@Flavius
Ako mislis da ces napusavanjem da postignes nesto vise nego normalnim pristupom samo napred mada cenim da ces samo gore napraviti. Glasao sam za Kotura, lici mi na coveka koji nije neozbiljan (mada se tako pokazao na kraju), ispalo je lose ali sta sad? Ni jedan drugi kandidat nece biti dobar zato sto je Kotur ispao los? Ta generalizacija mi se ne svidja..
Opet ti ponavljam, cetiri sezone sam pokusavao sa normalnim pristupom i niko nije obracao paznju na to, vec su se svi odmah uhvatili za Bila. Znaci ne pada mi napamet da teram na onaj nacin koji se pokazao neuspesnim, zato sad sve postavljamo tamo gde im je mesto.
Slazem se da je logicno da posto ste vi najvise proveli sa reprezentacijom najvise i znate oko toga i bilo bi korisno da taj neki kandidat bude prethodno ukljucen u rad da se upozna sa materijom, ali nije poenta postati selektor pa samo postavljati ono sto neko drugi odluci. Ako nemas neku svoju ideju zasto se uopste i kandidovati?
Evo dokaza da ti uopste nisi citao ono sto sam pisao, vec verovatno kao i ostali nisi voleo Bilovo ponasanje. Zar nisam na odlasku rekao da bi Jarley bio najbolji da preuzme reprezentaciju jer je najbolje bio upoznat sa njom. Cak je mnoge stvari obavljao umesto mene a sve u cilju da sto bolje bude upoznat sa nacinom rada repke. Dok si u njegovoj kandidaturi mogao da procitas koje je nove ideje imao vezane za reprezentaciju. A ti izgleda nisi ni to citao, te izvlacim zakljucak da si isti kao ostali. Prosipas mi ovde pricu o nekoj ravnopravnosti i demokratskom ponasanju, a toga ne moze da bude kad je u pitanju reprezentacija, na nekim drugim temama i u vezi nekih drugih stvari neka bude koliko hoces a ovde je stvar jednostavna, cuti i radi kako treba da se radi i nema mnogo pametovanja. Ako se ne radi kako treba odmah mora da usledi napusavanje i to ne pojedinacno, nego kompletno, od svih.
Shvatam zasto pizdis i ne mogu da kazem da nije opravdano, ali tih na koje ti aludiras citatima ima manje od 10 a za Kotora je glasalo par puta vise (ili koliko vec) tako da mnoge usput kacis. U svakom slucaju, mozda je tvoj razlog dzaranja "ravnopravniji" ali moje uzvracanje istog stoji. Tako i na poslu (ako radis) kad neko nesto zajebe odma' dzaras? Igras utakmicu pa neko omasi zicer na tvoju asistenciju, odma' skaces za gusu?
Za mene ih ima onoliko koliko je glasalo za kotura. kazem ti, niko od njih nije rekao da se zajebao, niko nije imao obzira da se izvini onima koji su prethodno radili nesto a sad je to na ivici da potone na samo dno, vec svi pricate: glasao sam za kotura, pa sta sad? zato ja ne dzaram na poslu nekog sto zajebe nesto sto sam ja radio, vec ga dzaram ako pokusa da prikaci to meni, da ja nisam kvalitetno to uradio ili da to sto sam ja radio i nije bilo toliko bitno. E o tome se radi u ovom slucaju.
@ Bil
edina greska Bilovog napusavanja u proslim izborima je u tome sto je bio sam
Kao sto vidis, ne mislim samo ja da je to bilo napusavanje.
Oprosti, to je bila tvoja rec, ja sam je samo preuzeo ali je nisam stavio pod navodnike, evo ispravicu "napusavanje".