Uruguay
Użytkownicy: 505
Sezon: 4
Menager: elvioleta
(59375) (Puchar Urugwaju sezon 4, 5, 6, Mistrz LUB-1 sezon 4)
Puchar już nie dla nas niestety, pora więc na pierwszy sparing w tym sezonie, rozegramy go z Urugwajem. Nasz poniedziałkowy rywal sąsiaduje z nami w rankingu można się więc spodziewać ciekawego widowiska, forma wróciła nie stoimy więc na z góry straconej pozycji, ale z optymistycznymi zapowiedziami lepiej zaczekać do zakończenia sobotnich spotkań:/. Co do przyszłych sparingów, to generalnie staram się umawiać z ekipami z którymi jeszcze nie przyszło nam się zmierzyć, mam nadzieję że za tydzień wreszcie uda nam się zagrać z Francją, a za dwa tygodnie na zwycięzcę typera czeka coś ekstra, ale o tym jeszcze będzie czas napisać.
Urugwaj pojawił się w naszym wątku po spotkaniu z Danią
(2899), nie muszę chyba tłumaczyć co takiego było przedmiotem naszej analizy, mam tylko nadzieję, że taki poziom IS zdarzył im się raz i starczy, choć generalnie ich trener lubi grać atak w trumnie z środkowymi na trójce –
(2431),
(2605). Poza tym równie często grywa z obwodu choć poziom ataku już nie wygląda tak imponująco
(2472),
(2508),
(2545),
(2561),
(2933). Co do zawodników, to mamy porównywalny skład na TL’u jest jeden z ich kadrowiczów
(2428394).
Po oddaniu hatchetowi ... no w każdym razie komuś od kadry U21 Zameckiego mam wolny slot, ale na razie nie widzę gracza który miałby szanse na powołanie, poza tym forma wróciła i zagramy tym co mamy. Zaczynamy o 18:30 o ile 2 w US&A przestawią zegarki we właściwym kierunku:).