entu), pogađati se više nisam usudio, zato je on pogodio mene, a i oporavio mu se prvi play.
Ozi ne znam da li ti je utjeha, ali mislim da si u finalu odigrao sve kako treba i taktički gledano, da si ti pobjednik.

Moram reći da mi se ne sviđa kako funkcionira trening forme. Palma i Moreira su prošli tjedan dobili preko 90 minuta, a forma im je na 9. Malo mi je to too much.

LooKA nemoj prelako dići ruke od svega, samo zato što nisi uspio iz prve. Ja sam prošle sezone ispao u polufinalu za jedan poen, još sam imao i 2 šuta u zadnjem napadu. Ove sezone mi se ipak vratilo. Tako da ću ipak igrati prvu ligu. Nadam se i više od jedne sezone, mislim da imam kvalitetu za to.

This Post:
00
277430.53 in reply to 277430.52
Date: 5/23/2016 7:21:24 AM
Overall Posts Rated:
00
Bilo je bas na knap, iako nisam stiga pratit tu zadnju utakmicu.

Proslih godina sam dosta igra 2-3 ili 3-2 zonu ovisno o jacini odredjene momcadi i njihovog fokusa, dok sam ove igra Man to man jer mi je to ocigledno bolja opcija i kvaliteta obrane dolazi vise do izrazaja. Što se tice napada, to mi nije nikad ni bia problem, vidim i po statistici da sam najbolja napadacka momcad u ligi.

Iskreno, mene je najvise strah u playoffu bilo Zagreb Trolls, ali su mi za njih pobrinule Britve :) Naravno, finale sam zna da moze otici na bilo koju stranu, iako sam vise prednosti da tebi. Meni se u polufinalnoj utakmici ozljedi igrac, kojega sam pocea sve vise igrat na PG-u, iako mi je dugo sezona na SG. I sad sam se mora snalazit.

Za tu prvu utakmicu, nisam bas zna sta ocekivat s tvoje strane, tj. kako ce moji reagirat na tvoju postavu i napad. Na svu srecu islo je dobro, ti si bolje otvoria ali sam se ja vratia i na kraju mirno privea utakmicu kraju, pogotovo kad si pocea faulirat u zadnjih nekoliko minuta, a mojih vecina ima Legendary free throws. U toj utakmici sam Ent potrosia jer mi je ta bila biti ili ne biti.

Druga utakmica mi je bilo odradjivanje finala, ako se dogodi super, ali naravno fokus mi je bia na trecoj. U drugoj sam olaksa pristup utakmici i malo oporavia Ent za trecu utakmicu. A sto se tice forme, ja ni sam nekad ne znam kriterije forme. Moji su centri bili bas istroseni, kao i ostatak momcadi, ali sam za trening stavia Game Shape Team trening (sta mi inace stoji zadnjih nekoliko tjedana) i ispala im je forma odlicna.

Trecu nisam pratia, ali vidim da je bilo na noz. Meni se vratia prvi play i mislim da su mi igraci odigrali kako je tribalo, ali ti realno imas bolje igrace. Sta se tice taktike, tvoju sam isa pogodit jer sam mislia da mi to moze biti odlucujuci faktor, naravno pomoglo je, ali ne dovoljno.

Meni je ovo bila bas prva sezona da sam pokusa ozbiljno napad na prvu, iako sam dugo sezona na vrhu. Sad cu vidit kako dalje jer mi je nekoliko igraca staro i pokazalo se kako nisu dovoljno dobri za iskorak. Tebi puno srice u prvoj pa se mozda i u kupu susretnemo, a onda za sezonu-dvi nadan se i vidimo u prvoj. Dotad cemo se zagreb trolls i britve uz moju ekipu i s tvoje strane njih nekoliko potuć za prolaz sljedece sezone.

This Post:
11
277430.54 in reply to 277430.52
Date: 5/24/2016 6:11:30 AM
Overall Posts Rated:
339339
reko zajebi,nit mi je vrijedno zivaca nit utucenog vremena...od banova za nista,do banova s razlogom,do opet banova za nista i onda na kraju ovo mi se ne svida nikak. igram za zelene i boli me uvo,bar ce repka bit sretna

From: Reo

This Post:
00
277430.55 in reply to 277430.54
Date: 5/24/2016 9:13:48 AM
Karlovac Knights
II.1
Overall Posts Rated:
12621262
zato ja necu nikad biti prvak jer uvijek vise pazim na trening :@